Európa (Magyar)
Válassza ki tartózkodási helyét

Válassza ki tartózkodási helyét és nyelvét, hogy a legjobb felhasználói élményben legyen része

Barcode Better

A TEKLYNX hisz abban, hogy a vonalkódos címkéző szoftver nem olyasmi, amit csak leemelünk a polcról. Sokkal inkább egy integrált technológiai megoldás, amely gördülékenyebbé teszi vállalatát.

Névjegy

A TEKLYNX bemutatja a TEKLYNX CENTRAL 7.0-át, a továbbfejlesztett vállalati szintű címkekezelő rendszert

Thierry Mauger A TEKLYNX International elnöke

„A TEKLYNX CENTRAL 7.0 segít a vállalatoknak a teljes beszállítási láncban leegyszerűsíteni a címkézési folyamatokat, és gyorsabban alkalmazkodni a változásokhoz.”

Dátum: 07/03/2023 / Kategória: Termékhírek, Sajtóközlemények

 

A teljeskörű vállalati szintű címkekezelési megoldás javítja a működési hatékonyságot, és leegyszerűsíti a címkenyomtatási folyamatot

 

A TEKLYNX International, amely világszerte ismert a vonalkódos címkéző szoftvereiről és piacvezető ügyfélszolgálatáról, ma bejelentette a továbbfejlesztett vállalati szintű címkekezelési rendszerük, a TEKLYNX CENTRAL 7.0 megjelenését. A címkézés optimalizálására és szabványosítására kifejlesztett megoldás lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy egyetlen helyről kezeljék a címkék tervezését, jóváhagyását, automatikus nyomtatását és kimutatásait a vállalat egészén és beszállítóiknál.

 

TEKLYNX CENTRAL – kész szoftveres megoldás, amely tervezésénél fogva képes összetett címkézési feladatokat ellátni, és beépülni a helyi vagy felhőalapú ERP-rendszerekbe, így maximalizálva a nyomtatás egyszerűségét. Böngészőalapú nyomtatási felületének és biztonságos felhasználói bejelentkező rendszerének köszönhetően nincs szükség egyéni munkaállomások telepítésére, és lehetővé teszi az igény szerinti címkenyomtatást a világ bármely pontjáról.

 

A TEKLYNX CENTRAL 7.0 izgalmas új funkciókkal segíti a vállalatoknak növelni a működési hatékonyságukat és egyszerűsíteni a nyomtatási feladataikat. Ilyen úgy funkciók például:

 

 

„Boldogan mutatjuk be a TEKLYNX CENTRAL 7.0-ás verziójának fejlesztéseit, és büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink igényeinek, az ipari szabványoknak és a fejlődő technológiának megfelelően folyamatosan fejlesztjük szoftveres megoldásainkat,” mondta Thierry Mauger, a TEKLYNX International elnöke. „A TEKLYNX CENTRAL 7.0 segít a vállalatoknak a teljes beszállítási láncban leegyszerűsíteni a címkézési folyamatokat, és gyorsabban alkalmazkodni a változásokhoz.”

 

Igényeljen próbaverziót A TEKLYNX CENTRAL 7.0 szoftverből, hogy lássa, hogyan lehet vállalata hasznára a vállalati szintű címkekezelés.

 

TEKLYNX CENTRAL 7.0: Célja, hogy optimalizálja és szabványosítsa a címkézést

 

BEMUTATKOZIK A TEKLYNX INTERNATIONAL

 

A TEKLYNX International segít az ellátási láncoknak jobban működni. Ma több, mint 170 ország 750 000 vállalata bízik a TEKLYNX integrált vonalkódos és RFID-címketervező termékeiben, és a megoldások mögött álló emberekben, hogy hatékonnyá, precízzé, biztonságossá és az előírásoknak megfelelővé teszik vonalkódos címkézési folyamataikat. Több mint 30 éves tapasztalatával, megbízható szoftvereinek és kimagasló ügyfélszolgálatának köszönhetően a TEKLYNX globális piacvezetőnek számít. Tudjon meg még többet arról, miként segít a TEKLYNX közössége a világ számos táján, több iparágban is a vállalatoknak, látogasson el weboldalunkra teklynx.com vagy telefonon vegye fel a kapcsolatot az Ön régiójában illetékes TEKLYNX képviselettel. Barcode Better™ with TEKLYNX.

Vissza a hírekhez