Európa (Magyar)
Válassza ki tartózkodási helyét

Válassza ki tartózkodási helyét és nyelvét, hogy a legjobb felhasználói élményben legyen része

Barcode Better

A TEKLYNX hisz abban, hogy a vonalkódos címkéző szoftver nem olyasmi, amit csak leemelünk a polcról. Sokkal inkább egy integrált technológiai megoldás, amely gördülékenyebbé teszi vállalatát.

Partnerek

TECHNOLÓGIAI PARTNEREK

Partnerek a megoldásban

 

A TEKLYNX technológiai partnerek független hardver- és szoftverértékesítők, vagy olyan technológiákat kínálnak, melyek kiegészítik a TEKLYNX azonosítási és nyomkövetési megoldásait, esetleg saját technológiáikon keresztül elősegítik termékeink még jobb integrációját. A technológiai partnerek lehetnek nagy megoldásszolgáltatók, vagy akár technológiai területre specializált független szoftverértékesítők.

 

Technológiai partnereinkkel olyan megoldásokat adhatunk, amelyek további értékeket nyújtanak ügyfeleinknek.

 

Ha több információt szeretne arról, hogyan válhat TEKLYNX technológiai partnerré, vegye fel a kapcsolatot az Ön régiójában illetékes TEKLYNX képviselettel.

„A TEKLYNX natív nyomtató-illesztőprogramjai gördülékeny megoldást nyújtanak az igény szerinti színes címkézés problémájára.”

– Andrew Moore, termékmenedzser, Epson America

Kiemelt TEKLYNX technológiai partnerek

Zebra Technologies

A Zebra Technologies nyomtatóival, RFID technológiájával, fogyóeszközeivel, szoftvereivel és valós idejű helyi megoldásaival (RTLS) globális piacvezető a vonalkódos és címkenyomtató megoldások terén. A Zebra olyan technológiákat kínál, melyek virtuális hangot adnak egy szervezet vagyontárgyainak, embereinek és tranzakcióinak, melyek által a szervezetek kinyithatják a még nagyobb üzleti érték felé nyíló ajtót. A vállalat jelölő és nyomtató technológiái, mint az RFID vagy az RTLS, feladatkritikus információkat megjelenítve segítik ügyfeleiket a legokosabb üzleti döntések meghozatalára. Ismerje meg közelebbről: Zebra.

A GS1 US megoldások partnere

A TEKLYNX International CODESOFT, LABELVIEW és LABEL MATRIX címketervező rendszere tanúsítottan megfelel a GS1 (korábban EAN-UCC) rendszer szabványainak. Ez a tanúsítvány biztosítja felhasználói számára, hogy a szoftver hibátlanul feldolgozza a GS1 rendszer adatszerkezetét a megfelelő jelkészleteken vagy vonalkódokon belül. A szabvány alapján kiadott tanúsítvánnyal rendelkező megoldások gyors és megbízható bevezetést szavatolnak, így vállalata gyorsan elkezdheti maximalizálni költségmegtakarításait az ellátási láncban. Ismerje meg közelebbről: GS1.

AIM: Advancing Identification Matters

Az AIM egy megbízható globális ipari szövetség az automatikus azonosítás iparágában. Kis híján fél évszázada biztosít az AIM pártatlan tájékoztatást, oktatási segédanyagokat és szabványokat az ilyen technológiák szolgáltatói és felhasználói számára. A TEKLYNX 1999. óta az AIM tagja. Ismerje meg közelebbről.

Microsoft Gold Partner

A TEKLYNX Gold Certified szintet ért el a Microsoft Partner Programban alkalmazásfejlesztések terén, mely elismeri a TEKLYNX szakértelmét és hatását a technológiai piacra. Gold Certified partnerként a TEKLYNX bizonyította szakértelmét a Microsoft technológiáival, és megmutatta, hogy képes kiszolgálni ügyfelei igényeit. A Microsoft Gold Certified Partnerek számos előnyt élveznek, mint a hozzáférés, a képzés és a támogatás, ami versenyelőnyt biztosít a piacon. Ismerje meg közelebbről: Microsoft.

