Evropa (česky)
Barcode better

V TEKLYNX věříme, že software pro značení čárových kódů není pouze něčím, co si koupíte. Jedná se o integrované technologické řešení, díky němuž vaše společnost funguje.

Více informací

TEKLYNX CENTRAL pomáhá společnosti Nemak integrovat systémy a zvýšit přesnost jejich značení

Freedom Ryan Nemak

Čím více dokážete automatizovat, tím lepších výsledků dosáhnete. TEKLYNX a tým pro podniková řešení nám v tom pomohli. Ulehčili nám složitou situaci, kdy jsme se museli naučit něčemu novému a stálo to za to.

Datum: 23/02/2021 / Kategorie: Případové studie, Tiskové zprávy

 

Podnikové softwarové řešení pro automatizovaný tisk štítků ze SAP – TEKLYNX CENTRAL – zvýšilo spokojenost zákazníků o 75 %. 

 

Společnost TEKLYNX International, přední světový vývojář a poskytovatel softwaru pro značení čárovými kódy a RFID, dnes oznámila, že software pro podnikovou správu štítků, TEKLYNX CENTRAL, pomohl společnosti Nemak automatizovat tisk štítků ze SAP s cílem eliminovat manuální chyby a dosáhnout 98% zlepšení přesnosti značení.

 

Společnost Nemak je předním poskytovatelem lehkých, inovativních řešení pro globální automobilový průmysl specializující se na vývoj a výrobu hliníkových komponentů, které se využívají v hnacích ústrojích a karoseriích. Společnost Nemak, která sídlí v Garcíi, Nuevo León, Mexiko, zaměstnává přes 23 000 lidí v 16 zemích napříč 38 závody a je klíčovým hráčem automobilového průmyslu.

 

Dřívější prostředí používané ve společnosti Nemak pro značení čárovými kódy mělo minimum bezpečnostních opatření, nedostatečnou validaci mezi rolemi uživatelů a neslučitelné systémy, které procesy značení čárovými kódy komplikovaly. To společně s akvizicemi a soustavným růstem vedlo k tomu, že se ve výrobě začaly objevovat štítky s chybami, což vedlo k vracení peněz zákazníkům ve všech třech pobočkách společnosti Nemak ve Spojených státech. V každé z továren společnosti Nemak se denně tiskne 800–1 000 štítků. Obrátila se na TEKLYNX s prosbou o pomoc se standardizací a zefektivněním jejich systémů a procesů značení.

 

Zavedení řešení pro podnikovou správu štítků TEKLYNX CENTRAL umožnila společnosti Nemak dosáhnout 98% zlepšení přesnosti značení a 100% zlepšení efektivity značení prostřednictvím automatizace tisku štítků ze SAP.

 

S TEKLYNX CENTRAL byla společnost Nemak také schopna: 

 

 

Standardizací, centralizací a automatizací systémů a procesů značení dosáhla společnost Nemak s pomocí TEKLYNX ideálního prostředí značení ve všech svých provozech po celém světě.

 

„Neexistuje nic takového jako nekomplikovanost. Procesy značení automatizujte co nejvíce. Čím více dokážete automatizovat, tím lepších výsledků dosáhnete. TEKLYNX a tým pro podniková řešení nám v tom pomohli,” uvádí Freedom Ryan, koordinátor EDI v Nemaku. „Ulehčili nám složitou situaci, kdy jsme se museli naučit něčemu novému a stálo to za to.”

 

TEKLYNX CENTRAL, integrovaný podnikový systém pro správu štítků v prohlížeči, kombinuje osvědčenou technologii softwaru pro navrhování, tisk a sledování štítků TEKLYNX do jediného řešení, které společnostem umožňuje celý proces značení spravovat centrálně.

 

“V TEKLYNX jsme nesmírně hrdí na to, že naše řešení pro podnikovou správu štítků TEKLYNX CENTRAL zvyšuje přesnost a efektivitu. Společnosti Nemak umožňuje i nadále udržovat růst v automobilovém odvětví,” uvádí generální ředitel TEKLYNX Americas, Doug Niemeyer.

 

Pro více informací o integraci TEKLYNX CENTRAL společností Nemak USA si stáhněte celou případovou studii..

 

O TEKLYNX International

 

TEKLYNX International pomáhá dodavatelským řetězcům fungovat lépe. Více než 750 000 firem ve více než 170 zemích dnes důvěřuje integrovaným produktům pro navrhování štítků s čárovými a RFID kódy od společnosti TEKLYNX a také lidem, kteří za těmito řešeními stojí. Jejich procesy značení čárovými kódy jsou tak efektivní, přesné, bezpečné a v souladu s požadavky jejich odvětví. Se svými více než třiceti lety zkušeností je TEKLYNX světovým lídrem díky spolehlivému softwaru a vynikající zákaznické podpoře. Více informací o tom, jak komunita TEKLYNX pomáhá společnostem napříč různými odvětvími po celém světě, naleznete na teklynx.com nebo zavolejte na pobočku TEKLYNX ve vaší oblasti. Barcode Better™ s TEKLYNX. 

Zpět na novinky