Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Gratis infographic over Hoe u etiketteringskwaliteit verbetert door betere verbindingen

Bekijk onze gratis infographic over manieren om de etiketteringskwaliteit te verbeteren in uw etiketteringsproces door betere verbindingen met TEKLYNX software. 

 

Hier downloaden als een pdf.

Gratis infographic over Hoe u etiketteringskwaliteit verbetert door betere verbindingen

Videotranscript Videotranscript
Transcriptie

Hoe u etiketteringskwaliteit bereikt door betere verbindingen

 

Maak gebruik van deze tips om te leren hoe u een betere kwaliteit etiketten kunt hebben.

 

1. Zet een etikettengoedkeuringsproces op

 

Maak en dwing een etikettengoedkeuringsproces af van ontwerp, tot goedkeuring, tot afdrukken. Alleen goedgekeurde etiketten komen in de productie, waardoor er alleen etiketten met de juiste informatie kunnen worden afgedrukt.

Het waarom en hoe van een etikettengoedkeuringsproces

 

2. Maak gebruik van een barcodeverificatieoplossing

 

Gebruik een barcode-printer en -verificator voor scannen, verifiëren en beoordelen van elke barcode die wordt afgedrukt. De resultaten worden teruggemeld aan uw etikettentraceerbaarheidssoftware, dus u u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over barcodes van slechte kwaliteit.

Meer informatie over onze barcodeverificatieoplossing

 

3. Maak gebruik van eigen geïntegreerde printerstuurprogramma’s

 

Geïntegreerde printerstuurprogramma’s zorgen voor een kristalheldere communicatie omdat de software de eigen taal van de printer spreekt. Met “What You See Is What You Get” afdrukken van etiketten, hoeft u niet te vertragen vanwege opnieuw ontwerpen en afdrukken.

Bekijk beschikbare printerstuurprogramma's

 

Ben u er klaar voor om uw etiketteringskwaliteit te verbeteren? Vraag een demo aan van etikettenbeveiligings- en traceerbaarheidssoftware LABEL ARCHIVE, om de betere kwaliteitsborging voor uzelf te ervaren. Beter verbinden om beter te barcoderen.

 

Bestel een demo