Oracle Partner Network – Gold szintű partner

A TEKLYNX arany szintű tagja az Oracle Partner Network (OPN) hálózatnak. Ez szavatolja, hogy a TEKLYNX mindig birtokában van a legmodernebb technológiákkal, melyekkel túlszárnyalhatja ügyfelei és saját üzleti igényeit, miközben folyamatosan élen jár az innováció terén. Oracle partnerként a TEKLYNX kéz a kézben működik együtt az Oracle vállalattal, hogy az Oracle technológiáira épülő, vagy az Oracle alkalmazásaihoz szorosan kapcsolódó, piacvezető megoldásokkal szolgálják ki ügyfeleiket. Ismerje meg közelebbről: Oracle.

SAP

A németországi Walldorf-ban székelő, több, mint 130 országban jelen lévő SAP a vállalati szintű alkalmazások piacvezetője, segítenek, hogy tetszőleges méretű vállalkozása jobban működjön.

 

A SENTINEL automatikus vonalkódos címkéző szoftvere SAP NetWeaver integrálhatósági tanúsítvánnyal rendelkezik. Egyszerűen állítsa be SAP adatbázisát, hogy a megfelelő adatokat küldje a SENTINEL-nek, és a SENTINEL automatizálja a teljes nyomtatási folyamatot. Növelje hatékonyságát, és csökkentse a hibák számát az SAP-be integrált SENTINEL-lel. Ismerje meg közelebbről.

Datamax-O'Neil

A Datamax-O'Neil szenvedélyesen dolgozik együtt nemzetközi partnereivel, hogy meghallgassa őket, majd olyan értékközpontú nyomtatási megoldásokat nyújtson, melyekkel minimalizálhatóak a kockázatok és maximalizálható a hatékonyság, a biztonság és a minőség. Ügyfeleink üzleti tevékenységét fejlesztő megoldásaink mély piaci tudásra és tanácsadói megközelítésre épülnek. A Datamax-O'Neil a fix és hordozható címke- és nyugtanyomtató megoldások az iparágban elérhető legteljeskörűbb választékát fejleszti, gyártja és forgalmazza. A vállalat termékei számos alkalmazási lehetőséget lefednek az ipari, egészségügyi, kiskereskedelmi és autóipari területeken. A Datamax-O'Neil központja a floridai Orlandóban található, fontos telephelyeket üzemeltet Kalifornia és Illinois államokban, Franciaországban, illetve értékesítői és ügyfélszolgálati irodákat tart fenn az egész világon. Ismerje meg közelebbről: Datamax-O’Neil.

Sato

A SATO az automatikus azonosítási és adatgyűjtési (Automatic Identification and Data Collection, AIDC) iparág piacvezetője, a világ legelső termo-transzfer nyomtatójának feltalálója. Az adatgyűjtő rendszer (Data Collection System, DCS) és címkézési koncepció bevezetésével forradalmasította a vonalkód ipart – teljes vonalkódkészítési és címkézési megoldás kiváló minőségű vonalkódnyomtatókkal, -leolvasókkal/kézi terminálokkal, címketervező szoftverekkel és fogyóeszközökkel. A SATO a piac első szereplője, akik teljes, több protokollra épülő, EPC kompatibilis, UHF RFID megoldást vezettek be.

Epson

Az Epson America, Inc. a japán központú Seiko Epson Corporation egyesült államokbeli leányvállalata, egy olyan globális technológiai vállalaté, amely a képfeldolgozás, robotika, precíziós gépek és elektronika forradalmi technológiájának úttörője. Az Epson számtalan díjnyertes képrögzítő és képalkotó terméket gyárt lakossági, fényképészeti, üzleti és grafikus művészeti célokra. Globális technológiai vezető szerepét tovább növelve az Epson piacra dobta szabadalmaztatott MicroPiezo® nyomtatófejeit és a DURABrite® Ultra Pigment festéktechnológiát, melyekkel robusztus, ipari célú színes címkenyomtatókat gyárt. Ezekkel a nyomtatókkal a felhasználók dinamikusan adhatnak képeket, színkódokat és emblémákat az amúgy egyszínű címkékhez, és tehetik mindezt hihetetlen tartóssággal és drámaian alacsonyabb fenntartási költségek mellett.

