Avrupa (Türk)
Barcode Better

TEKLYNX’de, barkod yazılımının sadece satın aldığınız bir şey olmadığına inanıyoruz. Bu, şirketinizin çalışmasını sağlayan entegre teknoloji çözümüdür.

Hakkında

TEKLYNX International, Food Logistics dergisinin 2018 FL100+ En İyi Yazılım ve Teknoloji Sağlayıcıları Listesine Adını Yazdırdı

Tarih: 17/12/2018 / Kategori: Basın bültenleri, Ödüler

 

Önde Gelen Barkod Etiketleme Çözümleri tedarikçisi TEKLYNX dört yıl arka arkaya global yiyecek ve içecek tedarik zinciri yazılımı sağlayıcılarının önde gelen işletmeler arası baskısında yıllık listeye dahil edilmiştir

 

TEKLYNX International, dünyanın önde gelen barkod ve RFID etiketleme yazılımı geliştiricisi ve çözümleri tedarikçisi, bugün Food Logistics dergisinin gıpta edilen 2018 FL100+ En İyi Yazılım ve Teknoloji Sağlayıcıları listesinde arka arkaya dört yıl yer aldığını duyurdu. Food Logistics dergisinin Kasım/Aralık 2018 sayısında bulunan liste, global yiyecek ve içecek tedarik zincirinde şirketler için ürünleri ve hizmetleri kritik olan yazılım ve teknoloji tedarikçilerini içermektedir.

 

Food Logistics 2018 FL100+ Award

TEKLYNX Genel Müdürü Doug Niemeyer şöyle açıklamaktadır, “Food Logistics dergisinin saygın FL100+ listesine dört yıl arka arkaya seçilmekten gurur duyuyoruz, çünkü bu durum TEKLYNX’in yiyecek ve içecek endüstrisine verimli, akıllı ve ölçeklendirilebilir barkod etiketleme ve RFID yazılımı çözümleri ve emsalsiz müşteri desteği sağlamaya kararlı olduğunu göstermiştir,”.

 

TEKLYNX, onlarca yıldır yiyecek ve içecek şirketlerinin Food Information for Consumers (FIC), Produce Traceability Initiative (PTI) ve Food Safety Modernization Act (FSMA) gibi mevcut endüstriye özel yönetmeliklerinin bir adım ilerisinde kalmalarını sağlayarak etiketleme işlemlerini denetlemesine yardımcı oldu. TEKLYNX etiketleme yazılımı ayrıca alerjenler listesinde göründüklerinde ve besinsel değerleri ve diğer anahtar etiket bileşenlerinin önemini TEKLYNX’in WYSIWYG (“Ne Görürsen Onu Alırsın”) dinamik stil özelliğiyle birlikte vurguladıklarında otomatik olarak alerjenleri göstermektedir. Daha fazla bilgi edinmek için, şunu görüntüleyin: TEKLYNX - Yiyecek Etiketleme Gereksinimlerinin Karşılanması.

 

Bugün, TEKLYNX tüm büyüklüklerdeki yiyecek ve içecek şirketlerinin etiketleme gereksinimlerini karşılayan ve zamanla onlarla birlikte büyümesi için tasarlanan sıralı çözümleri sunarak abonelik lisansı sağlayan - yiyecek ve içecek şirketlerinin düşük başlangıç maliyetiyle TEKLYNX kullanımına başlamasına izin veren - tek barkod etiketleme çözümü tedarikçisidir.

 

Food Logistics dergisinin 15. yıl FL100+ listesini görüntülemek için web sitesini ziyaret edin: foodlogistics.com ayrıca TEKLYNX barkod etiketleme yazılımı çözümleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için web sitesini ziyaret edin: teklynx.com.

 

TEKLYNX International Hakkında

 

TEKLYNX International dünyanın önde gelen barkod ve RFID etiketleme yazılımı geliştiricisi ve çözüm tedarikçisidir. 30 yıldan fazla süredir endüstri yenilikçisi, TEKLYNX endüstriye özel uyumluluk ve yeni geliştirilen yönetmelikler konusunda önderliği elinde bulundururken işlemleri denetleyen etiketleme çözümlerinin uygulanmasıyla şirketlerin düzgün ve verimli şekilde çalışmasına yardım eder. TEKLYNX, müşteri hizmetleriyle dünya çapında tanınmıştır; esnek satın alma seçenekleri, benzersiz hizmet ve destek ayrıca zaman içerisinde şirketlerle birlikte gelişen kapsamlı ürün sunumunu sağlar. Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa, Japonya, Latin Amerika, Çin ve Singapur’daki işlemlerde, 120’den fazla ülkede 750.000’den fazla şirkette başarı standartları için TEKLYNX entegre edilmiş yazılım çözümleri kullanılır. Sitemizden daha fazla bilgi edinebilirsiniz: teklynx.com, LinkedIn, Twitter @Teklynx ve Facebook.com/TEKLYNXInternational veya bölgenizdeki TEKLYNX ile temasa geçin.

Haberlere geri dön