Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Over ons

Barcode-etiketteringssoftware beschikbaar die compatibel is met Windows 11


TEKLYNX 2022-producten zijn nu beschikbaar met volledig geteste compatibiliteit met Windows 11 en Windows Server 2022.

Datum: 27/09/2022 / Categorie: Productnieuws

 

TEKLYNX werkt voortdurend aan het verbeteren van onze barcode-etikettenontwerp, veiligheid en traceerbaarheid, en softwareoplossingen voor afdrukautomatisering om compatibiliteit, geoptimaliseerde prestaties van etikettenprinters en verbeterde bruikbaarheid te garanderen.

 

TEKLYNX 2022-producten zijn nu beschikbaar met volledig geteste compatibiliteit met Windows 11 en Windows Server 2022:

 

 

TEKLYNX heeft deze portfolio van gelaagde oplossingen ontwikkeld, en verbetert deze voortdurend, om met bedrijven mee te groeien naarmate hun bedrijfsbehoeften zich ontwikkelen. Download een gratis 30-dagen demoversie van de 2022-versies van LABEL MATRIX, LABELVIEW, CODESOFT, SENTINEL, of LABEL ARCHIVE om ze in actie te zien.

 

Bent u al TEKLYNX-klant? Uw etikettenbestanden worden eenvoudig geconverteerd wanneer u uw software bijwerkt naar de laatste versie.

 

Maakt u nog geen gebruik van TEKLYNX-software? TEKLYNX biedt abonnementslicentie, waardoor bedrijven in staat zijn om te beginnen met het gebruik van de nieuwste versie van TEKLYNX-software tegen lage instapkosten.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie over de TEKLYNX 2022-producten, compatibiliteit met Windows 11 en Windows Server 2022, versie-upgrades of abonnementslicentie.

Terug naar het nieuws