Avrupa (Türk)
Barcode Better

TEKLYNX’de, barkod yazılımının sadece satın aldığınız bir şey olmadığına inanıyoruz. Bu, şirketinizin çalışmasını sağlayan entegre teknoloji çözümüdür.

Hakkında

TEKLYNX 2015 Ürünleri Burada!

Tarih: 26/10/2015 / Kategori: Ürün haberleri, Basın bültenleri

 

TEKLYNX INTERNATIONAL, BUGÜN 2015 SÜRÜMÜ BARKOD ETİKETLEME YAZILIMI ÇÖZÜMLERİNİN PİYASAYA SÜRÜLDÜĞÜ DUYURDU. BU YAZILIM WİNDOWS 10 VE YENİ MÜŞTERİ ODAKLI GELİŞTİRMELERİ
İÇERMEKTEDİR

 

TEKLYNX International dünyanın önde gelen barkod ve RFID etiketleme yazılımı geliştiricisi ve çözüm tedarikçisi, bugün şu yazılımları piyasaya sürdüğünü duyurdu: LABEL MATRIX 2015, LABELVIEW 2015, CODESOFT 2015, SENTINEL 2015 ve LABEL ARCHIVE 2015. Windows 10 için destek, geliştirilmiş fonksiyonellik ve arttırılmış sistem esnekliği özellikleriyle birlikte, TEKLYNX 2015 yazılımı sürümü yiyecek, tıbbi cihaz ve otomatik imalat sektörleri dahil herhangi bir ölçekte ve birçok endüstriye hiç olmadığı kadar kolay uygulanabilir çeşitli barkod etiketleme çözümlerini sağlar.

 

TEKLYNX Etiket Tasarımı Ürün Yöneticisi David Kane şöyle açıklamaktadır “TEKLYNX’te, zaman içinde müşterilerle birlikte gelişen endüstrinin önder hizmet, destek ve barkod etiketleme çözümünü sunmaya kendimizi adadık,”. “2015 yazılımı sürümümüz bu kararlılığın bir beyanıdır çünkü hızlı gelişen bir çok endüstriyle ilişkili yeni özellikleriyle birlikte sıralı etiketleme çözümleri sunar.”

 

2015 ürün yelpazesi aşağıdaki yeni özelliklerle birlikte Windows 10 ile uyumluluğu sunmaktadır:

 

CODESOFT 2015

 

 

LABELVIEW 2015

 

 

LABEL MATRIX 2015

 

 

SENTINEL 2015

 

 

LABEL ARCHIVE 2015

 

 

Daha fazla bilgi ya da LABEL MATRIX 2015, LABELVIEW 2015, CODESOFT 2015 demosunu indirmek için, şu adresi ziyaret edin: www.teklynx.com/products/download-trial. SENTINEL 2015 veya LABEL ARCHIVE 2015 demosunu talep etmek için, şu adresi ziyaret edin: www.teklynx.com/products/request-enterprise-demo. 2015 güncellemeleriyle ilgili bir videoya mevcuttur: buraya tıklayın.

 

TEKLYNX International Hakkında

TEKLYNX International dünyanın önde gelen barkod ve RFID etiketleme yazılımı geliştiricisi ve çözüm tedarikçisidir. 30 yıldan fazla süredir endüstri yenilikçisi, TEKLYNX endüstriye özel uyumluluk ve yeni geliştirilen yönetmelikler konusunda önderliği elinde bulundururken işlemleri denetleyen etiketleme çözümlerinin uygulanmasıyla şirketlerin düzgün ve verimli şekilde çalışmasına yardım eder. TEKLYNX, müşteri hizmetleriyle dünya çapında tanınmıştır; esnek satın alma seçenekleri, benzersiz hizmet ve destek ayrıca zaman içerisinde şirketlerle birlikte gelişen kapsamlı ürün sunumunu sağlar. Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa, Japonya, Çin ve Singapur’daki işlemlerde, 120’den fazla ülkede 620.000’den fazla şirkette başarı standartları için TEKLYNX entegre edilmiş yazılım çözümlerini kullanılır.

 

Sitemizden daha fazla bilgi edinebilirsiniz: teklynx.com, LinkedIn, Twitter @Teklynx ve Facebook.com/TEKLYNXInternational.

Haberlere geri dön