Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Over Ons

TEKLYNX lanceert etiketteringsoplossingen voor bedrijven TEKLYNX CENTRAL CFR 5.0 en TEKLYNX CENTRAL GHS 5.0

Datum: 26/03/2019 / Categorie: Productnieuws

 

De volgende generatie barcodesoftwareoplossingen bieden verbeteringen voor eindgebruikers om nauwkeurigheid, automatisering en naleving van wet- en regelgeving voor fabrikanten van medische apparatuur en chemicaliën te bevorderen.

 

TEKLYNX International, ‘s werelds toonaangevende barcode- en RFID-etiketteringssoftwareontwikkelaar en aanbieder van oplossingen, maakte vandaag de introductie bekend van de etiketteringssoftwareoplossingen voor bedrijven TEKLYNX CENTRAL CFR 5.0 en TEKLYNX CENTRAL GHS 5.0. Deze etikettenbeheersoplossingen voor bedrijven bieden bedrijven van elke omvang op het gebied van medische appartuur, farmaceutische producten, biowetenschappen en chemische productie een gecentraliseerde oplossing voor etikettenontwerp, beveiliging en traceerbaarheid, afdrukautomatisering en naleving van wet- en regelgeving ter ondersteuning van de digitale transformatie van de volgende generatie. De releases omvatten toegang tot de laatste versie van CODESOFT etikettenontwerp, SENTINEL-afdrukautomatisering, LABEL ARCHIVE etikettenbeheers- en traceerbaarheidssoftware, en een browser-gebaseerde afdrukinterface.

 

“Wij zijn trots op de verbeteringen die worden aangeboden in TEKLYNX CENTRAL CFR 5.0 en TEKLYNX CENTRAL GHS 5.0 omdat beiden staan voor de toekomst van etikettenbeheer voor bedrijven”, verklaart Doug Niemeyer General Manager van TEKLYNX. “Ze weerspiegelen onze inzet om fabrikanten van medische apparatuur en chemicaliën te voorzien van de best mogelijke etiketteringsomgevingen om ze te helpen vandaag en in de toekomst beter te etiketteren.

 

De hoogtepunten van TEKLYNX CENTRAL CFR 5.0 en TEKLYNX CENTRAL GHS 5.0 zijn:

 

 

Tegenwoordig maken fabrikanten van medische apparatuur, biowetenschappen en chemicaliën over de hele wereld gebruik van TEKLYNX CENTRAL voor het efficiënt en nauwkeurig etiketteren terwijl er wordt voldaan aan de enorme en steeds veranderende voorschriften in de branche. Recente succesvolle voorbeelden zijn onder meer:

 

 

Voor het aanvragen van een demo van TEKLYNX CENTRAL CFR 5.0 of TEKLYNX CENTRAL GHS 5.0 klikt u hier. Download het TEKLYNX CENTRAL 5.0 Wat is er nieuw fact sheet voor meer informatie over de nieuwe functies en voordelen.

Terug naar het nieuws