Avrupa (Türk)
Barcode Better

TEKLYNX’de, barkod yazılımının sadece satın aldığınız bir şey olmadığına inanıyoruz. Bu, şirketinizin çalışmasını sağlayan entegre teknoloji çözümüdür.

TEKLYNX, TEKLYNX CENTRAL 5.0 İşletme Etiketleme Çözümünü Piyasaya Sürdüğünü Duyurdu

Tarih: 09/10/2018 / Kategori: Ürün haberleri, Basın bültenleri

 

Yeni Nesil İşletme Seviyesi Barkod Yazılımı Çözümü Etiketleme Verimliliği, Doğruluğu ve Otomasyonunu Geliştirmek için Sezgisel Son Kullanıcı Geliştirmeleri Özelliğine Sahiptir


TEKLYNX International, dünyanın önde gelen barkod ve RFID etiketleme yazılımı geliştiricisi ve çözüm tedarikçisi, bugün şu işletme etiketleme yazılımı çözümünü piyasaya sürdüğünü duyurdu: TEKLYNX CENTRAL 5.0. İşletme etiket yönetimi yazılımı tüm büyüklüklerdeki üreticilere sonraki nesil dijital etiketleme dönüşümünü desteklemek için etiket tasarımı, güvenlik ve izlenebilirlik ve baskı otomasyonunu içeren merkezi bir çözüm sunar. TEKLYNX CENTRAL 5.0 sürümü, 2018 sürümü CODESOFT etiket tasarımı, SENTINEL baskı otomasyonu, LABEL ARCHIVE etiket depolama ve izlenebilirlik yazılımı içermektedir.


TEKLYNX Genel Müdürü, Doug Niemeyer şöyle açıklamaktadır “TEKLYNX CENTRAL 5.0 yazılımını piyasaya sürmemizle ilgili olarak gurur duymaktan ötesini hissediyoruz çünkü bu durum işletme etiket yönetiminin geleceğine ışık tutmaktadır”. “Şimdi ve gelecekte daha iyi etiketleme yapmalarını kolaylaştırmak için sınıfının en iyisi etiketleme ortamlarıyla birlikte şirketlerin donatılmasına yönelik kararlılığımızı yansıtmaktadır.”  


TEKLYNX CENTRAL 5.0 ürünü önemli özellikleri şunları içermektedir:


Bugünlerde, dünya genelinde tüketici malları, eczacılık, tıbbi cihaz ve kimyasal üreticileri, otomotiv, havacılık ve daha fazlasını kapsayan endüstrilerdeki üreticiler verimli ve doğru biçimde baskı yapmak için TEKLYNX CENTRAL yazılımından yararlanır. Yakın zamandaki başarı hikayeleri şunları içermektedir:



TEKLYNX CENTRAL 5.0 demosu talep etmek için, buraya tıklayın. Şunu indirin: TEKLYNX CENTRAL 5.0 Yenilikler özeti belgesini yeni özellikler ve yararları hakkında daha fazla bilgi edinmek için kullanın.

Haberlere geri dön