Evropa (česky)
Barcode better

V TEKLYNX věříme, že software pro značení čárových kódů není pouze něčím, co si koupíte. Jedná se o integrované technologické řešení, díky němuž vaše společnost funguje.

Více informací

TEKLYNX International uvádí na trh globální značku „Barcode Better ™“

Thierry Mauger Prezident společnosti TEKLYNX International

„Naším posláním je pomáhat společnostem fungovat lépe, a to tak, že kombinujeme na zákazníka zaměřená řešení pro značení čárovými kódy a RFID s nejlepší podporou v tomto odvětví.“

Datum: 04/06/2019 / Kategorie: Novinky ze společnosti, Tiskové zprávy

 

Nová značka představuje filozofii společnosti TEKLYNX, v níž se zaměřují na zákazníka, a obsahuje aktualizovanou identitu značky a webové stránky. 

 

Společnost TEKLYNX International, přední světový poskytovatel softwarových řešení pro značení čárovými kódy a RFID, dnes oznámila spuštění své globální značky „Barcode Better ™“, která představuje dlouhodobou filozofii společnosti zaměřenou na zákazníky a unikátní pohled na čárové kódy. 

 

„Značka společnosti TEKLYNX „Barcode Better“ hovoří k hlavní podstatě naší značky,“ říká Jenna Wagnerová, globální ředitelka marketingu společnosti TEKLYNX. „Ve skutečnosti je„ čárový kód “ více než jen standard značení. Je to činnost, díky níž společnosti fungují. Společnost TEKLYNX je jediným poskytovatelem softwaru pro značení, který používá slovo „barcode“ (čárový kód) jako sloveso. Toto odlišení nám pomáhá zlepšovat to, jak společnosti fungují.“  

 

Zacházet s „čárovým kódem“ jako s něčím, co řídí efektivitu a přesnost dodavatelského řetězce, znamená, že TEKLYNX poskytuje zákaznickou podporu nezbytnou k tomu, aby lidé stojící za pracovními postupy v dodavatelském řetězci byli úspěšní. „Od příjmu materiálu až po expedici hotového zboží se společnosti spoléhají na čárové kódy proto, aby dodavatelské řetězce fungovaly,“ vysvětluje Thierry Mauger, prezident společnosti TEKLYNX International. „Naším posláním je pomáhat společnostem fungovat lépe, a to tak, že kombinujeme na zákazníka zaměřená řešení pro značení čárovými kódy a RFID s nejlepší podporou v tomto odvětví.“ Firemní kultura zaměřená na uspokojení zákazníka ze společnosti TEKLYNX učinila předního hráče na trhu, protože společnosti si vybírají partnery, kterým důvěřují, že s nimi budou při každém kroku.  

 

Globální značka společnosti TEKLYNX „Barcode Better“ zahrnuje: 

 

 

Další informace o tom, jak společnost TEKLYNX společnostem pomáhá lépe využívat čárových kódů („Barcode Better“), se dozvíte na adrese teklynx.com.

 

Využívejte čárových kódů lépe se společností TEKLYNX

 

O společnosti TEKLYNX International  

 

TEKLYNX International pomáhá lépe fungovat dodavatelským řetězcům. V současné době důvěřuje integrovaným produktům pro návrh štítků s čárovými kódy a RFID od společnosti TEKLYNX a lidem, kteří stojí za těmito řešeními, jež proces značení zefektivňují, zpřesňují, zabezpečují a díky nimž odpovídají nařízením platným pro daná odvětví, více než 750 000 společností ve více než 170 zemích. Se svými více než 30 lety zkušeností je TEKLYNX předním světovým poskytovatelem spolehlivého softwaru a vynikající zákaznické podpory. Chcete-li se dozvědět více o tom, jak komunita TEKLYNX pomáhá společnostem napříč různými průmyslovými odvětvími po celém světě, navštivte teklynx.com. nebo telefonicky kontaktujte TEKLYNX ve vaší oblasti. Barcode Better™ s TEKLYNX.

Zpět na novinky