Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Over Ons

TEKLYNX vermeld in de SDCE Top 100 Supply Chain Projects 2018 van Supply & Demand Chain Executive

Datum: 25/06/2018 / Categorie: Persberichten, Awards

 

Supply & Demand Chain Executive Award

TEKLYNX International‘s werelds toonaangevende barcode- en RFID-etiketteringssoftwareontwikkelaar en aanbieder van oplossingen, maakte vandaag bekend dat het bedrijf is geselecteerd voor de SDCE Top 100 Supply Chain Projects 2018 van Supply & Demand Chain Executive. De jaarlijkse lijst toont hoe aanbieders van toeleveringsketenoplossingen en dienstverleners hun klanten helpen om hun toeleveringsketen optimaal te krijgen en de toeleveringsketen voor te bereiden op succes. "Eerst en vooral willen we de winnaars van de Top 100 van dit jaar feliciteren met hun succesvolle en innovatieve projecten, die model staan voor bedrijven van elke omvang voor wat er haalbaar is in deze toeleveringsketens," zegt John Yuva, redacteur van Supply & Demand Chain Executive. "Ongeacht de omvang van het bedrijf, zij deze projecten de beste voorbeelden van de soorten winst in efficiëntie en bottom-line resultaten waarnaar managers in de toeleveringsketen naar moeten streven ten aanzien van hun eigen werkzaamheden. Onze winnaars van 2018 bieden een routekaart van hoe je daar moet komen."

 

TEKLYNX verdiende zijn SDCE Top 100 award voor zijn rol in de integratie van Enterprise Resource Planning (ERP) met TEKLYNX CENTRAL CFR barcode-etiketteringssoftware-oplossing voor bedrijven bij medisch apparatenfabrikant MicroVention. De succesvolle implementatie stroomlijnde de etiketteringswerkzaamheden van MicroVention wereldwijd terwijl de productie-efficiëntie met 50% werd verbeterd. Het project verbeterde ook de mogelijkheden van MicroVention om de voetafdruk van zijn groeiende aantal gebruikers en faciliteiten te ondersteunen door de mogelijkheid te bieden om etiketten vanaf overal ter wereld af te drukken naar een virtueel onbeperkt aantal printers. MicroVention maakt ook gebruik van TEKLYNX CENTRAL CFR om te voldoen aan de etiketteringsvoorschriften van fabrikanten van medische apparatuur, zoals FDA-nalevingsnormen 21 CFR Part 11 en Unique Device Identification (UDI)-vereisten.

 

“We zijn er trots op om opgenomen te zijn in de Top 100 Supply Chain Project van Supply & Demand Chain Executive,” zegt Doug Niemeyer, algemeen directeur van TEKLYNX. “De succesvolle ERP-integratie met TEKLYNX CENTRAL CFR van MicroVention en de daaruit voortvloeiende operationele verbeteringen laten zien hoe wij met bedrijven van elke omvang in alle branches samenwerken om ervoor te zorgen dat onze barcode- en RFID-etiketteringsoplossingen bedrijven helpen om beter te functioneren.

 

TEKLYNX is de enige aanbieder van barcode-etiketteringsoplossingen die abonnementslicenties biedt - waardoor het mogelijk is dat bedrijven met het gebruik van TEKLYNX kunnen beginnen voor een lage instapprijs – terwijl er een portfolio van gelaagde oplossingen wordt geboden die zijn ontworpen om in de tijd met de bedrijven mee te groeien. Voor een volledige lijst van de Top 100 Supply Chain Projects 2018 van Supply & Demand Chain Executive klikt u hier.

 

Terug naar het nieuws