Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Over ons

TEKLYNX International introduceert de softwareoplossingen van 2021 voor barcode-etikettering voor betere verbindingen in de hele mondiale toeleveringsketen

Thierry Mauger President TEKLYNX International

“De barcode-etiketteringsoplossingen 2021 van TEKLYNX zijn ontworpen om allerlei soorten bedrijven beter te helpen barcoderen met verbeterde verbindingen tussen systemen, mensen en bedrijven in de hele mondiale toeleveringsketen.”

Datum: 18/05/2021 / Categorie: Productnieuws, Persberichten

 

Verbeterde barcode-etiketteringsoplossingen voor meer efficiënte, veilige en geautomatiseerde etiketteringsomgevingen

 

TEKLYNX International, de wereldwijde leider in barcode- en RFID-etiketteringssoftwareoplossingen, maakte vandaag de introductie bekend van de 2021-versies van oplossingen voor barcode-etikettenontwerp, afdrukautomatisering, traceerbaarheid van etiketten en veiligheid. Met een groot scala aan verbeteringen zijn de TEKLYNX 2021-oplossingen ontwikkeld voor betere verbindingen tussen mensen, processen, en bedrijven in de toeleveringsketen. 

 

Door de verbeterde functies in de TEKLYNX 2021 barcode-etikettenontwerpoplossingen kunnen fabrikanten: 

 

 

Download nu een gratis 30-dagen demoversie van de 2021-versies van LABEL MATRIX, LABELVIEW of CODESOFT.  

 

TEKLYNX’ afdrukautomatiseringsoplossing, SENTINEL 2021, en software voor traceerbaarheid van etiketten, LABEL ARCHIVE 2021 zijn verbeterd om: 

 

 

Vraag een demo aan van SENTINEL of LABEL ARCHIVE.

 

“Barcodes zijn cruciaal voor een succesvolle toeleveringsketen’, verklaart Thierry Mauger, President van TEKLYNX International. “De barcode-etiketteringsoplossingen 2021 van TEKLYNX zijn ontworpen om allerlei soorten bedrijven beter te helpen barcoderen met verbeterde verbindingen tussen systemen, mensen en bedrijven in de hele mondiale toeleveringsketen.” 

 

Meer informatie op teklynx.com

 

Over TEKLYNX International  

 

TEKLYNX International helpt toeleveringsketens om beter te functioneren. Meer dan 750.000 bedrijven in meer dan 170 landen vertrouwen op barcode-etikettenontwerpoplossingen van TEKLYNX om barcode-etiketteringswerkzaamheden efficiënt, nauwkeurig, veilig en compatibel te maken.  Voor meer informatie over TEKLYNX gaat u naar teklynx.com of belt u TEKLYNX in uw regio. Barcode Better™ met TEKLYNX  

Terug naar het nieuws