Európa (Magyar)
Válassza ki tartózkodási helyét

Válassza ki tartózkodási helyét és nyelvét, hogy a legjobb felhasználói élményben legyen része

Barcode Better

A TEKLYNX hisz abban, hogy a vonalkódos címkéző szoftver nem olyasmi, amit csak leemelünk a polcról. Sokkal inkább egy integrált technológiai megoldás, amely gördülékenyebbé teszi vállalatát.

Névjegy

Elérhetőek a Windows 11 kompatibilis vonalkódos címkéző szoftverek


A TEKLYNX 2022-es termékei már teljes körűen tesztelt Windows 11 és Windows Server 2022 kompatibilitással állnak rendelkezésre.

Dátum: 27/09/2022 / Kategória: Termékhírek

 

A TEKLYNX folyamatosan azon dolgozik, hogy javítson a vonalkódos címkék tervezésén, biztonságán és nyomon követhetőségén, a nyomtatásautomatizáló szoftverek minél több termékkel kompatibilisek legyenek, a címkenyomtatási teljesítmény pedig még inkább optimalizált és felhasználóbarát lehessen.

 

A TEKLYNX 2022-es termékei már ellenőrzött módon kompatibilisek a Windows 11 és Windows Server 2022 rendszerekkel:

 

 

A TEKLYNX által kifejlesztett és folyamatosan továbbfejlesztett portfolió különböző szinteken kínál megoldásokat, hogy együtt növekedhessen a vállalatokkal, ahogy azok üzleti igényei is fejlődnek. Töltse le az ingyenes 30 napos próbaverziót a LABEL MATRIX, LABELVIEW, CODESOFT, SENTINEL vagy LABEL ARCHIVE 2022-es verziójából, hogy lássa őket működés közben.

 

Már a TEKLYNX ügyfele? Címkefájljai egyszerűen átalakíthatóak, ha frissíti szoftverét a legújabb verzióra.

 

Még nem használ TEKLYNX szoftvereket? A TEKLYNX kínál előfizetői licenceket, amellyel a vállalatok alacsony bekerülési költség mellett kezdhetik el használni a TEKLYNX szoftverek legújabb verzióit.

 

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy többet is megtudjon a TEKLYNX 2022-es termékeiről, a Windows 11 és Windows Server 2022 kompatibilitásról, a verziófrissítésekről vagy az előfizetői licencekről.

Vissza a hírekhez