 

További információkért látogasson el az alábbi weboldalra: https://epson.com/For-Work/Printers/Label/c/w130

Toshiba

A Kalifornia állambeli Irvine-i székhelyű, 1999-ben alapított Toshiba America Business Solutions (TABS) a Managed Print Experts otthona, és a Toshiba Corporation függetlenül működő vállalata. Innovatív technológiánk és kreatív megoldásaink segítenek Önnek még hatékonyabban működni napjaink kegyetlen piaci versenyében.

 

A Toshibánál azon dolgozunk, hogy vállalkozása innovatív megoldásokon és szolgáltatásokon keresztül még jobban kézben tarthassa termelékenységét és rentabilitását. Tisztában vagyunk vele, hogy nagyszerű termékeket gyártani önmagában még nem elég, ezért az emberi innovációt segítségül hívva oldjuk meg üzleti kihívásait. Ismerje meg közelebbről: Toshiba.

Intermec, Inc.

Az Intermec, Inc. (NYSE:IN) olyan technológiákat fejleszt, gyárt és integrál, melyekkel azonosíthatóak, nyomon követhetőek és kezelhetőek az ellátási lánc vagyontárgyai. Az alkalmazott főbb technológiák közt megtalálhatóak az RFID azonosítók, a mobil informatikai és adatgyűjtő rendszerek, a vonalkódnyomtatók és a címke alapanyagok. Az Intermec technológiái már 40 éve segítenek Fortune 1000-es vállalatokat szerte a világon növelni az ellátási láncuk hatékonyságát. 70%-uk ezért helyezte bizalmát az Intermec-be. Az Intermec nem csak kategóriaelső adatgyűjtő és mobil informatikai megoldásokat kínál, de biztosítják mindazon szakértelmet és kapcsolatokat, amelyek az új rendszerek bevezetéséhez szükségesek, és még ezt követően is hosszú ideig nyújtanak minőségi támogatást. Az üzleti igények melletti eme hosszú távú elkötelezettség különbözteti meg az Intermec-et a piac többi szereplőjétől.

CognitiveTPG

A CognitiveTPG a Point-of-Sale és autóipari azonosítás követelményeit teljesítő vonalkódos és tranzakciós nyomtatók integrált forgalmazója. Nyomtatóink tartósságukról, kis lábnyomukról és egyszerű üzemeltetésükről híresek. Ezt több, mint 35 év tapasztalata és több millió telepítés bizonyítja számtalan iparágban, mint a kiskereskedelem, az autóipar, a gyártás, a logisztika, az egészségügy és a bank szektor. A CognitiveTPG szabványos és egyedi címkéző szolgáltatásokat is kínál. A CognitiveTPG jövedelmező megoldásokat kínál ügyfelei számára. Ismerje meg közelebbről: CognitiveTPG.

Godex International

Az 1993-ban alapított tajvani Tajpejben székelő Godex International egy mérnöki vállalat, mely vonalkódnyomtató termékek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik, amelyek kiváló érték/teljesítmény arányukkal piacvezetőek. A Godex az Egyesült Államokban, Európában és Kínában tart fenn irodákat, termékeiket világszerte forgalmazzák. A Godex sikeressé vált, több ezer ügyfélből álló hűséges vásárlói kört építettek a műszaki szempontból kiváló, mégis rendkívül kedvező árú termékeikkel, melyeket olyan vállalati és értékesítői partnerhálózat támogat, amely 100%-ban a hosszú távú ügyfél-elégedettségre törekszik. Ismerje meg közelebbről: Godex.

