Európa (Magyar)
Válassza ki tartózkodási helyét

Válassza ki tartózkodási helyét és nyelvét, hogy a legjobb felhasználói élményben legyen része

Barcode Better

A TEKLYNX hisz abban, hogy a vonalkódos címkéző szoftver nem olyasmi, amit csak leemelünk a polcról. Sokkal inkább egy integrált technológiai megoldás, amely gördülékenyebbé teszi vállalatát.

Támogatás

Videó: A Form Editor űrlapszerkesztő és Form Designer űrlaptervező használata

A Form Editor űrlapszerkesztő és Form Designer űrlaptervező használata

Tervezze meg ideális nyomtatási folyamatát

 

Form Editor űrlapszerkesztő:

  • A címketervezőből indítható
  • A LABELVIEW és CODESOFT alapfunkciója

 

Form Designer:

  • A címketervezőn kívülről indítható
  • A LABELVIEW és CODESOFT bővítménye

 

Kattintson ide és töltse le a LABELVIEW vagy CODESOFT ingyenes 30 napos próbaverzióját.

 

Ismerje meg az űrlapok használatát közelebbről a blogposztunkból.

 

 
Videoátirat Videoátirat
VIDEOÁTIRAT

Tervezze meg ideális címkenyomtatási folyamatát a LABELVIEW és CODESOFT 2019 űrlapjaival. Ügyfeleink visszajelzései alapján hoztuk létre a Form Editor űrlapszerkesztőt és fejlesztettük tovább a Form Designer űrlaptervezőt, amelyek lehetővé teszik a hatékony címkenyomtatást.

 

A LABELVIEW és CODESOFT 2019-ben megjelent új és továbbfejlesztett TEKLYNX Form Editor űrlapszerkesztő és Form Designer űrlaptervező segítségével szétválaszthatja a tervező felhasználókat a nyomtató felhasználóktól azzal, hogy összeállítja a nyomtatáskori adatbevitelt és kezelőszerveket. Így csökkentheti a címkézési hibák számát az ideális nyomtatási folyamathoz.

 

A Form Editor űrlapszerkesztő a címketervező része, amely funkcióval betartathatja az adatbeviteli szabályokat a címkenyomtató felhasználókkal, így az adatok formátuma biztosan 100%-ban helyes lesz. Hozzon létre a Form Editor űrlapszerkesztővel legördülő menüket, növekvő értékmezőket, csúszkákat stb. A nyomtatáskori adatbevitelt a Form Editor űrlapszerkesztővel szabhatja testre, így betartathatja az ideális nyomtatási folyamatot.

 

A Form Designer űrlaptervező olyan eszköz, amely a LABELVIEW vagy a CODESOFT elindítása nélkül is elérhető, így megóvhatja címkesablonjait az illetéktelen módosításoktól. Ez a nyomtató felhasználók számára csökkenti a folyamat lépéseinek száma, és ezzel egyszerre csökkenti a stresszt azok számára, akik a címkesablonokat létrehozták.

 

A Form Editor űrlapszerkesztőt és Form Designer űrlaptervezőt úgy fejlesztettük, hogy az Ön kezében legyen az ideális nyomtatási folyamat, és teljesen biztos lehessen abban, hogy címkézési folyamata hatékony.

 

Lépjen kapcsolatba velünk a weboldalunkon, hogy megtudja, miként segíthet a LABELVIEW és CODESOFT 2019 Form Editor űrlapszerkesztője és Form Designer űrlaptervezője még ma hatékonyabban címkézni.

Vonalkódos címkézés még jobban a TEKLYNX 2019-es termékeivel

Töltse le a LABELVIEW vagy CODESOFT legújabb próbaverzióját, és próbálja ki a továbbfejlesztett Form Designer űrlaptervezőt és az új Form Editor űrlapszerkesztőt.

Kötelező mező
Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes
Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező Nem érvényes
Kötelező mező Nem egyezik
Kötelező mező Nem érvényes
Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes

Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes
MEGJEGYZÉS:  A próbaverzió telepítőfájlja nem töltődik le azonnal az űrlap kitöltését követően. A letöltéshez szükséges hivatkozást elküldjük e-mail-címére.
Kötelező mező