Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Over ons

TEKLYNX International introduceert Validation Accelerator Pack voor het vereenvoudigen van het validatieproces van etiketteringsoplossingen

Thierry Mauger President TEKLYNX International

“Ons nieuwe TEKLYNX VAP-aanbod biedt onze klanten voor etikettering van bedrijven aanpasbare validatiesjablonen om de hoeveelheid werk en kosten die dit proces vergt voor validatieteams aanzienlijk te verminderen.”

Datum: 22/03/2022 / Categorie: Persberichten

 

Het Validation Accelerator Pack stelt sterk gereguleerde bedrijven in staat om te voldoen aan de Europese nalevingsvereisten en om validatie te versnellen met waardevolle sjablonen

 

TEKLYNX International, bekend om zijn barcode-etiketteringsoplossingen die sterk gereguleerde bedrijven helpen beter te barcoderen, kondigt vandaag de introductie van het TEKLYNX Validation Accelerator Pack (VAP) aan. Dit aanbod stelt bedrijven in staat om klaar te zijn voor audits en te voldoen aan de vereisten van de Europese Unie (EU) en de Amerikaanse Food & Drug Administration (FDA) voor etikettering van medische hulpmiddelen en life sciences, en bovendien tijd en middelen te besparen door de validatie van etiketteringsprocessen te versnellen.

 

“Het valideren van geïmplementeerde etiketteringsoplossingen is vereist voor de medische hulpmiddelen en life sciences industrieën, en we zijn toegewijd aan het helpen van bedrijven in deze ruimte om regelgevende uitdagingen te overwinnen," verklaart Thierry Mauger, President van TEKLYNX International. “Ons nieuwe TEKLYNX VAP-aanbod biedt onze klanten voor etikettering van bedrijven aanpasbare validatiesjablonen om de hoeveelheid werk en kosten die dit proces vergt voor validatieteams aanzienlijk te verminderen.”

 

De TEKLYNX VAP is beschikbaar voor bestaande en nieuwe installaties van CODESOFT plus LABEL ARCHIVE, etikettenbeveiligings- en -traceerbaarheidssoftware, of TEKLYNX CENTRAL, gecentraliseerde etikettenbeheersoplossing. Het bevat de vereiste testprocedures voor validatie- en kwaliteitsprotocollen en biedt bedrijven een hulpmiddel om validatiedocumentatie en -beheer te vereenvoudigen en te versnellen:

 

 

TEKLYNX raadt bedrijven aan om te werken met TEKLYNX professionele dienstverlening om te helpen voldoen aan de documentatiebehoeften van IQ-, OQ- en PQ-validatiepakketten, en om ervoor te zorgen dat het etiketteersysteem in overeenstemming is met de beste praktijken.

 

Meer informatie op teklynx.com/validation-accelerator-pack.

 

Over TEKLYNX International

TEKLYNX International helpt toeleveringsketens om beter te functioneren. Momenteel hebben meer dan 750.000 bedrijven in meer dan 170 landen vertrouwen in geïntegreerde barcode- en RFID-etikettenontwerpproducten van TEKLYNX en in de mensen achter de oplossingen om barcode-etiketteringswerkzaamheden efficiënt, nauwkeurig, veilig en marktconform te maken. Meer informatie op teklynx.com of belt u TEKLYNX in uw regio. Barcode Better™ met TEKLYNX.

 

Terug naar het nieuws