Európa (Magyar)
Válassza ki tartózkodási helyét

Válassza ki tartózkodási helyét és nyelvét, hogy a legjobb felhasználói élményben legyen része

Barcode Better

A TEKLYNX hisz abban, hogy a vonalkódos címkéző szoftver nem olyasmi, amit csak leemelünk a polcról. Sokkal inkább egy integrált technológiai megoldás, amely gördülékenyebbé teszi vállalatát.

Névjegy

A TEKLYNX bemutatja 2018-as vonalkódos címkéző szoftvereit, amelyek segítenek növelni a címkézési hatékonyságot, precizitást és automatizációt

Dátum: 20/03/2018 / Kategória: Termékhírek, Sajtóközlemények

 

A TEKLYNX International a vonalkódos és RFID címkéző szoftverek világelső fejlesztője és megoldás-szolgáltatója ma bejelentette, hogy megérkeztek a 2018-as kiadások a LABEL MATRIX, LABELVIEW, CODESOFT, LABEL ARCHIVE és SENTINEL szoftverekből. Intelligens kezelőfelületét úgy tervezték, hogy javítsa a felhasználói élményt. A TEKLYNX 2018-as vonalkódos címkéző szoftvereinek célja, hogy javítsa a vonalkódos címkézés hatékonyságát, precizitását és automatizálását,tetszőleges méretű gyártóüzem számára.

 

Egy nemrég végzett TEKLYNX felmérés szerint a vonalkódos címkéző szoftverek felhasználóinak jelentős többsége szeretne lehetőséget találni arra, hogy javítsa címkézési folyamatának hatékonyságát, precizitását és automatizálását.

 

 

„Napjaink gyártási környezetében a megbízhatóság, a stabilitás és az egyszerű használat követelmény, mert a vállalatok mérettől függetlenül szeretnének egyre versenyképesebbé válni az erős globális piacon,” mondta a TEKLYNX ügyvezető igazgatója, Doug Niemayer. „Ez hajtott minket a TEKLYNX 2018-as termékeinek bevezetésekor, hiszen most mutatjuk be eddigi leginkább intuitív és funkciókban gazdag vonalkódos címkézési szoftverünket, amellyel támogathatjuk ügyfeleink egyre nagyobb igényeit.”

 

A TEKLYNX 2018-as vonalkódos címkéző szoftverei kompatibilisek a Windows 10 és Windows Server 2016 rendszerekkel. A termékeink által kínált további főbb funkciók:

 

LABELVIEW és CODESOFT 2018:

 

 

SENTINEL 2018:

 

 

A funkciógazdag és felhasználóközpontú fejlesztések mellett a TEKLYNX 2018-as termékeinek bevezetése történelmi jelentőségű, mert számos termékplatform teljesen frissítve lett, kikövezve az utat a vonalkódos címkézés jövőbeni innovációi előtt. „A termékfejlesztéssel és innovációval kapcsolatos megközelítésünk egyszerre megfontolt és gyakorlatias,” tette hozzá a TEKLYNX alelnöke, Alex Guderzo. „Rengeteget fektettünk a termékfejlesztésbe, amelynek eredményeként olyan vonalkódos címkézési megoldások jöttek létre, amik nem csak ma, de a távoli jövőben is a felhasználók hasznára válnak.”

 

Megérkeztek a 2018-ös TEKLYNX termékek

 

Kattintson ide és töltse le a TEKLYNX 2018-as LABEL MATRIX, LABELVIEW vagy CODESOFT 30 napos próbaverzióját. A SENTINEL vagy a LABEL ARCHIVE próbaverziójának igényléséhez kattintson ide. Többet is megtudhat a TEKLYNX 2018-as termékeiről, ha letölti a TEKLYNX új 2018-as termékeiről szóló tájékoztató anyagot. A TEKLYNX sávos megoldásokat kínál, hogy tetszőleges méretű és bármely iparágban tevékenykedő vállalat igényét kielégítse, és egyedi módon úgy van kialakítva, hogy együtt nőhessen a vállalattal. Ma a TEKLYNX kínálja az egyetlen olyan vonalkódos címkézési megoldást, amely előfizetői licenckezeléssel is igénybe vehető, így alacsony bekerülési költséggel kezdhető el a TEKLYNX megoldásainak használatát. Ismerje meg közelebbről weboldalunkon: teklynx.com.

 

Bemutatkozik a TEKLYNX International

A TEKLYNX International a vonalkódos és RFID címkéző szoftverek világelső fejlesztője és megoldás-szolgáltatója. Az ipart innovatív termékekkel már 30 éve folyamatosan megújító TEKLYNX a folyamatokat egyszerűsítő címkéző megoldásokkal segít a vállalatok zökkenőmentes és hatékony működésében, miközben azok egy lépéssel mindig az adott iparágat érintő előírások és szabályozások előtt maradhatnak. A TEKLYNX az egész világon híres az ügyfélszolgálatáról; rugalmas vásárlási opcióival, páratlan szolgáltatásaival és támogatásával, valamint a vállalatokkal együtt gyarapodó, mindenre kiterjedő termékválasztékával. Az Egyesült Államokban, Európában, Japánban, Latin-Amerikában, Kínában és Szingapúrban több, mint 120 ország több, mint 630 000 vállalata döntött úgy, hogy a TEKLYNX integrált szoftverei legyenek sikereik legújabb szabványa. Tudjon meg még többet a teklynx.com, LinkedIn, Twitter @Teklynx és Facebook.com/TEKLYNXInternational.

Vissza a hírekhez