Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Vergelijken: Loftware vs. TEKLYNX

Wat u moet weten om de juiste keuze te maken

Waarom de integratiemethodes van TEKLYNX efficiënter zijn  Lees meer

 

Hoe SENTINEL de Loftware Print Server vervangt voor minder kosten  Lees meer

 

TEKLYNX biedt zowel on-premise als cloud-hosted opties aan  Lees meer

 

Wat de overname door Loftware van NiceLabel voor u betekent  Lees meer

 

PRISYM ID werd overgenomen door Loftware  Lees meer

Waarom Nemak TEKLYNX verkoos boven Loftware

LEES CASESTUDY

Waarom de integratiemethodes van TEKLYNX efficiënter zijn

 

De integratie van Loftware met uw enterprise resource planning (ERP) systeem omvat een eigen code om een programmatische integratie te creëren. TEKLYNX is anders dan Loftware in de zin van dat onze ERP integratieoplossing voor etikettering berust op een simpele integratie waarbij een complexe eigen code en programmatische beperkingen worden vermeden. Met TEKLYNX-integratie voegt uw ERP-systeem eenvoudig een record aan een database toe of genereert een plat bestand met de informatie die nodig is voor het afdrukken. Het etikettenafdruksysteem ziet het nieuwe record of bestand en activeert de afdruktaak. Dankzij deze eenvoudige integratiemethode kan TEKLYNX-software gemakkelijk integreren met vrijwel elk ERP-systeem, waaronder SAP, Oracle, Microsoft Dynamics, en nog veel meer.

 

Wanneer het tijd is om uw ERP-systeem te upgraden, hoeft u met TEKLYNX geen code bij te werken. Wanneer het bedrijfssysteem nog steeds het database record of platte bestand kan genereren, kan het geautomatiseerd afdrukken van etiketten ononderbroken doorgaan. De programmatische integratie van het etiketteringssysteem van Loftware zal onvermijdelijk moeten worden bijgewerkt en meer getest, wat meer budget vergt. TEKLYNX-integratiemethoden hebben lagere initiële en lopende kosten omdat onze eenvoudige integraties gemakkelijker te ondersteunen en te onderhouden zijn. Wanneer u echter de voorkeur geeft aan diepere integratie hebben wij partners om u daarmee te helpen.

 

We bieden ook commerciële kant-en-klare oplossingen (COTS) die talrijke optionele functiesets bevatten. Bekijk het verschil tussen aangepaste vs. kant-en-klare oplossingen, en lees waarom TEKLYNX’ kant-en-klare oplossingen meer geschikt zijn.

 

TEKLYNX installatie- en implementatiediensten zijn niet alleen betaalbaarder, maar ook efficiënter en eenvoudiger in het integratieproces. Wanneer u er klaar voor bent om te profiteren van een eenvoudige, no-nonsense integratie van etikettering, neemt u nu contact op met TEKLYNX.

 

SAP Certified for Integration with SAP NetWeaverSAP barcode-etikettenafdruksoftware van TEKLYNX is een eenvoudige, unieke integratie. Het integreren van uw etikettenafdruksysteem met SAP is een trefzekere manier om fouten te verminderen, etiketteren te versnellen en uw rendement op investering te maximaliseren. TEKLYNX is een partner van SAP, en wij helpen om van uw integratie met SAP een naadloos proces te maken. Lees onze casestudy waar Owens Corning de ontwikkelingstijd met 75% vermindert met TEKLYNX en SAP integratie of lees ons blog over Hoe 3 bedrijven het afdrukken van etiketten verbeterden door te integreren met SAP.

Hoe SENTINEL Loftware Print Server vervangt voor minder kosten

 

Loftware Print Server (LPS) is met pensioen en SENTINEL is een betaalbare vervangingsoptie. Kies voor de lange levensduur van SENTINEL om etiketten rechtstreeks vanuit uw bedrijfssysteem af te drukken in plaats van een andere Loftware-oplossing, zoals Loftware Spectrum. TEKLYNX biedt meerdere integratiemethodes en hostingopties om u te helpen schaalbaarder te worden in uw etiketteringsproces.

