Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Video: TEKLYNX CENTRAL 5.0 is aangekomen

TEKLYNX CENTRAL 5.0 is aangekomen

TEKLYNX CENTRAL 5.0 is aangekomen!

 

TEKLYNX CENTRAL 5.0 bevat interessante verbeteringen die de volgende generatie digitale etiketteringstransformatie voor fabrikanten wereldwijd ondersteunt. Deze video toont zes van de belangrijke verbeteringen in TEKLYNX CENTRAL 5.0.

 

Vraag vandaag nog een demo van TEKLYNX CENTRAL 5.0 aan, en ervaar een sterker vandaag voor een betere toekomst!

 
 
Videotranscript Videotranscript
VIDEO TRANSCRIPTIE

TEKLYNX CENTRAL 5.0 is aangekomen. De etikettenbeheerssoftware biedt fabrikanten van alle omvangen een gecentraliseerde oplossing die etikettenontwerp, veiligheid en traceerbaarheid en afdrukautomatisering omvat om de digitale etiketteringstransformatie van de volgende generatie te ondersteunen.

 

Betrouwbaarheid, stabiliteit en gebruiksgemak is de kern van deze zes verbeteringen van TEKLYNX CENTRAL om uw etiketteringsomgeving nog sterker te maken.

 

De eerste verbetering maat installeren, migreren en onderhouden van back-end databases eenvoudiger, door het automatisch controleren van hun mogelijkheid van het creëren, wijzigen en reorganiseren van bestaande structuren, terwijl andere databases die al zijn geïnstalleerd worden herkend. Het bijwerkingsproces is zelfs nog eenvoudiger gemaakt door het opwaarderen of installeren in combinatie met uw bestaande CENTRAL-applicatie.

 

TEKLYNX CENTRAL 5.0’s afdrukinterface gaat ook daar waar u gaat. De mobiele app voor Android en iOS stelt u in staat om waarden in te voeren, etiketten te retourneren en af te drukken.

 

U kunt nu ook een echte herdruk van etiketten maken zonder de originele afdrukgegevens te wijzigen, zodat u de oorspronkelijke houdbaarheidsdata, verpakkingsdata, tellers en andere belangrijke informatie opnieuw kunt afdrukken.

 

Onze installatie van TEKLYNX CENTRAL 5.0 stelt u in staat om meerdere, door logica aangestuurde, afdrukinterfaces te openen die geschikt zijn voor de verschillende workflows voor het afdrukken van etiketten van uw bedrijf. Deze extra flexibiliteit maakt het voor uw verschillende afdruklogica's mogelijk om harmonieus te werken om etiketten te zoeken op product-ID, werkordernummer, of andere invoer die uw bedrijfslogica vereist.

 

Met deze nieuwe dashboard-functie kunt u betere zakelijke beslissingen nemen door het definiëren van de meest actieve afdrukgebruikers, de drukste printers en de meest voorkomende gelabelde producten.

 

Onze nieuwe metadata-functie bespaart u tijd en etikettenopslagruimte door het u mogelijk te maken om uw sjablonen voor te filteren met behulp van door het systeem gegenereerde metadata of door gebruiker gegenereerde label. Hiermee kun u snel etiketten vinden met de eigenschappen die u nodig hebt, zodat u niet altijd een nieuw sjabloon hoeft aan te maken.

 

Ga naar onze website voor het aanvragen van een demo van TEKLYNX CENTRAL 5 en ervaar een sterker vandaag voor een betere toekomst!

Meer informatie over wat TEKLYNX CENTRAL voor uw organisatie kan doen. Vraag een demonstratie aan.

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Niet geldig
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig

Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld Te lang. Limiet van 250 tekens. Niet geldig
Verplicht veld