Avrupa (Türk)
Barcode Better

TEKLYNX’de, barkod yazılımının sadece satın aldığınız bir şey olmadığına inanıyoruz. Bu, şirketinizin çalışmasını sağlayan entegre teknoloji çözümüdür.

Hakkında

TEKLYNX International, Food Logistics Dergisinin Gıpta Edilen FL100+ Listesinde En Üst Basamağa Tırmandı

Tarih: 18/12/2015 / Kategori: Basın bültenleri, Ödüler

 

TEKLYNX International, dünyanın önde gelen barkod ve RFID etiketleme yazılımı geliştiricisi ve çözümleri tedarikçisi, bugün Food Logistics dergisinin FL100+ listesinde yerini tekrar geri kazandığını duyurdu. Seçili liste, Food Logistics dergisinin Kasım/Aralık 2015 sayısında bulunan, global yiyecek ve içecek tedarik zincirinde etkili rollere sahip yazılım ve teknoloji tedarikçilerini içermektedir.

 

“Öyle ki Food Logistics dergisinin saygın FL100+ listesine seçilmekten gurur duyuyoruz, çünkü bu durum TEKLYNX’in yiyecek ve içecek endüstrisine son derece verimli barkod yazılımı çözümleri ve emsalsiz müşteri hizmeti sağlamaya kararlı olduğunu göstermiştir” diye açıklamaktadır TEKLYNX Genel Müdürü Doug Niemeyer. “Kanada menşeli Oakrun Farm Bakery şirketinin çok sayıda etiketi yönetmesine veya Sartori Company gibi daha büyük ölçekli şirketlerin etiketleme hatalarını ve atık stoklarını azaltmasına her yardım ettiğimizde, yiyecek ve içecek üreticileri, toptan satıcılar ve perakendeciler etiketlemenin emniyetli, güvenilir, uyumlu ve verimli hale getirilmesi için TEKLYNX barkod ve RFID etiketleme çözümlerine güveniyorlar.”

 

Onlarca yıl, TEKLYNX yiyecek ve içecek şirketlerinin etiketleme işlemlerini düzene sokmasına yardım etti, bu zaman zarfında şirketlerin Produce Traceability Initiative (PTI), Food Information for Consumers (FIC) gibi geçerli endüstriye özel yönetmeliklerin önünde kalmalarını ve ayrıca TEKLYNX WYSIWYG (“Ne Görürsen Onu Alırsın”) dinamik stil özelliğiyle birlikte besinsel değerlerin önemini vurgulamalarını sağladı.

 

Yiyecek ve içecek endüstrisi için TEKLYNX yazılımının diğer özellikleri ve yararları şunları içermektedir:

 

 

Bugün, TEKLYNX tüm büyüklüklerdeki yiyecek ve içecek şirketlerinin etiketleme gereksinimlerini karşılayan ve zamanla onlarla birlikte büyümek için tasarlanan sıralı çözümler portföyünü sunarak abonelik lisansı sağlayan - yiyecek ve içecek şirketlerinin düşük başlangıç maliyetiyle TEKLYNX kullanımına başlamasına izin veren - tek barkod etiketleme çözümü tedarikçisidir.

 

Bu yılda 150’den fazla şirket Food Logistics FL100+ listesine başvurdu, bu rakam önceki yıllardan daha fazladır. Yayının 12. yıl FL100+ listesini görüntülemek için şu adresi ziyaret edin: foodlogistics.com ayrıca TEKLYNX barkod etiketleme yazılımı çözümleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için web sitesini ziyaret edin: teklynx.com.

 

TEKLYNX International Hakkında

TEKLYNX International dünyanın önde gelen barkod ve RFID etiketleme yazılımı geliştiricisi ve çözüm tedarikçisidir. 30 yıldan fazla süredir endüstri yenilikçisi, TEKLYNX endüstriye özel uyumluluk ve yeni geliştirilen yönetmelikler konusunda önderliği elinde bulundururken işlemleri denetleyen etiketleme çözümlerinin uygulanmasıyla şirketlerin düzgün ve verimli şekilde çalışmasına yardım eder. TEKLYNX, müşteri hizmetleriyle dünya çapında tanınmıştır; esnek satın alma seçenekleri, benzersiz hizmet ve destek ayrıca zaman içerisinde şirketlerle birlikte gelişen kapsamlı ürün sunumunu sağlar. Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa, Japonya, Latin Amerika, Çin ve Singapur’daki işlemlerde, 120’den fazla ülkede 630.000 şirketten fazlası başarı standartları için TEKLYNX entegre edilmiş yazılım çözümlerini kullanır.

 

Sitemizden daha fazla bilgi edinebilirsiniz: teklynx.com, LinkedIn, Twitter @Teklynx ve Facebook.com/TEKLYNXInternational.

Haberlere geri dön