Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Over ons

TEKLYNX benoemd tot top software- en technologieaanbieder door Food Logistics

Datum: 15/12/2022 / Categorie: Awards, Persberichten

 

Deze award bekroont software- en technologieaanbieders die zorgen voor een veilige, efficiënte en betrouwbare wereldwijde toeleveringsketen van gekoelde levensmiddelen en dranken

 

TEKLYNX International, wereldwijd bekend om het helpen van bedrijven om beter te barcoderen met hun softwareoplossingen voor barcode-etikettering en hun toonaangevende klantenondersteuning, heeft vandaag aangekondigd dat het een van de winnaars is van Food Logistics’ Top software- en technologieaanbieders award 2022, deze award bekroont software- en technologieaanbieders die zorgen voor een veilige, efficiënte en betrouwbare wereldwijde toeleveringsketen van gekoelde levensmiddelen en dranken.

 

De winnaars van dit jaar investeren in en implementeren nieuwe technologieën; en de huidige software en technologie bieden flexibiliteit, efficiëntie, veiligheid, zichtbaarheid en meer, en bieden een end-to-end beheer van de voedselveiligheid, van boerderij tot bord en daarbuiten.

 

“We zijn blij dat we voor het zevende jaar op rij gekozen zijn tot één van Food Logistics’ top software- en technologieaanbieders 2022,” zegt Doug Niemeyer, President en General Manager van TEKLYNX Amerika. “Jaar in jaar uit, focussen we ons op het bieden aan onze klanten van de beste klantenondersteuning en een krachtig en betrouwbaar etikettenontwerp, geautomatiseerd afdrukken van etiketten, en etikettenbeheersoplossingen voor bedrijven die de unieke eisen ondersteunen van voedingsmiddelen- en drankenbedrijven.”

 

Al meer dan 30 jaar helpt TEKLYNX voedingsmiddelen- en dranken- Bedrijven bij het creëren van efficiëntie in etiketteringswerkzaamheden en bij het voldoen aan een groter wordende lijst van etiketteringsvereisten en -voorschriften, waaronder voedingswaarde-etikettering, allergenenetikettering, Produce Traceability Initiative (PTI)-etikettering, en naleving van de Food Safety Modernization Act (FSMA).

 

“Volgens Statista zal het softwaresegment voor toeleveringsketenbeheer dit jaar naar verwachting 18,04 miljard dollar bereiken. Dit omvat alle opkomende software-oplossingen zoals barcodesystemen, FinTech, voorraadbeheer, mobiele technologie, robotica, draadloze technologie, en meer”, zegt Marina Mayer, Editor-in-Chief van Food Logistics en Supply & Demand Chain Executive. “Deze aanbieders en hun oplossingen zijn geïmplanteerd om uitdagingen in de toeleveringsketen van koud voedsel aan te pakken, of het nu gaat om het sluiten van poorten, de veiligheid van chauffeurs of gewoon het automatiseren van een proces.”

 

De winnaars van de prijs van dit jaar worden geprofileerd in Food Logistics’ gedrukte uitgave van november/december 2022. Ga naar foodl.me/h27cmu om de volledige lijst van top software- en technologieaanbieders te bekijken.

 

Meer informatie over TEKLYNX etiketteringssoftware voor voedingsmiddelen en dranken of lees een TEKLYNX casestudy met Dot Foods, de grootste herverdeler voor de voedingsindustrie in Noord-Amerika, om te zien hoe zij beter barcoderen met TEKLYNX.

 

OVER TEKLYNX INTERNATIONAL

 

TEKLYNX International helpt toeleveringsketens om beter te functioneren. Momenteel hebben meer dan 750.000 bedrijven in meer dan 170 landen vertrouwen in geïntegreerde barcode- en RFID-etikettenontwerpproducten van TEKLYNX en in de mensen achter de oplossingen om barcode-etiketteringswerkzaamheden efficiënt, nauwkeurig, veilig en marktconform te maken. Met meer dan 30 jaar ervaring is TEKLYNX toonaangevend in de wereld vanwege hun betrouwbare software en superieure klantenondersteuning. Voor meer informatie over hoe de TEKLYNX-gemeenschap bedrijven in allerlei sectoren wereldwijd helpt, gaat u naar teklynx.com of belt u TEKLYNX in uw regio. Barcode Better™ met TEKLYNX.

 

OVER FOOD LOGISTICS

 

Food Logistics bereikt meer dan 26.000 supply chain executives in de wereldwijde voedingsmiddelen- en drankenindustrie, waaronder executives in de voedingsmiddelensector (telers, producenten, fabrikanten, groothandelaren en kruideniers) en de logistieke sector (transport, opslag, distributie, software en technologie) die een gemeenschappelijk belang hebben in de operationele en zakelijke aspecten van de wereldwijde toeleveringsketen voor gekoelde voedingsmiddelen. Food Logistics en zuster-publicatie Supply & Demand Chain Executive zijn ook de thuisbasis van L.I.N.K. and L.I.N.K. Educatieve podcastkanalen, L.I.N.K. Live, SCN Summit, SupplyChainLearningCenter.com en meer. Ga naar FoodLogistics.com voor meer informatie.

Terug naar het nieuws