Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Over ons

TEKLYNX in de FL100+ van top software- en technologie-aanbieders 2019 van Food Logistics

Datum: 17/12/2019 / Categorie: Persberichten, Awards

 

Voor het vijfde opeenvolgende jaar heeft TEKLYNX, de toonaangevende aanbieder van barcode-etiketteringsoplossingen de jaarlijkse lijst van toonaangevende business-to-business-publicaties van software-aanbieders in de toeleveringsketen van voedingsmiddelen en dranken gehaald.

 

TEKLYNX International, ‘s werelds toonaangevende barcode- en RFID-etiketteringssoftware ontwikkelaar en aanbieder van oplossingen, maakte vandaag bekend dat het voor het vijfde jaar op rij een plaats heeft verdiend in Food Logistics’ FL100+ lijst 2019 van software- en technologie-aanbieders. Deze geliefde jaarlijkse lijst dient als een bronnengids voor software- en technologieaanbieders wiens producten en diensten cruciaal zijn voor bedrijven in de wereldwijde voedingsmiddelen- en drankentoeleveringsketen.

 

“Wij zijn er trots op dat we voor het vijfde jaar op rij voor de prestigieuze FL100+-lijst zijn geselecteerd. Dit is een eer voor ons bedrijf, omdat dit de voortdurende toewijding van TEKLYNX toont om de voedingsmiddelen- en drankenindustrie te voorzien van efficiënte en schaalbare barcode-etiketterings- en RFID-softwareoplossingen terwijl tevens een ongeëvenaarde klantenondersteuning wordt geboden om onze gebruikers te helpen om beter te barcoderen", zegt Doug Niemeyer, directeur TEKLYNX Amerika.

 

Decennialang heeft TEKLYNX voedingsmiddelen- en drankenbedrijven geholpen met het stroomlijnen van hun etiketteringsactiviteiten terwijl ze de huidige regelgeving inzake etiketteringsvereisten zoals de Produce Traceability Inititiative (PTI), Food Safety Modernization Act (FSMA), Food Information for Consumers (FIC) en Californië’s Proposition 65 een flinke stap voorblijft. TEKLYNX barcode-etiketteringssoftware kan ook allergenen programmatisch markeren wanneer die in de ingrediëntenlijsten voorkomen, evenals voedingsfeiten en andere belangrijke onderdelen van een etiket benadrukken met de dynamische stylingfunctie WYSIWYG (”What You See Is What You Get”) van TEKLYNX. Zie voor meer informatie het TEKLYNX e-book Navigeren door de vereisten voor het voedingsmiddelenetiket.

 

“Of u nu sensoren gebruikt om kritische temperaturen voor bederfelijke goederen te controleren of een WMS om voorraadstromen in uw magazijn te beheren, software en technologie spelen een cruciale rol in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie", merkt John R. Yuva, redacteur van Food Logistics en haar zusterpublicatie, Supply & Demand Chain Exective, op. “De transparantie en veiligheid van de digitale wereldwijde voedselvoorzieningsketen zou niet bestaan zonder innovaties in software en technologie. Onze FL100+-ontvangers helpen bij het bevorderen van de naleving van de toeleveringsketen en wijziging in de regelgeving waarvan iedereen profiteert, van de boer tot de voedselverwerker tot de consument.”

 

Momenteel is TEKLYNX de enige aanbieder van barcode-etiketteringsoplossingen die abonnementslicentie aanbiedt evenals de mogelijkheid om naar een onbeperkt aantal printers af te drukken, zonder bijkomende kosten voor etikettenontwerptoepassingen. Voedingsmiddelen- en drankenbedrijven kunnen profiteren van kosteneffectieve netwerklicentie-opties voor meerdere gebruikers en van gelaagde softwareoplossingen die hun groei in de loop van de tijd ondersteunen.

 

Bedrijven op de FL100+ 2019 top software- en technologie-aanbieders lijst worden in het decembernummer 2019 van Food Logistics geprofileerd, evenals online op www.foodlogistics.com en www.teklynx.com

 

Terug naar het nieuws