Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Over ons

TEKLYNX CENTRAL helpt Nemak bij het integreren van systemen en het vergroten van de nauwkeurigheid van het etiketteren

Freedom Ryan Nemak

Hoe meer je kunt automatiseren, des te betere resultaten je boekt. TEKLYNX en het bedrijventeam waren cruciaal in het realiseren daarvan voor ons. Ze hielpen bij het wegnemen van het hartzeer van het leren van iets nieuws en maakten alles de moeite waard.

Datum: 23/02/2021 / Categorie: Casestudies, Persberichten

 

TEKLYNX CENTRAL software-oplossing voor bedrijven automatiseerde het afdrukken van etiketten vanuit SAP en verhoogde de klanttevredenheid met 75%. 

 

TEKLYNX International, ‘s werelds toonaangevende barcode- en RFID-etiketteringssoftwareontwikkelaar en aanbieder van oplossingen, maakte vandaag bekend dat de TEKLYNX CENTRAL etikettenbeheerssoftware voor bedrijven Nemak heeft geholpen bij het automatiseren van het afdrukken van etiketten vanuit SAP-integratie om handmatige fouten te elimineren en een verbetering van 98% te realiseren bij het etiketteren.

 

Nemak is een toonaangevende aanbieder van lichtgewicht oplossingen voor de mondiale automobielindustrie die gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van aluminium onderdelen voor aandrijflijn- en carrosseriestructuurtoepassingen. Nemak, met het hoofdkantoor in García, Nuevo León, biedt werk aan 23.000 mensen in 38 faciliteiten verspreid over 16 landen en is een belangrijke speler in de automobielindustrie.

 

De voormalige barcode-etiketteringsomgeving van Nemak beschikte over minimale veiligheidsmaatregelen, had een gebrek aan validatie tussen gebruikersfuncties, en ongelijksoortige systemen waardoor het barcode-etiketteringsproces moeilijk beheersbaar was. Dit, in combinatie met overnames en een consistente groei, leidde ertoe dat onnauwkeurige etiketten de productie binnenkwamen wat resulteerde in kostbare terugvorderingen in drie Amerikaanse vestigingen van Nemak. Omdat elke fabriek dagelijks 800 tot 1.000 etiketten afdrukt, wendde Nemak zich tot TEKLYNX voor hulp bij het standaardiseren en stroomlijnen van zijn etiketteringssystemen en -processen.

 

Door het implementeren van de TEKLYNX CENTRAL etikettenbeheersoplossing voor bedrijven was Nemak in staat om een verbetering van de nauwkeurigheid van etikettering met 98% te realiseren en een 100% verbetering van de efficiëntie van etikettering door het automatiseren van het afdrukken van etiketten vanuit SAP.

 

Met TEKLYNX CENTRAL was Nemak ook in staat om: 

 

 

Door het standaardiseren, centraliseren en automatiseren van zijn etikettensystemen & -processen met TEKLYNX realiseerde Nemak hun eigen ideale etiketteringsomgeving in alle locaties wereldwijd.

 

“Er bestaat niet zoiets als dom-bestendig; automatiseer etiketteringsprocessen zoveel mogelijk. Hoe meer je kunt automatiseren, des te betere resultaten je boekt. TEKLYNX en het bedrijventeam waren cruciaal in het realiseren daarvan voor ons,” zegt Freedom Ryan, EDI-coördinator bij Nemak. “Ze hielpen bij het wegnemen van het hartzeer van het leren van iets nieuws en maakten alles de moeite waard.”

 

TEKLYNX CENTRAL een browser gebaseerd, geïntegreerd etikettenbeheerssysteem voor bedrijven combineert de bewezen technologie van TEKLYNX etikettenbeheers-, afdruk- en volgsoftware in één enkele oplossing voor het centraal beheren van hun complete etiketteringsproces.

 

“Bij TEKLYNX zijn we enorm trots dat we weten dat onze etikettenbeheersoplossing voor bedrijven, TEKLYNX CENTRAL, de nauwkeurigheid verbetert en de efficiëntie vergoot zodat Nemak kan blijven groeien binnen de automobielindustrie”, zegt Doug Niemeyer, General Manager van TEKLYNX Amerika.

 

Voor meer informatie over de integratie van TEKLYNX CENTRAL bij Nemak USA, downloadt u de complete casestudy.

 

Over TEKLYNX International

 

TEKLYNX International helpt toeleveringsketens om beter te functioneren. Momenteel hebben meer dan 750.000 bedrijven in meer dan 170 landen vertrouwen in geïntegreerde barcode- en RFID-etikettenontwerpproducten van TEKLYNX en in de mensen achter de oplossingen om barcode-etiketteringswerkzaamheden efficiënt, nauwkeurig, veilig en marktconform te maken. Met meer dan 30 jaar ervaring is TEKLYNX toonaangevend in de wereld vanwege hun betrouwbare software en superieure klantenondersteuning. Voor meer informatie over hoe de TEKLYNX-gemeenschap bedrijven in allerlei sectoren wereldwijd helpt, gaat u teklynx.com of belt u TEKLYNX in uw regio. Barcode Better™ met TEKLYNX 

Terug naar het nieuws