Európa (Magyar)
Válassza ki tartózkodási helyét

Válassza ki tartózkodási helyét és nyelvét, hogy a legjobb felhasználói élményben legyen része

Barcode Better

A TEKLYNX hisz abban, hogy a vonalkódos címkéző szoftver nem olyasmi, amit csak leemelünk a polcról. Sokkal inkább egy integrált technológiai megoldás, amely gördülékenyebbé teszi vállalatát.

Névjegy

A TEKLYNX CENTRAL segít, hogy a Nemak integrálja rendszereit, és növelje címkézési pontosságát

Freedom Ryan Nemak

Minél inkább automatizált, annál jobbak lesznek az eredmények. A TEKLYNX és a vállalati csapat nélkülözhetetlen volt abban, hogy ezt elérjük. Egyszerűen megtanítottak nekünk valami újat, és minden egyes pillanata megérte.

Dátum: 23/02/2021 / Kategória: Esettanulmányok, Sajtóközlemények

 

A TEKLYNX CENTRAL vállalati szoftveres megoldás automatizálta a címkenyomtatást az SAP-rendszerből, és 75%-kal növelte az ügyfél elégedettséget 

 

A TEKLYNX International, a világ vezető vonalkódos- és RFID-címkéző szoftverfejlesztője és megoldás szolgáltatója ma jelentette be, hogy a TEKLYNX CENTRAL vállalati szintű címkekezelő szoftver segített, hogy a Nemak automatizálja a címkenyomtatást az SAP-integrációt követően, és kiküszöbölje a kézi beavatkozásból eredő hibákat, ezáltal 98%-kal növelje a címkézési pontosságát.

 

A Nemak a globális autóipar számára innovatív tömegcsökkentő megoldásokat biztosít, és a hajtásláncok és karosszériák alumínium alkatrészeinek fejlesztésére és gyártására specializálódott. A mexikói Nuevo León állambeli garcíai székhelyű Nemak több mint 23 000 embert foglalkoztat 16 országban, 38 üzemben, és az autóipar fontos szereplője.

 

A Nemak korábbi vonalkódos címkéző környezete minimális biztonsági intézkedéseket tartalmazott, hiányzott belőle a felhasználói szerepkörök közti ellenőrzés, és eltérő rendszerek tették a vonalkódos címkézési folyamatot nehezen kezelhetővé. Ez, valamint a felvásárlások és a folyamatos növekedés miatt gyártásba került pontatlan címkék drága visszaterheléseket eredményeztek a Nemak egyesült államokbeli üzemeiben. Minden üzemben napi 800–1000 címkét nyomtatnak, így a Nemak a TEKLYNX-hez fordult segítségért, hogy segítsenek szabványosítani és leegyszerűsíteni a címkézési rendszereket és folyamatokat.

 

A TEKLYNX CENTRAL vállalati szintű címkekezelési megoldás alkalmazásával a Nemak 98%-os javulást ért el a címkézési pontosság, és 100%-os fejlődést a címkézési hatékonyság terén az által, hogy automatizálták az SAP-alapú címkenyomtatást.

 

A TEKLYNX CENTRAL segítségével a Nemak a következőket érte el: 

 

 

A címkekezelés és a folyamatok TEKLYNX általi szabványosításának, központosításának és automatizálásának köszönhetően a Nemak ideális címkézési környezetet teremtett az összes telephelye számára, az egész világon.

 

„Nincs olyan, hogy bolondbiztos megoldás; automatizálja címkézési folyamatait amennyire csak lehetséges. Minél nagyobb mértékben automatizál, annál jobbak lesznek az eredmények. A TEKLYNX és a vállalati csapat nélkülözhetetlen volt abban, hogy ezt elérjük,” mondta Freedom Ryan, a Nemak EDI koordinátora. „Egyszerűen megtanítottak nekünk valami újat, és minden egyes pillanata megérte.”

 

A TEKLYNX CENTRAL, egy böngészőalapú, integrált vállalati szintű címkekezelő rendszer, amely egyetlen megoldásban ötvözi a TEKLYNX bizonyított címketervező, -nyomtató és -nyomon követő szoftvereit, így a vállalatok központilag kezelhetik teljes címkézési folyamatukat.

 

„A TEKLYNX munkatársai rendkívül büszkék arra, hogy saját vállalati szintű címkekezelési megoldásunk, a TEKLYNX CENTRAL növeli a pontosságot és a hatékonyságot, így a Nemak kiváló helyzetben van ahhoz, hogy tovább növekedjen az autóiparban,” mondta a TEKLYNX Americas igazgatója, Doug Niemeyer.

 

Hogy többet is megtudjon a Nemak USA-ról és a TEKLYNX CENTRAL integrációról, töltse le a teljes esettanulmányt.

 

Bemutatkozik a TEKLYNX International

 

A TEKLYNX International segít az ellátási láncoknak jobban működni. Ma több, mint 170 ország 750 000 vállalata bízik a TEKLYNX integrált vonalkódos és RFID-címketervező termékeiben, és a megoldások mögött álló emberekben, hogy hatékonnyá, precízzé, biztonságossá és az előírásoknak megfelelővé teszik vonalkódos címkézési folyamataikat. Több mint 30 éves tapasztalatával, megbízható szoftvereinek és kimagasló ügyfélszolgálatának köszönhetően a TEKLYNX globális piacvezetőnek számít. Tudjon meg még többet arról, miként segít a TEKLYNX közössége a világ számos táján, több iparágban is a vállalatoknak, látogasson el weboldalunkra: teklynx.com oldalról vagy telefonon vegye fel a kapcsolatot a Ön régiójában illetékes TEKLYNX képviselettel. Barcode Better™ with TEKLYNX. 

Vissza a hírekhez