Avrupa (Türk)
Barcode Better

TEKLYNX’de, barkod yazılımının sadece satın aldığınız bir şey olmadığına inanıyoruz. Bu, şirketinizin çalışmasını sağlayan entegre teknoloji çözümüdür.

Hakkında

TEKLYNX, Food Logistics’in En İyi Yazılım ve Teknoloji Sağlayıcısı ödülünü layık görüldü

Tarih: 15/12/2022 / Kategori: Ödüler, Basın bültenleri

 

Bu ödülle emniyetli, verimli ve güvenilir global soğuk yiyecek ve içecek tedarik zincirini sağlayan yazılım ve teknoloji sağlayıcıları onurlandırılır

 

TEKLYNX International, şirketlerin daha iyi barkodlama yapmaları konusunda yardımcı olan barkod etiketleme yazılımı çözümleriyle ve endüstriye yön veren müşteri hizmetiyle tanınmaktadır ve bugün emniyetli, verimli ve güvenilir global soğuk yiyecek ve içecek tedarik zincirini sağlayan yazılım ve teknoloji sağlayıcılarının onurlandırıldığı Food Logistics 2022 Top Software & Technology Providers ödülünü kazananlardan biri olduğunu duyurdu.

 

Bu yılın kazananları yeni teknolojilere yatırım yapıp yeni teknolojilerini uyguluyordu; ve bugünün yazılım ve teknoloji teklifleri esnekliği, verimliliği, güvenilirliği, görülebilirliği sağlamaktadır ve dahası tarladan sofraya uçtan uca ve ötesinde gıda güvenliği yönetimi sunmaktadır.

 

“Kesintisiz yedi yıl boyunca Food Logistics 2022 Top Software & Technology Providers ödülünü kazanlardan biri olduğumuz için heyecanlıyız,” diye açıklıyor Doug Niemeyer, TEKLYNX Americas Başkanı ve Genel Müdürü. “Yıldan yıl, müşterilerimize en iyi müşteri hizmetini ve etkili ve güvenilir etiket tasarımını, yiyecek ve içecek şirketlerinin benzersiz gereksinimlerini karşılayan otomatik etiket baskısı ve işletme etiketi yönetimi çözümleri sağlamaya odaklandık.”

 

30 yıldan uzun bir süredir TEKLYNX yiyecek ve içecek şirketlerinin etiketleme işlemlerinde verimliliği sağlamasına ve besinsel değer etiketlemesi, alerjen etiketlemesi, Produce Traceability Initiative (PTI) etiketlemesi ve Food Safety Modernization Act (FSMA) uyumluluğu dahil olmak üzere her geçen gün uzayan etiket gereksinimleri ve yönetmelikleri listesine adapte olmasına yardımcı oldu.

 

“Statista’ya göre tedarik zinciri yönetim yazılımı segmentinin bu yılda 18,04 milyar Amerikan dolarına ulaşması bekleniyor. Bu rakam barkod sistemleri, Fin Tech, envanter kontrolü, mobil teknoloji, robotik, kablosuz teknoloji ve daha fazlası gibi yeni yazılım çözümlerinin tümünü içermektedir,” diye açıklıyor Marina Mayer Food Logistics Genel Yayın Müdürü ve Supply & Demand Chain Executive. “Bu sağlayıcılar ve çözümleri liman kapanmaları, sürücü güvenliği ya da basitçe bir işlemin otomatik hale getirilmesi şeklinde tanımlanabilecek soğuk yiyecek tedarik zincirindeki zorlukların belirlenmesine odaklanır.”

 

Bu yılın ödülü kazananları Food Logistics Kasım/Aralık 2022 baskısında duyurulacaktır. Şu adresi ziyaret edin foodl.me/h27cmu ve En İyi Yazılım ve Teknoloji Sağlayıcılarını tam listesini görüntüleyin.

 

TEKLYNX yiyecek ve içecek etiketleme yazılımıyla ilgili bilgi edinin veya Dot Foods’a ait TEKLYNX örnek çalışmasını okuyup, öyle ki bu şirket Kuzey Amerika’daki en büyük gıda sanayisi yeniden dağıtıcısıdır, TEKLYNX’le nasıl daha iyi barkodlama yaptığı hakkında bilgi edinin.

 

TEKLYNX INTERNATIONAL HAKKINDA

 

TEKLYNX International tedarik zincirlerinin daha iyi çalışmasına yardımcı olur. Bugünlerde 170’den fazla ülkede 750.000’den fazla şirket barkod etiketleme işlemlerini verimli, doğru, güvenli ve endüstri uyumlu hale getirmek için TEKLYNX entegre barkoduna ve RFID etiket tasarımı ürünlerine ve bu çözümlerin arkasındaki insanlara güvenmektedir. 30 yıldan fazla deneyimiyle TEKLYNX güvenilir yazılımı ve üst düzey müşteri desteğiyle global bir liderdir. TEKLYNX topluluğunun dünya çapında endüstrileri oluşturan şirketlere yardımcı olması hakkında daha fazla bilgi edinmek için, şu adresi ziyaret edin teklynx.com ya da bölgenizdeki TEKLYNX ile temasa geçin. TEKLYNX ile Barcode Better™.

 

FOOD LOGISTICS HAKKINDA

 

Food Logistics global soğuk gıda tedarik zinciriyle ilgili işlemler ve işletme konularında karşılıklı çıkarı olan gıda sektöründeki (çiftçiler üreticiler, toptancılar ve manavlar) ve lojistik bölümündeki (taşıma, depolama, dağıtım, yazılım ve teknoloji) yöneticiler dahil olmak üzere global yiyecek ve içecek endüstrisindeki 26.000’den fazla tedarik zinciri yöneticisine ulaşır. Food Logistics ve kardeş yayın kuruluşu Supply & Demand Chain Executive ayrıca L.I.N.K. Ve L.I.N.K. Educate ortam akışı kanalları, L.I.N.K. Live, SCN Summit, SupplyChainLearningCenter.com ve daha fazlasına ev sahipliği yapar. Şu adresi ziyaret edin FoodLogistics.com ve daha fazla bilgi edinin.

Haberlere geri dön