Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Over Ons

TEKLYNX International in de FL100+-lijst van top software- en technologie-aanbieders 2018 van Food Logistics

Datum: 17/12/2018 / Categorie: Persberichten, Awards

 

Voor het vierde opeenvolgende jaar heeft TEKLYNX, de toonaangevende aanbieder van barcode-etiketteringsoplossingen de jaarlijkse lijst van toonaangevende business-to-business-publicaties van software-aanbieders in de toeleveringsketen van voedingsmiddelen en dranken gehaald.

 

TEKLYNX International, ‘s werelds toonaangevende barcode- en RFID-etiketteringssoftware ontwikkelaar en aanbieder van oplossingen, maakte vandaag bekend dat het een plaats heeft verdiend in Food Logistics’ begeerde FL100+ lijst 2018 voor top software- en technologie-aanbieders, voor het vierde opeenvolgende jaar. De lijst die werd gepubliceerd in het november/decembernummer van Food Logistics magazine, bevat software- en technologieleveranciers waarvan de producten en diensten van cruciaal belang zij voor bedrijven in de voedingsmiddelen- en drankenketen wereldwijd.

 

Food Logistics 2018 FL100+ Award

“We zijn er trots op om voor de vierde keer op rij geselecteerd te zijn voor de prestigieuze FL100+-lijst van Food Logistics, want dit toon de voortdurende toewijding van TEKLYNX om de voedingsmiddelen- en drankenindustrie te voorzien van efficiënte, slimme en schaalbare barcode-etiketterings- en RFID-softwareoplossingen en een ongeëvenaarde klantenondersteuning,” legt Doug Niemeyer, algemeen directeur van TEKLYNX uit.

 

Al decennialang helpt TEKLYNX voedingsmiddelen- en drankenbedrijven met het stroomlijnen van etiketteringswerkzaamheden, terwijl het bedrijf de huidige branchespecifieke regelgeving zoals de Food Information for Consumers (FIC), Produce Traceability Initiative (PTI) en Food Safety Modernization Act (FSMA) voorblijft. De etiketteringssoftware van TEKLYNX kan ook allergenen markeren wanneer die in een lijst met ingrediënten voorkomen evenals voedselfeiten en andere belangrijke onderdelen van een etiket benadrukken met TEKLYNX’ WYSIWYG (”What You See Is What You Get”) dynamische stijlfunctie. Voor meer informatie raadpleegt u het TEKLYNX e-book Navigeren door de vereisten voor het voedingsmiddelenetiket.

 

Momenteel is TEKLYNX de enige aanbieder van barcode-etiketteringsoplossingen die abonnementslicenties aanbiedt – waardoor het mogelijk is dat voedingsmiddelen- en drankenbedrijven met het gebruik van TEKLYNX kunnen beginnen voor een lage instapprijs – terwijl er gelaagde oplossingen worden geboden die voldoen aan de etiketteringsbehoeften van de voedingsmiddelen- en drankenbedrijven in allerhande groottes en die ontworpen zijn om in de tijd met de bedrijven mee te groeien.

 

Om de 15e jaarlijkse FL100+-lijst van Food Logistics te bekijken gaat u naar foodlogistics.com en voor meer informatie over de barcode-etiketteringssoftwareoplossingen van TEKLYNX gaat u naar teklynx.com.

 

Over TEKLYNX International

 

TEKLYNX International is ‘s werelds toonaangevende barcode- en RFID-etiketteringssoftwareontwikkelaar en aanbieder van oplossingen. TEKLYNX is een innovator in de markt die al meer dan 30 jaar actief is en die bedrijven helpt om soepel en efficiënt te werken door het implementeren van etiketteringsoplossingen die de bedrijfsactiviteiten stroomlijnen en tegelijkertijd de branchespecifieke naleving en aanstaande regelgeving voorblijven. TEKLYNX staat wereldwijd bekend om zijn klantenservice; het bieden van flexibele aankoopopties, ongeëvenaarde service en ondersteuning, en een uitgebreid aanbod aan producten die in de loop van de tijd met producten meegroeien. Met activiteiten in de Verenigde Staten, Europa, Japan, Latijns-Amerika, China en Singapore., bouwen meer dan 750.000 bedrijven in meer dan 120 landen op de geïntegreerde softwareoplossingen van TEKLYNX voor hun normen voor succes. Voor meer informatie gaat u naar teklynx.com, LinkedIn, Twitter @Teklynx, en Facebook.com/TEKLYNXInternational , of neemt u contact op met TEKLYNX in uw regio.

Terug naar het nieuws