Opticon

Az Opticon az OPTOELECTRONICS Co., Ltd. (Japán), az Opticon Inc. (Észak-Amerika) és az Opticon Sensors Europe BV vállalatok világméretű családja. Az 1976-ban alapított Opticon az automatikus azonosítórendszerek legelső úttörői és gyártói olyan technológiákkal, mint a CCD, a lézeres és 2D leképező vonalkódolvasók, valamint a mobil adatgyűjtő terminálok. 1984-ben az Opticon Inc. megnyitotta első észak-amerikai telephelyét, ahonnan egy sor egyesült államokbeli, kanadai és mexikói ügyfelet szolgáltak ki. 17 irodájával világszerte, az Opticon teljes nyugalomban szolgálja ki ügyfeleink és partnereink technológiai igényeit világszerte. További információkért látogasson el az alábbi weboldalra: www.OpticonUSA.com.


Printronix

A Printronix az üzleti szempontból kritikus területek nyomtatási megoldásainak piacvezető beszállítója. A legmegbízhatóbb nyomtatók, szolgáltatások, fogyóeszközök és alkatrészek választékát kínálja olyan iparágaknak, ahol a legmagasabb szintű minőségre van szükség alacsony nyomtatási költségek mellett. A vállalat a két legmegbízhatóbb ipari, irodai és ellátási láncbeli nyomtatógyártó termékeit forgalmazza. A Printronix és a TallyGenicom nevek jól csengenek a gyártás, forgalmazás, kiskereskedelem, banki szektor, egészségügy, közigazgatás terén és még sok egyéb vállalat számára a világ bármely pontján. A kombinált márkaportfólió a legmagasabb minőségű mátrix, direkt termál és RFID nyomtatókat, és szolgáltatáskezelési megoldásokat kínálja. A Printronix vállalatot 1974-ben alapították a Kalifornia állambeli Irvine-ban. Ismerje meg közelebbről: Printronix.

Unitech

A Unitech vállalatot 1979-ben alapították a tajvani Tajpejben, hogy a helyi piacot egyedi, mikroprocesszorokra épülő automatizáló rendszerekkel lássa el. A Unitech több, mint húsz évig az automatikus adatgyűjtő termékekre és szolgáltatásokra koncentrált, melyek növelik a termelékenységet és a hatékonyságot. 1985-ben a Unitech sikeresen beindította AIDC termékvonalát, amely azóta is folyamatosan bővül. Napjainkban a Unitech AIDC termékek teljes tárházát kínálja, mint a vonalkódolvasók, a mágneskártya-olvasók, a hordozható és fix terminálok, és egy sor billentyűzet. Ismerje meg közelebbről: Unitech.

SiteHawk

A SiteHawk globális piacvezető a vegyi anyagok adatkezelése és a megfelelőségi megoldások terén. SaaS szoftverünk és szolgáltatásaink teljes megoldást adnak a vegyi anyagok és az SDS-adatlapok kezelésére, valamint adatokat, adatkezelést és kimutatásokat biztosítanak a biztonság, a megfelelőség és a kockázatkezelés támogatásához. A világon szinte minden iparágban használják a SiteHawk megoldásait a veszélyek kommunikációjában, az EHS-megfelelőséghez és a termékbeszámolókhoz, a vegyi anyagok raktárkészletének és adatainak kezeléséhez, a biztonsági adatlapok kiadásához és a munkahelyi biztonság elősegítéséhez. Hogy még többet megtudhasson a SiteHawk vegyipar adatkezelő és megfelelőségi megoldásairól, látogasson el a SiteHawk.com weboldalra, vagy hívja a 877-483-4295 telefonszámot.

Tetra Tech

A Tetra Tech tanácsadói, mérnöki, programkezelői és építésvezetői szolgáltatások egyik piacvezető forrása. A vállalat kereskedelmi és kormányzati ügyfeleket szolgál ki, fő szakterülete a víz, a környezetvédelem, az infrastruktúra, az erőforráskezelés és az energia. A világszerte 16 000 főt foglalkoztató Tetra Tech egyszerű megoldásokat kínál bonyolult problémákra. További információk a Tetra Tech-ről: www.tetratech.com.