Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Over Ons

TEKLYNX International verdient plaats op FL100+-lijst van Food Logistics

Datum: 18/12/2015 / Categorie: Persberichten, Awards

 

TEKLYNX International, ‘s werelds toonaangevende barcode- en RFID-etiketteringssoftware ontwikkelaar en aanbieder van oplossingen, maakte vandaag bekend dat het een plaats heeft verdiend in Food Logistics’ bekende FL100+ lijst. De selectieve lijst die in het november/decembernummer 2016 van Food Logistics magazine is opgenomen, bevat software- en technologieleveranciers die invloedrijke rollen spelen in de wereldwijde voedingsmiddelen- en drankentoeleveringsketen.

 

“We zijn vereerd dat we zijn geselecteerd voor de Food Logistics’ prestigieuze FL100+ omdat dit de voortdurende toewijding van TEKLYNX toont in het voorzien van de voedingsmiddelen- en drankenindustrie van uiterst efficiënte barcodesoftwareoplossingen en ongeëvenaarde klantenondersteuning,” zegt Doug Niemeyer, algemeen directeur van TEKLYNX.. “Of het nu gaat om het helpen van bedrijven zoals het in Canada gevestigde Oakrun Farm Bakery bij het beheren van een groot aantal etiketten of om het aanzienlijk reduceren van etiketteringsfouten en verspilde voorraad voor grotere bedrijven zoals Sartori Company, fabrikanten van voedingsmiddelen en dranken, groothandelaren en retailers bouwen op TEKLYNX barcode- en RFID-etiketteringsoplossingen om etiketteren veilig, betrouwbaar, compatibel en efficiënt te maken."

 

Al decennialang helpt TEKLYNX voedingsmiddelen- en drankenbedrijven met het stroomlijnen van etiketteringswerkzaamheden, terwijl het bedrijf de huidige branchespecifieke regelgeving zoals het Produce Traceability Initiative (PTI), Food Information for Consumers voorblijft, en voedselfeiten kan markeren met de TEKLYNX’ WYSIWYG (”What You See Is What You Get”) dynamische stijlfunctie.

 

Andere functies en voordelen van TEKLYNX-software voor de voedingsmiddelen- en drankenbranche zijn onder meer:

 

 

Momenteel is TEKLYNX de enige aanbieder van barcode-etiketteringsoplossingen die abonnementslicenties aanbiedt – waardoor het mogelijk is dat voedingsmiddelen- en drankenbedrijven met het gebruik van TEKLYNX kunnen beginnen voor een lage instapprijs – terwijl er een portfolio van gelaagde oplossingen wordt geboden die voldoen aan de etiketteringsbehoeften van de voedingsmiddelen- en drankenbedrijven in allerhande groottes en die ontworpen zijn om in de tijd met de bedrijven mee te groeien.

 

Meer dan 150 bedrijven dongen naar de de Food Logistics’ FL100+ lijst dit jaar, meer dan elk voorgaand jaar. Om de 12e jaarlijkse FL100+ te bekijken lijst gaat u naar foodlogistics.com en voor meer informatie over de barcode-etiketteringssoftwareoplossingen van TEKLYNX gaat u naar teklynx.com.

 

Over TEKLYNX International

TEKLYNX International is ‘s werelds toonaangevende barcode- en RFID-etiketteringssoftware ontwikkelaar en aanbieder van oplossingen. TEKLYNX, al meer dan 30 jaar branche-innovator, helpt bedrijven soepel en efficiënt te werken door het implementeren van etiketteringsoplossingen die de werkzaamheden stroomlijnen terwijl men de branchespecifieke naleving en opkomende regelgeving voorblijft. TEKLYNX is wereldberoemd om zijn klantenservice; men biedt flexibele aankoopopties, een ongeëvenaarde service en ondersteuning, en een uitgebreid productaanbod dat in de tijd met de bedrijven meegroeit. Met activiteiten in de Verenigde Staten, Europa, Japan, Latijns-Amerika, China en Singapore, bouwen meer dan 630.000 bedrijven in meer dan 120 landen op de geïntegreerde softwareoplossingen van TEKLYNX voor hun normen voor succes.

 

Voor meer informatie gaat u naar teklynx.com, LinkedIn, Twitter @Teklynx, en Facebook.com/TEKLYNXInternational.

Terug naar het nieuws