Evropa (česky)
Barcode better

V TEKLYNX věříme, že software pro značení čárových kódů není pouze něčím, co si koupíte. Jedná se o integrované technologické řešení, díky němuž vaše společnost funguje.

Více informací

TEKLYNX International jmenována na seznam Food Logistics „FL100+“ pro rok 2016

Datum: 16/12/2016 / Kategorie: Tiskové zprávy, Ocenění

 

TEKLYNX International, přední světová společnost zabývající se vývojem a poskytováním softwaru pro značení čárovými kódy a RFID, dnes oznámila, že se umístila na vytouženém časopisu Food Logistics „FL100+“ pro rok 2016, a to již druhý rok po sobě. Výběrový seznam publikovaný v roce 2016 v listopadovém/prosincovém čísle časopisu Food Logistics zahrnuje poskytovatele softwaru a technologií, jejichž produkty a služby jsou pro společnosti v celém dodavatelském řetězci v potravinářském a nápojovém průmyslu rozhodující.

 

„Jsme poctěni, že jsme byli zvoleni na prestižní seznam časopisu Food Logistics „FL100+“ již druhý rok po sobě, protože to představuje závazek společnosti TEKLYNX poskytovat potravinářskému a nápojovému průmyslu vysoce účinná softwarová řešení pro značení čárovými kódy a bezkonkurenční zákaznickou podporu,“ uvádí Doug Niemeyer, generální ředitel společnosti. „Výrobci potravin a nápojů, velkoobchodníci i maloobchodníci vyhledávají řešení pro značení čárovými kódy a RFID od společnosti TEKLYNX proto, aby byly jejich štítky bezpečné, spolehlivé, efektivní a aby vyhovovaly požadavkům.“

 

Po celá desetiletí společnost TEKLYNX pomáhá výrobcům potravin a nápojů zefektivňovat značení a přitom udržovat krok s aktuálními předpisy specifickými pro dané odvětví, jako jsou Produce Traceability Initiative (PTI), zákon o modernizaci bezpečnosti potravin (FSMA) a Food Information for Consumer (FIC), a také zdůrazňovat nutriční údaje a alergeny pomocí funkce dynamického navrhování TEKLYNX WYSIWYG („What You See Is What You Get“ – „Co vidíte, to dostanete“). Chcete-li se dozvědět více, nahlédněte do infografiky „Průvodce požadavky na značení potravin“.

 

Dnes je TEKLYNX i ndaále jediným poskytovatelem řešení pro značení čárovými kódy, který nabízí licencování formou předplatného – umožňuje společnostem v potravinářském a nápojovém průmyslu začít TEKLYNX používat při nízkých pořizovacích nákladech. Přitom nabízí odstupňovaná řešení, která splňují požadavky na značení společností všech velikostí a je navrženo tak, aby s nimi v průběhu času rostlo.

 

Pro nahlédnutí do 13. výročního seznamu časopisu Food Logistics „FL100+“ navštivte foodlogistics.com a pro více informací o softwarových řešeních TEKLYNX pro značení pomocí čárových kódů navštivte teklynx.com..

 

O společnosti TEKLYNX International

Společnost TEKLYNX International je přední světovou společností zabývající se vývojem softwaru a poskytovatelem řešení pro značení pomocí čárových kódů a RFID. Společnost TEKLYNX, která je v tomto odvětví inovátorem po více než 30 let, společnostem pomáhá hladce a efektivně implementovat řešení pro značení, která zefektivňují jejich činnosti a přitom jim pomáhají udržovat krok s novými předpisy specifickými pro dané odvětví. TEKLYNX je světově uznávaný pro svůj zákaznický servis; nabízí flexibilní možnosti nákupu, bezkonkurenční služby a podporu a komplexní nabídku produktů, která s firmou v průběhu času roste. TEKLYNX působí ve Spojených státech, Evropě, Japonsku, Latinské Americe, Číně a Singapuru a více než 630 000 společností ve více než 120 zemích u něj vyhledává integrovaná softwarová řešení pro svůj standard úspěchu.

 

Více se dozvíte na teklynx.com,, LinkedIn, Twitter @Teklynx a Facebook.com/TEKLYNXInternational.

Zpět na novinky