Európa (Magyar)
Válassza ki tartózkodási helyét

Válassza ki tartózkodási helyét és nyelvét, hogy a legjobb felhasználói élményben legyen része

Barcode Better

A TEKLYNX hisz abban, hogy a vonalkódos címkéző szoftver nem olyasmi, amit csak leemelünk a polcról. Sokkal inkább egy integrált technológiai megoldás, amely gördülékenyebbé teszi vállalatát.

Névjegy

A TEKLYNX-et nevezték a Supply & Demand Chain Executive 2018-as SDCE „ellátási láncok számára fejlesztett 100 legjobb projekt” díjra

Dátum: 25/06/2018 / Kategória: Sajtóközlemények, Díjak

 

Supply & Demand Chain Executive Award

A TEKLYNX International a vonalkódos és RFID címkéző szoftverek világelső fejlesztője és megoldás-szolgáltatója ma bejelentette, hogy jelölték a Supply & Demand Chain Executive 2018-as SDCE „ellátási láncok számára fejlesztett 100 legjobb projekt” díjra. Az éves lista bemutatja, hogy az ellátási láncok számára fejlesztett megoldások és szolgáltatóik miként segíthetnek a vásárlóknak és az ügyfeleknek kimagasló ellátási láncot felépíteni, és felkészíteni azokat a sikerre. „Elsőként szeretnénk gratulálni az idei 100 legjobbnak a sikeres és innovatív projektjeikért, amelyek tetszőleges méretű vállalat előtt példaként állhatnak, hogy megmutassák, mi érhető el saját ellátási láncukban,” mondta John Yuva, a Supply & Demand Chain Executive szerkesztője. „A vállalat méretétől függően ezek a projektek a piac legjobb például arra, hogy milyen szintű hatékonyságra és végeredményre kellene az ellátási láncok vezetőinek törekednie saját munkájuk során. 2018. évi nyerteseink mutatják az utat, miként juthat el oda.”

 

A TEKLYNX elnyerte az idei SDCE Top 100 díjat a MicroVention orvosieszköz-gyártó vállalatirányítási (Enterprise Resource Planning, ERP) rendszerének és a TEKLYNX CENTRAL CFR vállalati szintű vonalkódos címkéző szoftver integrációjáért. A MicroVention egyszerűsített címkézési folyamatainak sikeres globális bevezetése 50%-kal javította a termelés hatékonyságát. A projekt a MicroVention növekvő többfelhasználós, többüzemes felépítését is képes jobban támogatni, mivel a világon bárhonnan lehet vele címkéket nyomtatni gyakorlatilag korlátlan számú nyomtatón. A MicroVention arra is használja a TEKLYNX CENTRAL CFR rendszerét, hogy megfeleljen az orvosi eszközök gyártóira vonatkozó előírásoknak, mint az FDA 21 CFR Part 11 és az eszközök egyedi azonosítójára (Unique Device Identification, UDI) vonatkozó követelmények.

 

„Büszkék vagyunk rá, hogy beválasztottak a Supply & Demand Chain Executive ellátási láncok számára készült Top 100 projektje közé,” mondta Doug Niemeyer, a TEKLYNX ügyvezető igazgatója. „A MicroVention ERP rendszerének és a TEKLYNX CENTRAL CFR rendszerének sikeres integrálása, valamint a működésükben történt javulás híven tükrözi, miként válunk tetszőleges méretű, bármely iparágban működő vállalat partnerévé, hogy vonalkódos és RFID címkézési megoldásunkkal segítsünk a vállalatoknak hosszútávon hatékonyan működni.”

 

A TEKLYNX kínálja az egyetlen olyan vonalkódos címkézési megoldást, melyet előfizetői licenccel lehet igénybe venni – így a vállalatok alacsony induló költségek mellett kezdhetik használni a TEKLYNX rendszerét –, miközben olyan többszintes megoldásrendszert nyújt, amelyeket úgy tervezték, hogy a vállalkozással együtt növekedjenek. A Supply & Demand Chain Executive 2018-as 100 legjobb, ellátási láncok számára fejlesztett projektjének megtekintéséhez kattintson ide.

 

Vissza a hírekhez