Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Over Ons

TEKLYNX kondigt de release van de 2018-versies van barcode-etiketteringssoftwareoplossingen aan ter verbetering van efficiëntie, nauwkeurigheid en automatisering van etikettering

Datum: 20/03/2018 / Categorie: Productnieuws, Persberichten

 

TEKLYNX International, ‘s werelds toonaangevende barcode- en RFID-etiketteringssoftwareontwikkelaar en aanbieder van oplossingen, maakte vandaag de introductie bekend van de 2018-versies van LABEL MATRIX, LABELVIEW, CODESOFT, LABEL ARCHIVE, en SENTINEL. Met slimme interacties die werden ontworpen om de eindgebruikerservaring te verbeteren, zijn de barcode-etiketteringssoftware-oplossingen van 2018 van TEKLYNX gemaakt om de efficiëntie, nauwkeurigheid en automatisering van etiketten te verbeteren voor alle fabrikanten ongeacht hun omvang.

 

Volgens een recent onderzoek van TEKLYNX, gaf een groot percentage eindgebruikers van barcode-etiketteringssoftware aan dat ze hun efficiëntie, nauwkeurigheid en automatisering van etikettering zouden kunnen verbeteren.

 

 

“Vandaag de dag vraagt de productieomgeving betrouwbaarheid, stabiliteit en gebruiksgemak omdat bedrijven in alle soorten en maten succes willen boeken in een toenemend concurrerende wereldwijde markt,” verklaart Doug Niemeyer, algemeen directeur van TEKLYNX. “Dit is de drijvende kracht achter de introductie van de producten van TEKLYNX in 2018 waarbij we de meest intuïtieve, functierijke barcode-etiketteringsoplossingen tot nu toe introduceren om aan de alsmaar groeiende eisen van onze klanten te voldoen.

 

De barcode-etiketteringssoftwareoplossingen van 2018 van TEKLYNX bieden compatibiliteit met Windows 10 en Windows Server 2016. Enkele extra hoogtepunten van het productaanbod zijn:

 

LABELVIEW en CODESOFT 2018:

 

 

SENTINEL 2018:

 

 

Naast de vele verbeteringen voor eindgebruikers, is de productintroductie 2018 van TEKLYNX historisch omdat verschillende productplatforms volledig zijn bijgewerkt, waarmee de weg voor toekomstige innovaties in barcode-etikettering is geopend. “Onze aanpak van productontwikkeling en innovatie is zowel doordacht als pragmatisch,” merkt Alex Guderzo, vice president van TEKLYNX op. “We hebben veel geïnvesteerd in productontwikkeling wat resulteert in barcode-etiketteringsoplossingen waarbij de eindgebruikers niet alleen vandaag maar ook in de toekomst baat hebben.

 

De TEKLYNX-producten van 2018 zijn er!

 

Klik hier om een gratis 30-dagen demoversie van TEKLYNX’ 2018-versie van LABEL MATRIX, LABELVIEW of CODESOFT te downloaden. Voor het aanvragen van een demoversie van SENTINEL of LABEL ARCHIVE klikt u hier. Voor meer gegevens over de TEKLYNX productintroductie 2018, downloadt u het informatieblad TEKLYNX’ nieuwe productintroductie 2018. TEKLYNX biedt gelaagde oplossingen om aan de behoeften van bedrijven van allerhande omvang te voldoen en is uniek ontworpen om in de tijd met de bedrijven mee te groeien. Momenteel is TEKLYNX de enige aanbieder van barcode-etiketteringsoplossingen die abonnementslicenties biedt, waardoor bedrijven met het gebruik van TEKLYNX kunnen beginnen voor een lage instapprijs. Meer informatie op teklynx.com.

 

Over TEKLYNX International

TEKLYNX is ‘s werelds toonaangevende barcode- en RFID-etiketteringssoftware ontwikkelaar en aanbieder van oplossingen. TEKLYNX, al meer dan 30 jaar branche-innovator, helpt bedrijven soepel en efficiënt te werken door het implementeren van etiketteringsoplossingen die de werkzaamheden stroomlijnen terwijl men de branchespecifieke naleving en opkomende regelgeving voorblijft. TEKLYNX is wereldberoemd om zijn klantenservice; men biedt flexibele aankoopopties, een ongeëvenaarde service en ondersteuning, en een uitgebreid productaanbod dat in de tijd met de bedrijven meegroeit. Met activiteiten in de Verenigde Staten, Europa, Japan, Latijns-Amerika, China en Singapore, bouwen meer dan 630.000 bedrijven in meer dan 120 landen op de geïntegreerde softwareoplossingen van TEKLYNX voor hun normen voor succes. Voor meer informatie gaat u naar teklynx.com, LinkedIn, Twitter @Teklynx, en Facebook.com/TEKLYNXInternational.

Terug naar het nieuws