Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Witboeken

TEKLYNX witboeken

21 CFR-compatibiliteit: Hoe LABEL ARCHIVE uw systeem kan helpen beveiligen

 

De etiketteringssoftware die wordt gebruikt als onderdeel van een 21 CFR Part 11-oplossing moet voorzien in de behoefte aan controle op wijzigingen en een gesloten systeem, niet alleen voor FDA-klanten maar ook voor efficiëntie, traceerbaarheid en kostenbeheersing van een groot klantenbestand. Met name de etiketteringssoftware moet in staat zijn om elektronische records te bewaren, volledige controlesporen aan te bieden, elektronische handtekeningen voor toegang en rechten te vereisen en de toegang voor individuen te beperken.

LEES WITBOEK

ERP-afdrukoplossingen: Alternatieven voor het integreren van het afdrukken van etiketten

 

Maak het voor gebruikers mogelijk om naar bestaande printers af te drukken terwijl nieuwe printers of printerfuncties worden geïmplementeerd om in specifieke toepassingsbehoeften te voorzien.

LEES WITBOEK

TEKLYNX etikettenprinterstuurprogramma’s: Lever niet in op kwaliteit - stel uw vertrouwen op ons

 

Hebt u uw buik vol van producten die niet voldoen aan de kwaliteit die wordt beloofd? Merkt u inconsistenties op tussen de barcode die u op het scherm creëerde en de barcode die u afdrukte? Veel softwaretoepassingen voor het etiketteren met Windows-printerstuurprogramma's beweren dat ze hoogwaardige barcodes kunnen maken. Alleen TEKLYNX kan echter de kwaliteit en nauwkeurigheid die vereist is voor uw afgedrukte etiketten garanderen. TEKLYNX' speciaal ontwikkelde etikettenprinterstuurprogramma's bieden de hoogste nauwkeurigheid voor het afdrukken van barcodes, die niet kan worden bereikt met behulp van Windows printerstuurprogramma's.

LEES WITBOEK

Maak een complex etiket met behulp van GridField in CODESOFT

 

CODESOFT biedt de mogelijkheid om etiketten met meerdere pagina’s aan te maken met behulp van het GridField-object. Deze functionaliteit is nuttig voor bedrijven die etiketten afdrukken voor dozen, keuzelijsten, stuklijsten of inkooporders. De applicatie kan een lijst van producten genereren die zijn opgenomen in een enkele zending of container en de lijst kan uit meerdere pagina’s bestaan.

LEES WITBOEK

ActiveX-automatisering gebruiken om CODESOFT etikettenafdrukfunctionaliteit aan uw applicaties toe te voegen

 

Voorbij zijn de dagen dat je zelf codes schrijft voor alle aspecten van een programma - sinds de komst van ActiveX, wordt er van applicaties verwacht dat ze meer flexibel, aanpasbaar en uitbreidbaar zijn. CODESOFT heeft aan deze verwachting voldaan door ActiveX-technologie op te nemen waardoor het geïntegreerd kan worden met andere applicaties. Met behulp van deze ActiveX-technologie, kunt u CODESOFT functies integreren in uw bestaande systemen zodat deze systemen automatisch complexe etiketten kunnen aanmaken en/of het etikettenafdrukproces kunnen bewaken.

LEES WITBOEK

On-demand kleurenetikettering: Een trefzekere manier om kosten te besparen

 

U leeft niet in een zwart-witte wereld, dus waarom uw bedrijf wel? Verbeter de efficiëntie van processen en verminder fouten met etikettering met dynamische kleuren en de etikettenontwerpoplossingen van TEKLYNX.

LEES WITBOEK

Etikettenafdrukgereedschappen voor gezondheidszorg en farmaceutica voor compatibiliteit met 21 CFR Part 11

 

CODESOFT Enterprise etikettenontwerpsoftware biedt functies die helpen bij het compatibiliteitsproces van FDA’s 21 CFR 11. Deze softwarefuncties kunnen worden geconfigureerd om te voldoen aan uw interne vereisten, evenals aan die van de FDA zodat een compatibele oplossing wordt geïnstalleerd.

LEES WITBOEK

Zoekt u iets anders?
Keer terug naar de mediabibliotheek om andere inhoudstypes te bekijken.

MEDIABIBLIOTHEEK