Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Ondersteuning

Gratis infographic over Hoe u etiketteringsflexibiliteit verhoogt door betere verbindingen

Bekijk onze gratis infographic over manieren om flexibeler te worden in uw etiketteringsproces door betere verbindingen met TEKLYNX software. 

 

Hier downloaden als een pdf.

Gratis infographic over Hoe u etiketteringsflexibiliteit verhoogt door betere verbindingen

Videotranscript Videotranscript
Transcriptie

Hoe u flexibeler kunt zijn door betere verbindingen

 

Gebruik deze tips om te leren hoe u flexibeler in uw etiketteringsproces kunt zijn.

 

1. Gebruik slimme etikettensjablonen

 

Gebruik slimme etikettensjablonen om handmatige gegevensinvoer te minimaliseren en haal gegevens uit verschillende gegevensbronnen zoals een Excel-bestand, ERP-systeem, een weegschaal, gegevens die zijn opgeslagen in de cloud, en meer.

Begin met het creëren van slimme etikettensjablonen

 

2. Maak gebruik van cloud-gebaseerde verbindingen

 

Verbind uw etiketten met gegevensbronnen die zijn opgeslagen in cloud-locaties zoals Google Sheets, Microsoft Excel Online of OData zodat uw gebruikers etiketten veilig af kunnen drukken vanaf elke locatie.

Hoe u etiketten afdrukt zonder gegevens in de cloud

 

3. Druk uw etiketten op uw locatie en on-demand af

 

On-demand afdrukken van etiketten betekent dat u alleen de etiketten die u nodig heeft en wanneer u ze nodig heeft afdrukt, waardoor het risico op verkeerde etiketten aanzienlijk wordt verminderd. Wanneer er een bepaalde piek optreedt in de productie, krijgt u uw etiketten direct in plaats van dat u moet wachten op een leverancier.

Leer over de voordelen van in-house afdrukken van etiketten

 

Bent u er klaar voor om meer flexibiliteit in uw etiketteringsomgeving te creëren? Download uw gratis demoversie van 30 dagen van CODESOFT barcode-etikettenontwerpsoftware om betere verbindingen voor uzelf te ervaren. Beter verbinden om beter te barcoderen.

 

Download demoversie