Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Over ons

TEKLYNX in de FL100+ van top software- en technologie-aanbieders 2020 van Food Logistics

Datum: 16/12/2020 / Categorie: Persberichten, Awards

 

Voor het zesde opeenvolgende jaar heeft TEKLYNX, de toonaangevende aanbieder van barcode-etiketteringsoplossingen de jaarlijkse lijst van toonaangevende business-to-business-publicaties van software-aanbieders in de toeleveringsketen van voedingsmiddelen en dranken gehaald. 

 

MILWAUKEE WI — 16 december 2020 — TEKLYNX International, ‘s werelds toonaangevende barcode- en RFID-etiketteringssoftware ontwikkelaar en aanbieder van oplossingen, maakte vandaag bekend dat het voor het zesde jaar op rij een plaats heeft verdiend in Food Logistics’ FL100+ lijst 2020 van software- en technologie-aanbieders. De jaarlijkse FL100+ top software- en technologie-aanbieders eert toonaangevende software- en technologie-aanbieders die zorgen voor een veilige, efficiënte en betrouwbare wereldwijde toeleveringsketen voor eten en drinken.

 

“Wij zijn er trots op dat we voor het zesde jaar op rij voor de prestigieuze FL100+-lijst zijn geselecteerd. Dit is een eer voor ons bedrijf, omdat dit de voortdurende toewijding van TEKLYNX toont om de voedingsmiddelen- en drankenindustrie te voorzien van zeer efficiënte barcode-softwareoplossingen ongeëvenaarde klantenservice en -ondersteuning en efficiënte en schaalbare oplossingen voor barcode-etikettering en RFID-software”, zegt Doug Niemeyer, directeur TEKLYNX Amerika.

 

Al meer dan 30 jaar helpt TEKLYNX voedingsmiddelen- en drankenfabrikanten bij het stroomlijnen van hun etiketteringswerkzaamhden terwijl ze vooruitlopen op de huidige voedingsmiddelen- en drankenetiketterings regelgeving en -trends. TEKLYNX barcode-etiketteringssoftware kan worden geprogrammeerd om allergenen te markeren wanneer die in de ingrediëntenlijsten voorkomen, evenals voedingsfeiten en andere belangrijke onderdelen van een etiket benadrukken met de dynamische stylingfunctie WYSIWYG (”What You See Is What You Get”) van TEKLYNX. Zie voor meer informatie het TEKLYNX e-book Navigeren door de vereisten voor het voedingsmiddelenetiket.

 

“Van wagenparkbeheer tot magazijnbeheer tot het eenvoudige track and trace langs de koude voedselketen, hebben deze software- en technologie-aanbieders zeker hun inspanningen opgevoerd om ervoor te zorgen dat voedingsmiddlen en dranken zonder problemen blijven bewegen langs de lijn”, zegt Marina Mayer, editor-in-chief van Food Logistics and Supply & Demand Chain Executive. “Deze pandemie heeft de voedselindustrie een curveball toegeworpen, maar veel van deze aanbieders versnelden de ontwikkeling en implementatie van hun oplossingen om voedselveiligheid, traceerbaarheid, zichtbaarheid en kwaliteitsborging te garanderen. Dus mijn dank gaat uit naar deze winnaars en anderen in de branche die hun best doen om een verschil te maken!”

 

Momenteel is TEKLYNX de enige aanbieder van barcode-etiketteringsoplossingen die abonnementslicentie aanbiedt evenals de mogelijkheid om naar een onbeperkt aantal printers af te drukken, zonder bijkomende kosten voor etikettenontwerptoepassingen. Voedingsmiddelen- en drankenfabrikanten kunnen profiteren van kosteneffectieve netwerklicentie-opties voor meerdere gebruikers en van gelaagde softwareoplossingen die hun groei in de loop van de tijd ondersteunen.

 

Bedrijven op de FL100+ 2020 top software- en technologie-aanbieders lijst worden in het november/decembernummer 2020 van Food Logistics geprofileerd, evenals online op foodlogistics.com.

Terug naar het nieuws