Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Meer informatie over barcode-etikettering

DE KERN VAN ALLE BARCODE-ETIKETTERING

De kern van elke barcode-etiketteringsoplossing is de software zelf. Zonder de software zou het etiketteren een rommelig, handmatig proces met veel kansen op fouten zijn. Bedrijven in veel verschillende industrieën gebruiken barcode-etikettensoftware voor het efficiënt en nauwkeurig ontwerpen en afdrukken van hun etiketten.

 

BARCODE-ETIKETTERING DIE FUNCTIONEERT

U hebt het vast al eens meegemaakt: de frustratie van het afdrukken van een etiket dat er niet zo uitziet als zou moeten. Waarom werkt het gewoon niet? Wanneer uw barcode-etiketteringssoftware geïntegreerde printerstuurprogramma’s heeft, worden de etiketten precies zo afgedrukt als dat u ze op uw computerscherm ziet.

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER HET AFDRUKKEN VAN ETIKETTEN

TEKLYNX heeft meer dan 3.000 eigen printerstuurprogramma’s ontwikkeld om de beste algehele kwaliteit voor uw behoeften qua barcode-etikettering te bieden.

 

Wat is een printerstuurprogramma? Een printerstuurprogramma is de vertaler tussen uw barcode-etiketteringssoftware en uw printer. Onze ontwikkelingsteams over de hele wereld werken nauw samen met printerfabrikanten om kwalitatief hoogwaardige stuurprogramma’s te ontwikkelen die de prestaties van de printers optimaliseren.

 

Dat is waarom een van Noord-Amerika’s grootste fabrikanten van plastic buizen TEKLYNX gebruikte om fouten bij het afdrukken van etiketten met 50% te verminderen. Lees de casestudy.

 

De geïntegreerde printerstuurprogramma’s in TEKLYNX barcode-etiketteringsoplossingen:

 

 

Er is geen barcode-etiketteringsoplossing die sneller afdrukt.

 

TEKLYNX BIEDT DE BESTE BARCODE-ETIKETTERINGSSERVICE EN ONDERSTEUNING

Geloof ons niet op ons woord, hoor wat onze eindgebruikers en partners hebben te zeggen over TEKLYNX klantenondersteuning:

 

“Dit is het niveau van dienstverlening dat van een goed product een FANTASTISCH product maakt.” - David Nicholl, Sovall & Company

 

“Drie vragen en het was klaar. We bestellen morgen nog een LABELVIEW-licentie. Beste klantenservice in de branche.” — TEKLYNX-eindgebruiker

 

“Het is erg moeilijk om klantenservice te vinden die zich daadwerkelijk op het betreffende probleem richt. Nicole luisterde goed en nadat ik klaar was met het uitleggen van mijn probleem, beantwoordde zij mijn vraag beleefd en zonder aarzeling.” — Byron Calvo, Canada Colors & Chemical, LTD

 

Lees meer klantengetuigenissen hier.

 

BARCODE ETIKETTERINGSOPOLOSSINGEN DIE MET UW BEDRIJF GROEIEN

Bent u een starter die vanuit uw uw garage werkt? Misschien bent u eigenaar van een klein bedrijf, of werkt u voor een grote onderneming. TEKLYNX kan u helpen, ongeacht of u behoefte hebt aan:

 

TEKLYNX barcode-etiketteringsoplossingen zijn schaalbaar en zullen met u meegroeien. U hoeft nooit meer de moeite te doen om een andere verkoper te vinden.

 

Gebruik de Productkiezer om de beste TEKLYNX barcode-etiketteringssoftware voor uw organisatie te vinden.

 

Zie onze Productvergelijkingstabel om alle opties te bekijken.

 

GESCHIEDENIS VAN DE BARCODE

Het idee van barcodes werd uitgevonden door een man die Joe Woodland heette. Hij leerde de morsecode bij de padvinders en hij bedacht dat hij iets dergelijks zou kunnen bedenken om kruideniers te helpen met het voorraadbeheer. Terwijl Joe in januari 1949 in het zand van Miami Beach zat gebeurde het. “Ik herinner me dat ik over stippen en streepjes dacht, toen ik met mijn vier vingers in hetzand prikte en, om wat voor reden dan ook, trok ik mijn hand naar me toe en had ik vier lijntjes. Ik zei ‘potverdorie! Nu heb ik vier lijntjes en dat kunnen brede en smalle lijntjes zijn, in plaats van stippen en streepjes. Nu heb ik meer kans om dit op te lossen,’” zei Joe, volgens de Smithsonian.

TEKLYNX-blog: Door mensen te lezen

Learn about barcode labeling tips & tricks, best practices, and trends in our blog, The Human Readable

LATEST BLOG POST