Europa (Nederlands)
Kies uw locatie

Kies de taal van uw locatie voor de beste website ervaring

Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

BARCODE-ETIKETTENAFDRUKSOFTWARE

Druk uw etiketten snel, nauwkeurig, en efficiënt af met de barcode-afdruksoftware van TEKLYNX.

Versnel het afdrukproces van etiketten met TEKLYNX: Eén van Noord-Amerika’s toonaangevende fabrikanten van fijne ambachtelijke kaas vergrootte hun efficiëntie; dit resulteerde, na het implementeren van TEKLYNX, in het afdrukken van etiketten in luttele seconden. Lees deze casestudy.

 

Verminder drukfouten: Eén van Noord-Amerika’s grootste fabrikanten van plastic buizen gebruikt TEKLYNX om fouten bij het afdrukken met 50% te verminderen. Lees deze casestudy.

 

Automatiseer uw afdrukproces: SENTINEL Draait naadloos op de achtergrond van uw systeem en biedt u de mogelijkheid om centraal gelijktijdig af te drukken op honderden printers. Zodra de gegevens over het etikettenontwerp zijn ontvangen door SENTINEL, automatiseert de applicatie de rest van uw afdrukproces, zonder dat menselijke interventie nodig is. Vraag een demo aan..

 

Barcode-etikettenafdruksoftware

 

LABEL MATRIX – Door een wizard aangestuurd afdrukken. Nuttige wizards voeren u door het verbinden met printers en databases evenals door het ontwerpen van het perfecte etiket om af te drukken.

DOWNLOAD DEMOVERSIE

 

LABELVIEW – Krachtig etiketten afdrukken. Geavanceerde ontwerpmogelijkheden en aanpasbare printfomulieren stroomlijnen het afdrukproces naar één van de 3.000+ ondersteunde printermodellen.

DOWNLOAD DEMOVERSIE

 

CODESOFT – Etiketten afdrukken op bedrijfsniveau. De integratie met TEKLYNX applicaties voor bedrijven en ERP-systemen genereert efficiëntie en controle van afdrukomgevingen van bedrijven.

DOWNLOAD DEMOVERSIE

 

Veelgestelde vragen over het afdrukken van etiketten.

 

Biedt u WYSIWYG-afdrukken?

Ja, bij TEKLYNX geloven we in het leveren van echt WYSIWYG-afdrukken, daarom besteden we de nodige tijd en middelen aan het ontwikkelen van de beste geïntegreerde stuurprogramma’s voor onze barcode-afdruksoftware. Geïntegreerde stuurprogramma’s worden ontwikkeld om specifiek met een software-applicatie te werken voor het waarborgen van WYSIWYG vanaf het ontwerp op het scherm tot aan het afgedrukte etiket. U kunt nauwkeurige barcode-etiketten afdrukken met behulp van de geïntegreerde stuurprogramma’s van TEKLYNX

 

5 feiten over TEKLYNX-stuurprogramma’s:

  1. WYSIWYG – TEKLYNX-stuurprogramma’s drukke etiketten af die identiek zijn aan dat wat u op het scherm hebt gecreëerd.
  2. Installatie – TEKLYNX-stuurprogramma’s kunnen in ongeveer 20 seconden worden geïnstalleerd
  3. Ontwikkeling stuurprogramma’s – We hebben meer dan 3.000 stuurprogramma's ontwikkeld voor een reeks printerfabrikanten en -modellen
  4. Afdruksnelheid – Onze afdruksnelheid is net zo snel, zo niet sneller, dan elke andere etiketteringsapplicatie.
  5. Beveiliging – Omdat TEKLYNX-stuurprogramma’s geïntegreerd zijn, maken ze gebruik van de beveiligingsinstellingen van de software zelf, dit biedt u de mogelijkheid om te regelen wie de instellingen zou mogen aanpassen.

 

Lees een witboek over de geïntegreerde stuurprogramma’s van TEKLYNX en de waarde van WYSIWYG.

 

Kan TEKLYNX mij helpen om aan etiketteringsnormen te voldoen?

Ja, we gaan door met het ontwikkelen van innovatieve applicaties die branche-specifieke initiatieven en regelgeving ondersteunen.