Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

BARCODE-ETIKETTENAFDRUKSOFTWARE

Maak en druk uw professionele barcode-etiketten snel, nauwkeurig, en efficiënt af met de barcode-etikettenafdruksoftware van TEKLYNX.

CONSULT AANVRAGEN

Wat is barcode-etikettenafdruksoftware?

 

Barcode-etikettenafdruksoftware is een applicatie die u op uw computer installeert om barcode-etiketten te maken en af te drukken. U kunt ontwerpen, afdrukken, afbeeldingen gebruiken, databases opnemen, verschillende gegevens coderen, communiceren met uw printer om etiketten af te drukken zonder printercode en nog heel veel meer! Kies de juiste etiketteringssoftware voor uw bedrijf met de hulp van TEKLYNX.

Geavanceerde functies van TEKLYNX barcode-etikettenafdruksoftware

 

 • Complexe databaseverbindingen
 • Meer dan 100 barcodesymbolen
 • 3.000 geïntegreerde eigen printerstuurprogramma’s
 • Begeleide wizards voor assistentie
 • Form Designer gereedschap

  DOWNLOAD EEN GRATIS DEMOVERSIE

Alle TEKLYNX etikettenafdruksoftware omvat 100+ barcodesymbolieken, 3.000+ eigen printerstuurprogramma’s, en eenvoudig te gebruiken interfaces.

VERGELIJK TEKLYNX-PRODUCTEN

ETIKETTENONTWERP- EN AFDRUKOPLOSSINGEN

CODESOFT

VOOR COMPLEXE ETIKETTERINGSUITDAGINGEN

 

 • Complexe databaseverbindingen
 • RFID, schaalintegratie, VBScripting, documenten afdrukken, en meer
 • Toegangspunt tot oplossingen voor bedrijven

MEER INFORMATIE

LABELVIEW

Voor gemiddelde etiketteringsvereisten

 

 • Direct klikken en etiketten afdrukken
 • Krachtig Form Designer gereedschap
 • Slim interactie etikettenontwerp

MEER INFORMATIE

LABEL MATRIX

Voor eenvoudige etiketteringsvereisten

 

 • Bekende Windows interface
 • Eenvoudige ontwerp- en afdrukfunctie
 • Begeleide wizard assistentie

MEER INFORMATIE

Veelgestelde vragen

Virtuele Machine (VM) Virtuele Machine (VM)
BIEDT TEKLYNX OPLOSSINGEN VOOR HET AFDRUKKEN VAN BARCODE-ETIKETTEN VOOR BEDRIJVEN VAN VERSCHILLENDE OMVANG?

Ja, TEKLYNX biedt oplossingen voor het afdrukken van barcode-etiketten voor bedrijven van verschillende omvang? Van beginnende bedrijven tot kleine bedrijven tot grote ondernemingen voorzien we in alle compexiteitsniveaus.

Beginnende bedrijven vragen meestal barcode-etikettenafdruksoftware met een bekende interface en nuttige wizards. Kleine bedrijven hebben vaak behoefte aan eenvoudige afdrukinterfaces en flexibele licentie-opties. Grote ondernemingen vragen vaak integratie met andere bedrijfssystemen, automatisering, of rapportagemogelijkheden. TEKLYNX biedt oplossingen voor het afdrukken van barcode-etiketten die voorzien in al deze behoeften en meer.

Etikettenconversie Etikettenconversie
WORDEN MIJN BESTAANDE ETIKETTENBESTANDEN OVERGEDRAGEN NAAR NIEUWE SOFTWARE?

Wanneer uw bestaande etiketten werden gemaakt met behulp van TEKLYNX-etikettenontwerpsoftware (versie 8.6 of nieuwer) in LABEL MATRIX, LABELVIEW, of CODESOFT, zijn uw etiketten toekomstgericht compatibel en kunnen ze eenvoudig worden geconverteerd naar de huidige versie of een hogere versie van de TEKLYNX-etikettenontwerpsoftware.

 

Wanneer uw bestaande etiketten werden gemaakt met behulp van een etikettenontwerpsoftware die niet van TEKLYNX afkomstig is, kunt u gebruikmaken van TEKLYNX professionele dienstverlening om uw etiketten opnieuw aan te maken.

Internettoegang Internettoegang
ZULLEN ETIKETTENAFDRUKOPLOSSINGEN VAN TEKLYNX COMPATIBEL ZIJN MET MIJN BESTAANDE PRINTERS, SCANNERS, DATABASES EN ERP?

TEKLYNX-etikettenafdruksoftware is compatibel met alle printers waarvan stuurprogramma's zijn geïnstalleerd op de computer. TEKLYNX biedt meer dan 3.000 eigen printerstuurprogramma's die werden gemaakt om te werken met onze software.

