Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Over Ons

De TEKLYNX-producten van 2015 zijn er!

Datum: 26/10/2015 / Categorie: Productnieuws, Persberichten

 

TEKLYNX INTERNATIONAL MAAKT DE RELEASE IN 2015 VAN BARCODE-ETIKETTERINGSSOFTWAREOPLOSSSINGEN BEKEND MET ONDERSTEUNING VAN WINDOWS 10 EN NIEUWE,
KLANTGERICHTE VERBETERINGEN

 

TEKLYNX International, ‘s werelds toonaangevende barcode- en RFID-etiketteringssoftwareontwikkelaar en aanbieder van oplossingen, maakte vandaag de introductie bekend van LABEL MATRIX 2015, LABELVIEW 2015, CODESOFT 2015, SENTINEL 2015 en LABEL ARCHIVE 2015. De TEKLYNX software release van 2015, met ondersteuning voor Windows 10, verbeterde functionaliteit en vergrote systeemflexibiliteit biedt een verscheidenheid aan barcode-etiketteringsoplossingen die eenvoudiger dan ooit zijn te implementeren op elke schaal en in veel uitbreidende branches – met inbegrip van de sectoren voeding, medische apparatuur en automatische productie.

 

"Bij TEKLYNX streven we ernaar om toonaangevende service, ondersteuning en barcode-etiketteringsoplossingen te bieden die in de loop van de tijd met de klanten meegroeien," verklaart David Kane, productmanager etikettenontwerpen van TEKLYNX. "Onze software-release 2015 is een bewijs van dit streven omdat deze gelaagde etiketteringsoplossing biedt met nieuwe klantgerichte functies die relevant zijn voor een verscheidenheid aan snelgroeiende branches."

 

Het productassortiment van 2015 biedt compatibiliteit met Windows 10 naast de volgende nieuwe functies:

 

CODESOFT 2015

 

 

LABELVIEW 2015

 

 

LABEL MATRIX 2015

 

 

SENTINEL 2015

 

 

LABEL ARCHIVE 2015

 

 

Voor meer informatie of voor het downloaden van LABEL MATRIX 2015, LABELVIEW 2015, CODESOFT 2015 gaat u naar www.teklynx.com/products/download-trial. Voor het aanvragen van een demo van SENTINEL 2015 of LABEL ARCHIVE 2015 gaat u naar www.teklynx.com/products/request-enterprise-demo. Een video met betrekking tot de updates van 2015 vindt u hier.

 

Over TEKLYNX International

TEKLYNX International ‘s werelds toonaangevende barcode- en RFID-etiketteringssoftware ontwikkelaar en aanbieder van oplossingen. TEKLYNX, al meer dan 30 jaar branche-innovator, helpt bedrijven soepel en efficiënt te werken door het implementeren van etiketteringsoplossingen die de werkzaamheden stroomlijnen terwijl men de branchespecifieke naleving en opkomende regelgeving voorblijft. TEKLYNX is wereldberoemd om zijn klantenservice; men biedt flexibele aankoopopties, een ongeëvenaarde service en ondersteuning, en een uitgebreid productaanbod dat in de tijd met de bedrijven meegroeit. Met activiteiten in de Verenigde Staten, Europa, Japan, China en Singapore, bouwen meer dan 620.000 bedrijven in meer dan 120 landen op de geïntegreerde softwareoplossingen van TEKLYNX voor hun normen voor succes.

 

Voor meer informatie gaat u naar teklynx.com, LinkedIn, Twitter @Teklynx, en Facebook.com/TEKLYNXInternational.

Terug naar het nieuws