 

Terwijl Loftware zijn LPS-klanten pusht om te migreren naar Loftware Spectrum en LPS met pensioen te laten gaan, blijven duizenden succesvolle wereldwijde installaties de kwaliteit, betrouwbaarheid en schaalbaarheid van SENTINEL software voor automatisering van afdrukken van etiketten bewijzen.

 

Vervanging van LPS

Lees waarom SENTINEL de afdrukautomatiseringsoplossing van etiketten uw keuze moet zijn

BEKIJK CASESTUDIES

TEKLYNX biedt on-premise en cloud-hosted etikettenbeheeropties voor bedrijven

 

Veel bedrijven stappen momenteel over naar cloud-hosted oplossingen om geld te besparen, de IT-infrastructuur te verminderen en de flexibiliteit te vergroten. Sommige bedrijven zijn misschien nu nog niet klaar om de overstap te maken, en TEKLYNX begrijpt dat en daarom bieden wij andere opties aan. TEKLYNX zorgt ervoor dat u uw etiketteringssoftware kunt implementeren op een manier die bij de behoeften van uw bedrijf past.

TEKLYNX biedt u opties voor het installeren van etiketteringssoftware. U kunt er voor kiezen om de software on-premise en binnen uw muren te installeren, in een openbare of privé-cloud die in eigendom is bij uw bedrijf, of op een cloud-server van TEKLYNX. De cloud-hosted browser-gebaseerde etikettenafdruk- interface vereenvoudigt het afdrukken van etiketten voor onze klanten over de hele wereld. Ons SaaS-model is de perfecte oplossing voor bedrijven die hun IT-overheadkosten laag willen houden.

Wat de overname door Loftware van NiceLabel voor u betekent

 

NiceLabel is overgenomen door Loftware, waardoor onzekerheid wordt gecreëerd voor de etikettenbeheer-klanten van NiceLabel. Als u op zoek bent naar een leverancier van etiketteringsoplossingen die u gemoedsrust en bekroonde klantenondersteuning kan bieden, dan staat TEKLYNX voor u klaar.

 

TEKLYNX erkent dat niet alle etiketteringsvereisten van bedrijven gelijk zijn. Sommige gebruikers hebben etiketten nodig met eenvoudige tekst, afbeeldingen en barcodes, terwijl de behoeften van anderen meer complex zijn vanwege schaalbaarheid of etiketteringsvoorschriften. TEKLYNX biedt drie etikettenontwerp-producten – LABEL MATRIX, LABELVIEW, en CODESOFT – met verschillende versies en functies om in uw behoeften te voorzien. Als uw behoeften evolueren, kunt u eenvoudig overgaan naar TEKLYNX etikettenbeheersoplossingen voor bedrijven.

PRISYM ID werd overgenomen door Loftware

 

Begin 2022 werd PRISYM ID overgenomen door Loftware, waardoor onzekerheid voor PRISYM Id-klanten werd gecreëerd.

 

TEKLYNX heeft tientallen jaren ervaring met bedrijven in de life sciences industrie, met ervaring die ertoe doet. Etiketteringsvereisten voor medische apparaten en farmaceutica kunnen complex zijn, en de etiketteringsoplossingen van TEKLYNX helpen uw bedrijf om eraan te voldoen. Bedrijven zoals MicroVention (Terumo), Aspen Medical, QTS, bioMérieux, en nog veel meer vertrouwen hun gereguleerde etiketteringsomgeving toe aan TEKLYNX.

 

Meer informatie over TEKLYNX CENTRAL CFR, de alles-in-één gecentraliseerde etikettenbeheersoplossing voor bedrijven in de life sciences branche.

 

NEEM CONTACT OP

TEKLYNX etiketterings- en artworkbeheer met Kallik

TEKLYNX en Kallik presenteren ongeëvenaarde expertise in etikettering en artworkbeheer voor sterk gereguleerde industrieën, inclusief medische apparatuur en farmaceutica.

MEER INFORMATIE

Lees hoe TEKLYNX’ integratie van etikettering bedrijven klaarstoomt voor succes

Praat met een TEKLYNX-vertegenwoordiger om te zien hoe uw etiketteringsomgeving kan profiteren van eenvoudige integratie van etikettering.

Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld