Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Over ons

TEKLYNX International verlengt de strategische samenwerking met toonaangevende ERP-aanbieders Oracle® en SAP®

Datum: 15/10/2019 / Categorie: Persberichten, Bedrijfsupdates, Overig

 

Nieuwe RFID en barcode-etikettensoftware optimaliseert de kwaliteit van etiketten en afdruksnelheden verder voor fabrikanten over de hele wereld

 

 

TEKLYNX International, de wereldwijde leider in barcode- en RFID-etiketteringssoftwareoplossingen maakte vandaag de verlenging van de reeds lang bestaande samenwerking bekend met de toonaangevende ERP-aanbieders Oracle en SAP om de volgende generatie etiketteringsomgevingen voor bedrijven te ondersteunen. De verlengde samenwerking ondersteunt de voortdurende inspanningen van TEKLYNX om bedrijven over de hele wereld te helpen om beter te barcoderen.

 

“Het is onze missie om bedrijven beter te laten werken door klantgecentreerde barcode- en RFID-oplossingen te combineren met de beste ondersteuning in de branche”, legt Travis Wayne, internationaal productmanager van TEKLYNX uit. “Samenwerken met toonaangevende ERP-aanbieders Oracle en SAP, met de mogelijkheid om met hun respectieve cloud-oplossingen te integreren, is een van de manieren waarop we werken om eindgebruikers en de werkstromen van hun toeleveringsketen succesvol te maken.”

 

De toonaangevende etiketteringsoplossing voor bedrijven TEKLYNX CENTRAL biedt een uitgebreide oplossing voor ontwerpen, goedkeuren, afdrukken en rapporteren van etiketten voor bedrijven met complexe etiketteringsvereisten. TEKLYNX CENTRAL integreert eenvoudig met de ERP-systemen van SAP en ERP, waaronder Oracle Cloud en SAP Cloud Platform voor het vergroten van de operationele efficiëntie omdat het bedrijven in staat stelt om gegevens in etikettenontwerp te integreren en omdat het automatisering van het afdrukken van etiketten mogelijk maakt. Vandaag de dag integreren bedrijven, waaronder Owens Corning en Eaton Corporation met succes TEKLYNX' etikettenbeheeroplossingen voor bedrijven met Oracle of SAP voor het creëren van hoog efficiënte, nauwkeurige etiketteringsomgevingen.  


De verlengde samenwerking met Oracle en SAP volgt op TEKLYNX’ productrelease van 2019 en op de introductie van de wereldwijde campagne Barcode Better. Met een vernieuwde merkidentiteit en een nieuw ontworpen website, toont de wereldwijde merkcampagne de al lang bestaande klantgerichte filosofie van het bedrijf en de unieke kijk op barcodes. De service-eerst cultuur van het bedrijf heeft TEKLYNX een leidende marktpositie opgeleverd omdat bedrijven partners selecteren waarop ze kunnen vertrouwen dat ze naast het staan bij elke stap die ze zetten.

Oracle Gold PartnerSAP Partner Open Ecosystem

 

 

Terug naar het nieuws