Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Over ons

TEKLYNX introduceert TEKLYNX CENTRAL 7.0, verbeterd etikettenbeheerssysteem voor bedrijven

Thierry Mauger President TEKLYNX International

“TEKLYNX CENTRAL 7.0 helpt bedrijven bij het vereenvoudigen van het afdrukken van etiketten binnen hun toeleveringsketen en bij het eenvoudiger aanpassen aan veranderingen.”

Datum: 07/03/2023 / Categorie: Productnieuws, Persberichten

 

Alles-in-één etiketteringsoplossing voor bedrijven verhoogt de operationele efficiëntie en stroomlijnt het etikettenafdrukprocessen

 

TEKLYNX International, wereldwijd bekend om hun barcode etiketteringssoftwareoplossingen en toonaangevende klantenondersteuning, kondigde vandaag de lancering aan van hun verbeterde etikettenbeheerssysteem voor bedrijven, TEKLYNX CENTRAL 7.0. Deze oplossing die is gebouwd voor het optimaliseren en standaardiseren van etiketteren, stelt bedrijven in staat om etikettenontwerp, goedkeuring, afdrukautomatisering, en rapportage tussen hun bedrijf en leveranciers vanuit één locatie te beheren.

 

TEKLYNX CENTRAL is een kant-en-klare softwareoplossing die is ontworpen om te voldoen aan complexe etiketteringsvereisten en te integreren met on-premise of cloud-hosted ERP-systemen om de eenvoud voor afdrukgebruikers te maximaliseren. Zijn browser-gebaseerde afdruk-interface, met toegang via beveiligde gebruikers-logins, elimineert de noodzaak van individuele werkstationinstallaties en maakt on-demand afdrukken van etiketten van overal ter wereld mogelijk.

 

TEKLYNX CENTRAL 7.0 biedt fantastische nieuwe functies om bedrijven te helpen bij het vergroten van hun operationele efficiëntie en het stroomlijnen van etikettenafdrukprocessen. Deze nieuwe functies zijn onder meer:

 

 

“We zijn enthousiast over de verbeteringen die worden aangeboden in TEKLYNX CENTRAL 7.0 en zijn er trots op dat we onze softwareoplossingen voortdurend verbeteren op basis van de behoeften van de klant, de industriële normen en de voortschrijdende technologie”, zegt Thierry Mauger, TEKLYNX International President. “TEKLYNX CENTRAL 7.0 helpt bedrijven bij het vereenvoudigen van het afdrukken van etiketten binnen hun toeleveringsketen en bij het eenvoudiger aanpassen aan veranderingen.”

 

Vraag een demo aan van TEKLYNX CENTRAL 7.0 om te zien hoe uw bedrijf kan profiteren van etikettenbeheer voor bedrijven.

 

TEKLYNX CENTRAL 7.0: Gebouwd voor het optimaliseren en standaardiseren van etikettering

 

OVER TEKLYNX INTERNATIONAL

 

TEKLYNX International helpt toeleveringsketens om beter te functioneren. Momenteel hebben meer dan 750.000 bedrijven in meer dan 170 landen vertrouwen in geïntegreerde barcode- en RFID-etikettenontwerpproducten van TEKLYNX en in de mensen achter de oplossingen om barcode-etiketteringswerkzaamheden efficiënt, nauwkeurig, veilig en marktconform te maken. Met meer dan 30 jaar ervaring is TEKLYNX toonaangevend in de wereld vanwege hun betrouwbare software en superieure klantenondersteuning. Voor meer informatie over hoe de TEKLYNX-gemeenschap bedrijven in allerlei sectoren wereldwijd helpt, gaat u teklynx.com of belt u TEKLYNX in uw regio. Barcode Better™ met TEKLYNX.

Terug naar het nieuws