Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Software voor het genereren van barcodes

Barcode generator wizardGenereer eenvoudig barcodes met software voor het genereren van barcodes van TEKLYNX

DOWNLOAD EEN GRATIS DEMOVERSIE

 

Wanneer u een barcode moet genereren voor uw productetiket, verzendetiket, schapetiket, of elk ander soort etiket, maakt de software voor het genereren van barcodes het aanmaken van nauwkeurige barcodes eenvoudig en efficiënt. De software voor het genereren van barcodes van TEKLYNX bevat meer dan 100 barcodesymbolieken zodat u er zeker van kunt zijn dat u het type barcode zult vinden wat u nodig hebt. De wizard voor het genereren van barcodes in de TEKLYNX-software voert u door het barcode-aanmaakproces, en zorgt ervoor dat uw eindproduct nauwkeurig is.

 

Barcode-objecten kunnen worden ingevuld met vaste gegevens die in de wizard worden getypt. Of, wanneer u verscheidene verschillende barcode nodig hebt, kiest u een variabele gegevensbron, zoals een Teller-, Datum- of When Printed-veld.

 

Bekijk deze korte video over hoe u een barcode genereert met behulp van de software voor het genereren van barcodes:

 

Hoe een barcode te genereren

 

Specialized barcode generator wizards

Hoe zit het met het genereren van complexe barcodes, zoals GS1, HIBC en Maxicode?

 

De software voor het genereren van barcodes van TEKLYNX maakt het genereren van GS1-, HIBC- en Maxicode-barcodes eenvoudig met toegewezen wizards voor deze gespecialiseerde barcodes.

 

 

De wizard voor het genereren van GS1-barcodes werd bijgewerkt in LABELVIEW en CODESOFT 2019, waardoor het Eenvoudiger dan ooit werd om GS1-barcodes aan te maken en te bewerken.

 

GS1 barcode generator wizard

 

2D barcode generator wizard

Kan ik 2D-barcodes genereren?

 

Ja! Er zijn verscheidene 2D-barcodesymbolieken beschikbaar in de software voor het genereren van barcodes van TEKLYNX, waaronder QR-code, Data Matrix, en Maxicode. 2D-barcodes kunnen op dezelfde manier worden gegenereerd als 1D-barcodes. 2D-barcodes zijn ideaal wanneer u veel gegevens moet coderen, omdat ze duizenden tekens in een kleine ruimte kunnen herbergen.

 

De software voor het genereren van barcodes van TEKLYNX kan zelfs samengestelde barcodes aanmaken, die zowel een 1D als een 2D barcode-element bevatten. Een veelvoorkomende samengestelde barcode is de GS1 DataBar Expanded barcode. Deze symboliek is, naast vele andere samengestelde barcodesymbolieken, beschikbaar in de software voor het genereren van barcodes van TEKLYNX.

 

Wat zijn de voordelen van de software voor het genereren van barcodes?

 

Met sommige online methodes voor het genereren van barcodes, kunt u slechts één barcode tegelijk genereren met vaste gegevens. Vervolgens moet u elke barcode gaan zoeken en importeren in een afdrukprogramma. De software voor het genereren van barcodes biedt zoveel meer dan alleen het genereren van barcodes.

 

 

Download de software voor het genereren van barcodes

 

Probeer de software voor het genereren van barcodes van TEKLYNX zelf uit. Ontvang een gratis 30-dagen demoversie van CODESOFT en begin met het genereren van barcodes! Mocht u tijdens het gebruik vragen hebben, neem dan contact op met TEKLYNX in uw regio.

 

DOWNLOAD EEN GRATIS DEMOVERSIE

Probeer de CODESOFT software voor het genereren van barcodes gedurende 30 dagen gratis

Mocht u tijdens het gebruik vragen hebben, neem dan contact op met TEKLYNX in uw regio.

OPMERKING: De demoversie wordt niet automatisch gedownload nadat u uw formulier hebt verstuurd. Er wordt een download-link naar uw e-mailadres verstuurd.
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Komen niet overeen
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld