Avrupa (Türk)
Barcode Better

TEKLYNX’de, barkod yazılımının sadece satın aldığınız bir şey olmadığına inanıyoruz. Bu, şirketinizin çalışmasını sağlayan entegre teknoloji çözümüdür.

Destek

Video: 2021 Ürünleri Burada!

TEKLYNX 2021 Ürünleri Burada!

2021 Ürünleri Burada!

 

Daha iyi bağlantılar için üretilen TEKLYNX 2021 ürünlerindeki yenilikleri inceleyin.

 

Buraya tıklayın ve ücretsiz 30 günlük TEKLYNX 2021 LABEL MATRIX, LABELVIEW veya CODESOFT denemesini indirin. SENTINEL ya da LABEL ARCHIVE demosunu talep etmek için buraya tıklayın.

 

 
Video belgesi Video belgesi
VİDEO KOPYASI

Tedarik zincirinde daha iyi bağlantılara sahip olunması ne anlama gelmektedir?   

 

Her şey.   

 

Organizasyonlar, bilgi ve insanlar arasındaki güçlü bağlantılar, işletmenizi tedarik zincirinin başarılı bir parçası haline getirir. Bağlantılar gıda endüstrisindeki üreticilerin gıda güvenliğini sağlamasını, eczacılık endüstrisinin hayat kurtaran ilaçları üretmesini, perakende endüstrisinin özel durumlarda mükemmel hediyeler sunmasını ve çok daha fazlasını olası hale getirir...

 

TEKLYNX’de bu bağlantıların gücünü anlıyoruz.   

 

Daha iyi bağlantılar için üretilen TEKLYNX 2021 barkod etiketi yazılımı çözümlerinin tanıtılması. 

 

TEKLYNX 2021 etiket tasarımı yazılımındaki yeni bulut entegrasyonuyla işletmenizin dört duvarı arasında bulunan verilerle artık sınırlandırılmış durumda değilsiniz. Herhangi biri herhangi bir yerden daha kolay bağlanabilirlik yönünden verilere güvenli bir biçimde erişebilir. Bunun organizasyonuzdaki farklı konumlar veya uzaktan çalışan bir işçi olup olmamasına bakılmaksızın, bulut verilerine bağlanılması hiç bu kadar kolay olmamıştı. 

 

TEKLYNX’de daima hızlıca çalıştığınız sonucuna vardık bu nedenle Windows tabletiniz için özel olarak optimize edilen yeni baskı arayüzü Touch2Print ile hareket halinde olmanızı daha kolay hale getirdik. 

 

Sizin ki gibi kritik bir işletmede, sistem arızası bir seçenek değildir. Bu nedenle bağlantınızın kopmamasını sağlamak için 2021 sürümü SENTINEL, TEKLYNX baskı otomasyonu çözümünü geliştirdik. Yeni otomatik yedekleme sunucu fonksiyonu sayesinde, organizasyonunuzdaki birincil sunucu arıza yaparsa, SENTINEL bu durumu anlık olarak algılar ve yedekleme sunucunuz otomatik olarak birinci sunucunuza dönüşür. SENTINEL 2021 ile, etiketleme sürecinizdeki durma süresinden endişe duymanıza gerek yoktur. 

 

Etiketleme sürecinizin denetleme izni özelliği taşıması, endüstri yönetmeliklerinin uygulanması ve hatalardan kaçınıldığından emin olunması bakımından önemlidir. TEKLYNX güvenlik ve izlenebilirlik etiketleme yazılımı LABEL ARCHIVE 2021 ile yeni ve geliştirilmiş LABEL ARCHIVE WEB üzerinden başlangıçtan bitişe kadar etiket geçmişine erişebilirsiniz. Arayüze yapılan modern bir güncelleme daha kolay gezinme ve erişebilirlik sağlar, bu nedenle yazdırma işlemi için etiketlerinizi talepten tasarıma kadar izleyebilirsiniz.  

 

Barkodlar küçük olabileceğinden, sizin ve satın aldığınız gıda, ihtiyacınız olan ilaç veya teslim aldığınız paketler arasındaki konnektörden biridir ve bunlar olmadan tedarik zinciri durur. Bağlantılarınızı güvenli halde tutmak için TEKLYNX 2021 ürünlerine güvenebilirsiniz.  

 

Ücretsiz demoyu bugün talep edin ve TEKLYNX 2021 barkod etiket yazılımı çözümlerini çalışırken görün. 

 

2021 ürünlerimiz önemli bağlantılardan yararlanılarak üretilmiştir çünkü daha iyi bağlandığınızda daha iyi barkodlama yapabilirsiniz. 

TEKLYNX 2021 Ürünleriyle Daha İyi Bağlanın

Barkod yazılımı global tedarik zinciri sayesinde insanları, sistemleri ve verileri bağlayan entegre bir çözümdür. TEKLYNX 2021 etiket tasarımı ve işletme etiket yönetimi çözümleri daha iyi bağlantılar için üretilmiştir. Daha iyi bağlantı kurmanız sebebiyle daha iyi barkodlama yapabilirsiniz.

 

Ücretsiz 30 günlük CODESOFT 2021, LABELVIEW 2021, LABEL MATRIX 2021, LABEL ARCHIVE 2021, SENTINEL 2021 veya PRINT MODULE 2021’i elde etmek için bu formu doldurun.

Gerekli alan
Gerekli alan Çok uzun. 250 karakter sınırı. Geçerli değil
Gerekli alan Çok uzun. 250 karakter sınırı. Geçerli değil
Gerekli alan
Gerekli alan
Gerekli alan
Gerekli alan Geçerli değil
Gerekli alan Eşleşmiyor
Gerekli alan Geçerli değil
Gerekli alan Çok uzun. 250 karakter sınırı. Geçerli değil

Gerekli alan Çok uzun. 250 karakter sınırı. Geçerli değil
Gerekli alan
Gerekli alan
Gerekli alan Çok uzun. 250 karakter sınırı. Geçerli değil
NOT:  Deneme kurulumu dosyası formun eklenmesinden hemen sonra indirilemez. İndirme linki e-postanıza gönderilecektir.
Gerekli alan