Avrupa (Türk)
Barcode Better

TEKLYNX’de, barkod yazılımının sadece satın aldığınız bir şey olmadığına inanıyoruz. Bu, şirketinizin çalışmasını sağlayan entegre teknoloji çözümüdür.

Hakkında

TEKLYNX, Food Logistics 2019 FL100+ En İyi Yazılım ve Teknoloji Sağlayıcılarına Aday Gösterildi

Tarih: 17/12/2019 / Kategori: Basın bültenleri, Ödüler

 

Önde gelen barkod etiketleme çözümleri sağlayıcısı TEKLYNX global gıda ve içecek tedarik zinciri yazılımı sağlayıcılarının önde gelen işletme-işletme yayını yıllık listesine art arda beş yıl girdi

 

TEKLYNX International, dünyanın önde gelen barkod ve RFID etiketleme yazılımı geliştiricisi ve çözümleri tedarikçisi bugün Food Logistics 2019 FL100+ En İyi Yazılım ve Teknoloji Sağlayıcıları listesine art arda beş yıl seçildiğini açıkladı. Göz önünde bulunan yıllık liste, küresel yiyecek ve içecek tedarik zincirinde şirketler için ürünleri ve hizmetleri kritik olan yazılım ve teknoloji tedarikçilerine yönelik bir kaynak kılavuz olarak hizmet etmektedir.

 

“Food Logistics dergisinin prestijli FL100+ listesine art arda beşinci kere seçilmekten gurur duyuyoruz. Bu şirketimiz için bir gurur kaynağıdır ve TEKLYNX firmasının yiyecek ve içecek endüstrisine verimli ve ölçeklenebilir barkod etiketleme ve RFID yazılımı çözümleri sağlama ve ayrıca kullanıcıların daha iyi barkodlama yapmasına yardımcı olmak için benzersiz bir müşteri hizmeti sunma taahhüdünü yerine getirmeye devam ettiğini göstermektedir” diye açıklamaktadır, TEKLYNX Americas Genel Müdürü Doug Niemeyer.

 

Onlarca yıl, TEKLYNX yiyecek ve içecek şirketlerinin etiketleme işlemlerini düzene sokmasına yardım etti, bu zaman zarfında Produce Traceability Initiative (PTI), Food Safety Modernization Act (FSMA) ve Food Information for Consumers (FIC) ve California’s Proposition 65 gibi geçerli yiyecek ve içecek etiketleme yönetmeliklerin önünde yer aldı. TEKLYNX barkod etiketleme yazılımı ayrıca içindekiler listesinde görüldüklerinde programlanabilir bir biçimde alerjenleri vurgulayabilir ve TEKLYNX WYSIWYG (“What You See Is What You Get”) dinamik stil özelliğiyle birlikte besinsel değerleri ve diğer anahtar etiket bileşenlerini gösterebilir. Daha fazla bilgi edinmek için, TEKLYNX Yiyecek Etiketleme Gereksinimleri Karşılama e-kitabına bakın.

 

John R. Yuva, Food Logistics ve benzer yayım organı, Supply & Demand Chain Executive editörü “Çabuk bozulabilen gıda maddeleri için kritik sıcaklıkları izlemek için sensörleri veya deponuzdaki envanter akışlarını düzenlemek için bir WMS kullanıp kullanmamanıza bakılmaksızın, yazılım ve teknoloji yiyecek ve içecek endüstrisinde önemli bir rol oynamaktadır,” diye açıklamaktadır. “Dijital global tedarik zincirinin şeffaflığı ve güvenliği yazılım ve teknolojideki yenilikler olmadan sağlanamaz. FL100+ alıcılarımız çiftçiden yiyecek işleyicisine oradan müşteriye kadar herkesin yararlandığı tedarik zinciri uyumluluğunu ve yönetmelik değişikliklerini takip etmemize yardımcı oldu.”

 

Bugün, TEKLYNX abonelik lisanslamasının yanı sıra etiket tasarımı uygulamaları için hiçbir ek ücret ödemeden sınırsız yazıcıda baskı yapabilme özelliğini sunan tek barkod etiketleme çözümü tedarikçisidir. Yiyecek ve içecek şirketleri düşük maliyetli çok kullanıcılı ağ lisanslama seçeneklerinin ve zaman içerisinde gelişimlerini destekleyen sıralı çözümlerin avantajlarından yararlanabilirler.

 

Bu yılın 2019 FL100+ En İyi Yazılım ve Teknoloji Sağlayıcıları listesindeki şirketler Food Logistics dergisinin Aralık 2019 sayısında ve aşağıdaki web sitelerinde tanıtılacaktır: www.foodlogistics.com ve www.teklynx.com

 

Haberlere geri dön