Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Over ons

TEKLYNX International introduceert etikettenbeheersoplossing TEKLYNX CENTRAL 6.0. Ontworpen om betere verbindingen te maken en processen te stroomlijnen

Thierry Mauger President TEKLYNX International

“We zijn trots op de verbeteringen die worden geboden in TEKLYNX CENTRAL 6.0 omdat dit staat voor de toekomst van etikettenbeheer van bedrijven en onze gebruikers ondersteunt in het maken van betere verbindingen tussen systemen, mensen en organisaties in de toeleveringsketen.”

Datum: 28/09/2021 / Categorie: Productnieuws, Persberichten

 

Met deze etiketteringsoplossing op bedrijfsniveau is een betere efficiëntie, snelle afdrukprocessen en een betere zichtbaarheid binnen etiketteringsomgevingen mogelijk 

 

TEKLYNX International, de wereldwijde leider in barcode- en RFID-etiketteringssoftwareoplossingen, maakte vandaag de introductie bekend van TEKLYNX CENTRAL 6.0 Deze softwareoplossing voor etikettenbeheer voor bedrijven biedt fabrikanten van verschillende omvang de mogelijkheid om hun etiketteringsproces in hun hele bedrijf te beheren vanuit één locatie.  

 

TEKLYNX CENTRAL is ontworpen om te helpen bij het vergroten van de operationele productiviteit en kan omgaan met etikettering van elke complexiteit terwijl het integreert met ERP-bedrijfssystemen. Etikettenbeheersoplossing TEKLYNX CENTRAL van TEKLYNX maximaliseert de efficiëntie, compatibiliteit en controle van etikettering door het bieden van een enkele, uniforme oplossing voor etikettenontwerp, veiligheid en traceerbaarheid van etiketten, afdrukautomatisering en rapportage. 

 

TEKLYNX CENTRAL 6.0 is cloud-voorbereid en biedt interessante nieuwe functie om fabrikanten te helpen om betere verbindingen te maken in hun hele toeleveringsketen. Deze nieuwe functies zijn onder meer:  

 

 

Vraag een demo aan van TEKLYNX CENTRAL 6.0 

 

TEKLYNX International President Thierry Mauger zegt, “We zijn trots op de verbeteringen die worden geboden in TEKLYNX CENTRAL 6.0 omdat dit staat voor de toekomst van etikettenbeheer van bedrijven en onze gebruikers ondersteunt in het maken van betere verbindingen tussen systemen, mensen en organisaties in de toeleveringsketen.”  

 

Meer informatie over de softwareoplossingen van 2021 voor barcode-etikettering en -beheer van TEKLYNX en hoe ze u kunnen helpen om beter te barcoderen vindt u op teklynx.com

 

Over TEKLYNX International  

 

TEKLYNX International helpt toeleveringsketens om beter te functioneren. Momenteel hebben meer dan 750.000 bedrijven in meer dan 170 landen vertrouwen in geïntegreerde barcode- en RFID-etikettenontwerpproducten van TEKLYNX en in de mensen achter de oplossingen om barcode-etiketteringswerkzaamheden efficiënt, nauwkeurig, veilig en marktconform te maken. Met meer dan 30 jaar ervaring is TEKLYNX toonaangevend in de wereld vanwege hun betrouwbare software en superieure klantenondersteuning. Voor meer informatie over hoe de TEKLYNX-gemeenschap bedrijven in allerlei sectoren wereldwijd helpt, gaat u teklynx.com of belt u TEKLYNX in uw regio. Barcode Better™ met TEKLYNX 

Terug naar het nieuws