 

Compatibiliteit met scanners is mogelijk wanneer u uw scanner kunt verbinden met een computer die gebruikmaakt van TEKLYNX-software. Om ervoor te zorgen dat uw scanner specifieke barcodes kan scannen, raden we aan om de compatibiliteit van de scanner met de barcode die u wilt scannen te controleren.

 

TEKLYNX is compatibel met uw bestaande databases, zoals Excel, Access, en SQL. TEKLYNX biedt ook een Cloud-hosted browser-gebaseerde afdruk- interface, waar u etiketten on-demand kunt afdrukken vanaf elke locatie met een beveiligde verbinding en login.

 

TEKLYNX barcode-etikettenafdrukoplossingen kunnen worden geïntegreerd met elk ERP-systeem terwijl het risico van fouten wordt verminderd, de afdruksnelheden worden verhoogd, en uw rendement op investeringen (ROI) wordt gemaximaliseerd. TEKLYNX vertrouwt op eenvoudige integratie om complexiteit te vermijden. Uw ERP-systemen voegen eenvoudig een record aan een database toe of genereren een plat bestand met de informatie die nodig is voor het afdrukken. Het etikettenafdruksysteem herkent het bestand en activeert naadloos en afdruktaak.

Flexibel Flexibel
KAN IK MIJN TEKLYNX-SOFTWARE OP MEER DAN ÉÉN COMPUTER ZETTEN?

Met een netwerklicentie kunt u uw TEKLYNX-software op meerdere locaties opslaan en beheren, waardoor u flexibeler bent in uw etiketteringsomgeving. Door gebruik te maken van een netwerklicentie voor meerdere computers hebt u de mogelijkheid om meerdere gebruikers tegelijkertijd gebruik te laten maken van uw barcode-etikettenafdruksoftware.

Etikettenprinterstuurprogramma’s Etikettenprinterstuurprogramma’s
BIEDT U WYSIWYG-AFDRUKKEN VAN BARCOCDE-ETIKETTEN?

Ja, bij TEKLYNX geloven we in het leveren van echt WYSIWYG- (what you see is what you get) afdrukken, dat is de reden waarom we de noodzakelijke tijd en middelen besteden aan het ontwikkelen van de beste eigen stuurprogramma's die etiketten precies zo afdrukken als u ze hebt ontworpen op het scherm. Het kost slechts 20 seconden om eigen stuurprogramma's te installeren en met TEKLYNX stuurprogramma-ontwikkeling kunt u kieze uit meer dan 3.000 stuurprogramma's van een groot aantal fabrikanten en modellen. Geïntegreerde printerstuurprogramma's bieden ook veiligheidsinstelingen voor volledige controle over wie de instellingen mag beheren. Met een snelle afdruksnelheid en geïntegreerde printerstuurprogramma’s verbetert u in een mum van tijd uw efficiëntie.

Naleving van de regelgeving Naleving van de regelgeving
KAN TEKLYNX MY HELEPEN OM AAN ETIKETTERINGSNORMEN TE VOLDOEN?

Ja, u kunt gebruik maken van etikettenvoorbeelden en etikettensjablonen die in onze etikettenontwerpsoftware zijn opgenomen, dus het is eenvoudig om met het ontwerpen van compatibele etiketten aan de slag te gaan. Bij TEKLYNX gaan we door met het ontwikkelen van innovatieve applicaties die branche-specifieke initiatieven en Regelgeving ondersteunen.

LABELVIEW: The Real Good Life elimineert handmatige processen volledig

LEES CASESTUDY

ETIKETTENBEHEERS- EN AFDRUKOPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN

Integreren + automatiseren

SENTINEL

 

 • Automatiseer afdrukken en bespaar tijd
 • Rechtstreeks afdrukken starten vanuit elk bedrijfssysteem
 • Afdrukken naar honderden printers in luttele seconden
 • Integreren met RESTful API

MEER INFORMATIE

Controle + traceerbaarheid

LABEL ARCHIVE

 

 • Gebruikersrollen en privileges definiëren
 • Wie, wat, waar, en wanneer voor alle etiketten rapporteren
 • Veilige etikettenopslag in een centrale opslagplaats
 • Automatische elektronische goedkeuringswerkstromen voor etiketten opzetten

MEER INFORMATIE

Centraal beheren

TEKLYNX CENTRAL

 

 • Combineert etikettenontwerp, traceerbaarheid en afdrukautomatisering
 • Overal afdrukken, overal vandaan met de browsergebaseerde afdrukinterface
 • Externe verkopers of leveranciers beveiligde toegang verlenen om goedgekeurde etiketten af te drukken

MEER INFORMATIE

Neem contact op met een expert van TEKLYNX op het gebied van het afdrukken van etiketten voor meer informatie over onze producten

Wij willen uw behoeften begrijpen om u te kunnen helpen bij het vinden van de beste barcode-etikettenafdruksoftware die bij uw bedrijf past

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld