Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Gratis infographic over Hoe u etiketteringsschaalbaarheid verhoogt door betere verbindingen

Bekijk onze gratis infographic over manieren om schaalbaarder te worden in uw etiketteringsproces door betere verbindingen met TEKLYNX software. 

 

Hier downloaden als een pdf.

Gratis infographic over Hoe u etiketteringsschaalbaarheid verhoogt door betere verbindingen

Videotranscript Videotranscript
Transcriptie

Hoe u etiketteringsschaalbaarheid verbetert door betere verbindingen

 

Gebruik deze tips om te leren hoe u meer schaalbaar in uw etiketteringsproces kunt zijn.

 

1. Kies etiketteringssoftware die met u meegroeit

 

Kies een schaalbare etiketteringsoplossing die zich kan aanpassen aan uw groeiende bedrijf, of het nu gaat om het toevoegen van meer licenties, afdrukautomatisering, of de overstap naar etikettenbeheer voor bedrijven.

Bekijk hoe TEKLYNX met u meegroeit

 

2. Netwerklicenties implementeren

 

Een netwerklicentie stelt u in staat om gebruikers van etiketteringssoftware op meerdere locaties te beheren vanuit één centraal IT-kantoor. Dit vervangt de noodzaak om etiketteringssoftware voor één gebruiker lokaal op elke computer te beheren.

Meer informatie over TEKLYNX’ licentieopties

 

3. Maak gebruik van in de cloud gehost afdrukken van etiketten

 

Als u uw etiketteringssoftware via cloudtechnologie laat hosten, heeft elke afdrukgebruiker toegang tot een eenvoudige interface voor het afdrukken van etiketten en wordt de last van het IT-onderhoud, zoals serverbeheer, software-upgrades en lokale installaties, weggenomen.

Meer informatie over in de cloud gehost afdrukken van etiketten

 

Wilt u meer schaalbaar worden? Vraag een demo aan van gecentraliseerde etikettenbeheerssoftware, TEKLYNX CENTRAL, om beter schaalbaar etiketteren voor uzelf te ervaren. Beter verbinden om beter te barcoderen.

 

Bestel een demo