Európa (Magyar)
Válassza ki tartózkodási helyét

Válassza ki tartózkodási helyét és nyelvét, hogy a legjobb felhasználói élményben legyen része

Barcode Better

A TEKLYNX hisz abban, hogy a vonalkódos címkéző szoftver nem olyasmi, amit csak leemelünk a polcról. Sokkal inkább egy integrált technológiai megoldás, amely gördülékenyebbé teszi vállalatát.

Névjegy

Megjelent a TEKLYNX International vállalati szintű címkekezelési megoldása, a TEKLYNX CENTRAL 6.0, amely a jobb kapcsolatokat és a folyamatok egyszerűsítését helyezi előtérbe

Thierry Mauger A TEKLYNX International elnöke

„Büszkék vagyunk a TEKLYNX CENTRAL 6.0 fejlesztéseire, mert azok képviselik a vállalati szintű címkekezelés jövőjét, és támogatják felhasználóinkat abban, hogy még jobb kapcsolatokat építsenek ki a teljes ellátási láncot alkotó rendszerek, emberek és szervezetek között.”

Dátum: 28/09/2021 / Kategória: Termékhírek, Sajtóközlemények

 

A vállalati szintű címkekezelési megoldásokkal hatékonyabban, gyorsabban nyomtathat, és jobban áttekinthetővé válik a címkézési környezet 

 

A TEKLYNX International, a vonalkódos és RFID címkéző szoftverek piacvezetője ma bejelentette TEKLYNX CENTRAL 6.0 szoftverét. Ez a vállalati szintű címkekezelő szoftvermegoldás a gyártók méretétől függetlenül biztosítja a teljes vállalat címkézési folyamatainak egyetlen helyről történő kezelését.  

 

A TEKLYNX CENTRAL célja, hogy javítsa a működési hatékonyságot, és bármilyen összetett címkézési feladattal megbirkózik, miközben integrálható az ERP vállalatirányítási rendszerbe. A TEKLYNX CENTRAL vállalati szintű címkekezelési megoldása, a TEKLYNX CENTRAL, egyetlen, egységes címketervező, címkebiztonsági és -nyomon követési, nyomtatásautomatizálási és jelentéskészítő megoldással maximalizálja a címkézési hatékonyságot, megfelelőséget és nyomon követhetőséget. 

 

A TEKLYNX CENTRAL 6.0 kompatibilis a felhőalapú rendszerekkel, és izgalmas új funkciókkal segít a gyártóknak még jobb kapcsolatot tartani a teljes ellátási láncban. Ilyen úgy funkciók például:  

 

 

Igényeljen próbaverziót a TEKLYNX CENTRAL 6.0 szoftverből. 

 

A TEKLYNX International elnöke, Thierry Mauger szerint „Büszkék vagyunk a TEKLYNX CENTRAL 6.0 fejlesztéseire, mert azok képviselik a vállalati szintű címkekezelés jövőjét, és támogatják felhasználóinkat abban, hogy még jobb kapcsolatokat építsenek ki a teljes ellátási láncot alkotó rendszerek, emberek és szervezetek között.”  

 

Ismerje meg közelebbről a TEKLYNX 2021-es vonalkódos címkézési és címkekezelő szoftvermegoldásait, és tudja meg, miként tudnak Önnek a vonalkódos címkézésben segíteni, itt: teklynx.com

 

Bemutatkozik a TEKLYNX International  

 

A TEKLYNX International segít az ellátási láncoknak jobban működni. Ma több, mint 170 ország 750 000 vállalata bízik a TEKLYNX integrált vonalkódos és RFID-címketervező termékeiben, és a megoldások mögött álló emberekben, hogy hatékonnyá, precízzé, biztonságossá és az előírásoknak megfelelővé teszik vonalkódos címkézési folyamataikat. Több mint 30 éves tapasztalatával, megbízható szoftvereinek és kimagasló ügyfélszolgálatának köszönhetően a TEKLYNX globális piacvezetőnek számít. Tudjon meg még többet arról, miként segít a TEKLYNX közössége a világ számos táján, több iparágban is a vállalatoknak, látogasson el weboldalunkra: teklynx.com oldalról, vagy telefonon vegye fel a kapcsolatot az Ön régiójában illetékes TEKLYNX képviselettel. Barcode Better™ with TEKLYNX. 

Vissza a hírekhez