Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Over Ons

TEKLYNX maakt de release van de etiketteringsoplossing voor bedrijven TEKLYNX CENTRAL 5.0 bekend

Datum: 09/10/2018 / Categorie: Productnieuws, Persberichten

 

De volgende generatie barcodesoftwareoplossing op bedrijfsniveau beschikt over intuïtieve verbeteringen voor de eindgebruiker om de efficiëntie, nauwkeurigheid en automatisering van het etiketteren te verhogen.


TEKLYNX International, ‘s werelds toonaangevende barcode- en RFID-etiketteringssoftwareontwikkelaar en aanbieder van oplossingen, maakte vandaag de introductie bekend van de etiketteringssoftwareoplossing voor bedrijven TEKLYNX CENTRAL 5.0. De etikettenbeheerssoftware biedt fabrikanten van alle omvangen een gecentraliseerde oplossing die etikettenontwerp, veiligheid en traceerbaarheid en afdrukautomatisering omvat om de digitale etiketteringstransformatie van de volgende generatie te ondersteunen. De release van TEKLYNX CENTRAL 5.0 omvat toegang tot de 2018-versie van CODESOFT-etikettenontwerp, SENTINEL-afdrukautomatisering en LABEL ARCHIVE-etikettenopslag- en traceerbaarheidssoftware.


“We zijn meer dan trots met de release van TEKLYNX CENTRAL 5.0 op de markt omdat dit staat voor de toekomst van branche-overkoepelend beheer van etiketten van bedrijven,” verklaart Doug Niemeyer, algemeen directeur van TEKLYNX. “Dit weerspiegelt onze toewijding om bedrijven uit te rusten met de beste etiketteringsomgeving en ze vandaag en in de toekomst te helpen met beter etiketteren.  


De hoogtepunten van TEKLYNX CENTRAL 5.0 zijn onder meer:


Tegenwoordig maken fabrikanten over de hele wereld in branches zoals consumentengoederen, farmaceutica, medische apparatuur, chemie, automobielindustrie, ruimtevaart en nog veel meer, gebruik van TEKLYNX CENTRAL om efficiënt en nauwkeurig te etiketteren. Recente succesvolle voorbeelden zijn onder meer:Voor het aanvragen van een demo van TEKLYNX CENTRAL 5.0 klikt u hier. Download het Informatieblad TEKLYNX CENTRAL 5.0 Wat is er nieuw voor meer informatie over de nieuwe functies en voordelen.

Terug naar het nieuws