Európa (Magyar)
Válassza ki tartózkodási helyét

Válassza ki tartózkodási helyét és nyelvét, hogy a legjobb felhasználói élményben legyen része

Barcode Better

A TEKLYNX hisz abban, hogy a vonalkódos címkéző szoftver nem olyasmi, amit csak leemelünk a polcról. Sokkal inkább egy integrált technológiai megoldás, amely gördülékenyebbé teszi vállalatát.

Névjegy

A TEKLYNX International 2021-es vonalkódos címkézési szoftvermegoldásai a még jobb kapcsolatokra koncentrálnak a globális ellátási lánc egészében

Thierry Mauger A TEKLYNX International elnöke

„A TEKLYNX 2021-es vonalkódos címkézési megoldásait úgy terveztük, hogy a vállalatok méretétől függően segítsen a teljes globális ellátási láncban résztvevő rendszerek, emberek és vállalatok közti fejlettebb kapcsolatokkal a még jobb vonalkódos címkézést.”

Dátum: 18/05/2021 / Kategória: Termékhírek, Sajtóközlemények

 

Fejlett vonalkódos címkézési megoldások a hatékonyabb, biztonságos és automatizált címkézési környezethez

 

A TEKLYNX International, a vonalkódos és RFID címkéző szoftverek piacvezetője ma bejelentette 2021-es vonalkódoscímke-tervező, nyomtatásautomatizáló, valamint címke nyomon követő és -biztonsági megoldásait. A TEKLYNX rengeteg fejlesztést felvonultató 2021-es megoldásai a teljes ellátási láncot alkotó emberek, folyamatok és vállalatok közti még jobb kapcsolatokra koncentrálnak. 

 

A TEKLYNX 2021-es vonalkódoscímke-tervező megoldásainak továbbfejlesztett funkcióival a gyártóknak lehetősége nyílik az alábbiakra: 

 

 

Töltse le az ingyenes 30 napos próbaverziót a LABEL MATRIX, LABELVIEW vagy CODESOFT 2021-es verzióiból még ma.  

 

A TEKLYNX nyomtatásautomatizálási megoldása, a SENTINEL 2021, és címke nyomon követő szoftvere, a LABEL ARCHIVE 2021 is új fejlesztéseket kapott: 

 

 

Igényeljen próbaverziót a SENTINEL vagy a LABEL ARCHIVE szoftverekből. 

 

„A vonalkódok kritikusak egy ellátási lánc sikeressége szempontjából,” mondta a TEKLYNX International elnöke, Thierry Mauger. „A TEKLYNX 2021-es vonalkódos címkézési megoldásait úgy terveztük, hogy a vállalatok méretétől függően segítsen a teljes globális ellátási láncban résztvevő rendszerek, emberek és vállalatok közti fejlettebb kapcsolatokkal a még jobb vonalkódos címkézést.” 

 

Ismerje meg közelebbről weboldalunkon: teklynx.com

 

Bemutatkozik a TEKLYNX International  

 

A TEKLYNX International segít az ellátási láncoknak jobban működni. Több, mint 170 ország 750 000 vállalata bízik a TEKLYNX vonalkódos-címketervező megoldásaiban, hogy hatékonnyá, precízzé, biztonságossá és az előírásoknak megfelelővé teszik vonalkódos címkézési folyamataikat.  Ismerje meg közelebbről a TEKLYNX-et a teklynx.com oldalról, vagy telefonon vegye fel a kapcsolatot az Ön régiójában illetékes TEKLYNX képviselettel. Barcode Better™ with TEKLYNX.  

Vissza a hírekhez