Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Gratis infographic over Hoe u etiketteringsveiligheid verbetert door betere verbindingen

Bekijk onze gratis infographic over manieren om de etiketteringsveiligheid te verbeteren in uw etiketteringsproces door betere verbindingen met TEKLYNX software.

Hier downloaden als een pdf.

Gratis infographic over Hoe u etiketteringsveiligheid verhoogt door betere verbindingen

Videotranscript Videotranscript
Transcriptie

Hoe u veiliger kunt zijn door betere verbindingen

Gebruik deze tips om te leren hoe u veiliger in uw etiketteringsproces kunt zijn.

1. Implementeer browser-gebaseerd afdrukken van etiketten

Een browser-gebaseerde afdruk-interface stelt geautoriseerde gebruikers in staat om vooraf goedgekeurde etiketten af te drukken vanaf elke plek met een internetverbinding.

Meer informatie over gecentraliseerd etikettenbeheer

2. Leg gebruikersrechten vast

Het vastleggen van functie-gebaseerde gebruikersrechten in uw etiketteringsomgeving kan fouten aanzienlijk verminderen. Alleen gebruikers met ingestelde rechten kunnen wijzigingen aan een etiket aanbrengen.

Bekijk het webinar voor meer informatie over onze gebruikersbeheerder

3. Schakel wachtwoordbescherming in

Stel wachtwoorden in op toepassings- of etiketniveau, zodat alleen bevoegde gebruikers etiketten kunnen ontwerpen, afdrukken of wijzigen.

Leer 3 manieren om uw etiketten beter te beveiligen

Bent u er klaar voor om uw etiketteringsomgeving veiliger te maken? Vraag een demo aan van gecentraliseerde etikettenbeheerssoftware, TEKLYNX CENTRAL, om betere verbindingen voor uzelf te ervaren. Beter verbinden om beter te barcoderen.

Bestel een demo