Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Infographic: Hoe u etiketteringsefficiëntie bereikt met betere verbindingen

Bekijk onze gratis infographic over manieren om efficiënter te worden in uw etiketteringsproces door betere verbindingen met TEKLYNX software. 

 

Hier downloaden als een pdf.

Gratis infographic over Hoe u etiketteringsefficiëntie bereikt door betere verbindingen

Videotranscript Videotranscript
TRANSCRIPTIE

Hoe u efficiënter kunt zijn door betere verbindingen

 

Gebruik deze tips om te leren hoe u efficiënter in uw etiketteringsproces kunt zijn.

 

1. Verbind uw database met uw etiketteringssoftware

 

Met databaseverbindingen selecteert u bij het afdrukken gewoon de relevante database-record en ziet u hoe uw etiket automatisch wordt ingevuld zonder dat u handmatig gegevens moet invoeren. Dit bespaart niet alleen tijd maar vermindert ook het risico van etiketteringsfouten die dure vertragingen of geweigerde zendingen kunnen veroorzaken.

Hoe u databaseverbindingen maakt

 

2. Ontwerp etiketten door gebruik te maken van intuïtieve stap-voor-stap-wizards

 

Maak gebruik van nuttige wizards wanneer u nieuwe etiketten moet ontwerpen of nieuwe barcodes moet genereren, om het proces sneller en eenvoudiger te maken. Ingebouwde wizards voeren u door elke stap van tekst, barcodes, of afbeeldingen toevoegen en helpen u om het de eerste keer goed te doen.

Bekijk de GS1-barcode-wizard

 

3. Maak een aangepast etikettenafdrukformulier

 

Aangepaste formulieren voor het afdrukken van etiketten veranderen handmatige gegevensinvoer van een moeilijke, tijdrovende taak in een snelle en goedkope manier om nauwkeurige gegevens voor de afdruktijd op uw etiket te krijgen. Aangepaste etikettenafdrukformulieren bieden een groot scala aan veldopties: tekst, oplopende nummers, schuifregelaars, datumkiezers, en meer.

Hoe u een aangepast afdrukformulier maakt

 

Bent u er klaar voor om meer efficiëntie in uw etiketteringsomgeving te creëren? Download uw gratis demoversie van 30 dagen van CODESOFT barcode-etikettenontwerpsoftware om betere verbindingen voor uzelf te ervaren. Beter verbinden om beter te barcoderen.

 

Download demoversie