Avrupa (Türk)
Barcode Better

TEKLYNX’de, barkod yazılımının sadece satın aldığınız bir şey olmadığına inanıyoruz. Bu, şirketinizin çalışmasını sağlayan entegre teknoloji çözümüdür.

Hakkında

TEKLYNX International, Önde Gelen ERP Sağlayıcıları Oracle® ve SAP® ile Olan Stratejik İş Birliğini Yeniler

Tarih: 15/10/2019 / Kategori: Basın bültenleri, Şirket güncellemeleri, Diğer

 

Yeni RFID ve Barkod Etiket Yazılımı Etiket Dünya Genelinde Üreticiler için Etiket Kalitesini ve Baskı Hızlarını Daha İyi Hale Getirir

 

 

TEKLYNX International, barkod ve RFID etiketleme yazılımı çözümlerinde dünya lideri, bugün yeni nesil işletme etiketleme ortamlarını destelemek için önde gelen ERP sağlayıcıları Oracle ve SAP ile uzun süreli iş birliğinin yenilendiğini açıkladı. Yenilenen iş birliği dünya genelindeki şirketlerin daha iyi etiketleme yapmasına yardımcı olmaya yönelik TEKLYNX’in devam eden çabalarını desteklemektedir.

 

TEKLYNX International Ürün Yöneticisi, Travis Wayne şöyle açıklamaktadır “Hedefimiz müşteri odaklı barkod ve RFID çözümlerini endüstrideki en iyi destek ile birleştirerek şirketlerin daha iyi çalışmasını sağlamaktır”. “İlgili bulut çözümleriyle entegre olma kabiliyeti dahil önde gelen ERP sağlayıcıları Oracle ve SAP ile iş birliği yapılması son kullanıcıların ve tedarik zinciri iş akışlarının başarılı olmasına yönelik üzerindeki çalıştığımız yollardan biridir.”

 

Önde gelen işletme etiketleme çözümü TEKLYNX CENTRAL karmaşık etiketleme gereksinimleri olan şirketlerin etiket tasarımı, onayı ve baskı ile raporlama konularında kapsamlı bir çözüm sunar. TEKLYNX CENTRAL operasyonel verimliliği arttırmak için Oracle Cloud ve SAP Cloud Platformu dahil olmak üzere Oracle ve SAP’ın ERP sistemleriyle kolaylıkla entegre olur çünkü bu sistem şirketlerin verileri etiket tasarımına entegre etmesine ve etiket baskısı otomasyonunu etkinleştirmesine olanak sağlar. Bugün, Owens Corning ve Eaton Corporation dahil şirketler son derece verimli, doğru etiketleme ortamları oluşturmak için TEKLYNX işletme etiket yöntemi çözümlerini Oracle ve SAP ile başarıyla entegre etti.  


Oracle ve SAP ile yenilenen iş birliği TEKLYNX’in 2019 ürün sürümünün ve Barcode Better global marka kampanyasının hemen ardından geldi. Yenilenen marka kimliği ve yeni tasarlanan web sitesi ile beraber, yeni marka kampanyası şirketin uzun süreli müşteri odaklı felsefesini ve barkodlarla ilgili benzersiz bakışını göstermektedir. Şirketin ilk önce hizmet kültürü TEKLYNX’e önde gelen pazar konumunu kazandırdı çünkü şirketler önlerindeki yolda her zaman beraber çalışabileceklerine dair güven veren iş ortakları seçmektedir.

Oracle Gold PartnerSAP Partner Open Ecosystem

 

 

Haberlere geri dön