Európa (Magyar)
Válassza ki tartózkodási helyét

Válassza ki tartózkodási helyét és nyelvét, hogy a legjobb felhasználói élményben legyen része

Barcode Better

A TEKLYNX hisz abban, hogy a vonalkódos címkéző szoftver nem olyasmi, amit csak leemelünk a polcról. Sokkal inkább egy integrált technológiai megoldás, amely gördülékenyebbé teszi vállalatát.

Támogatás

Videó: Megérkeztek a 2019-es TEKLYNX termékek!

Megérkeztek a 2019-as TEKLYNX termékek!

Megérkeztek a 2019-es TEKLYNX termékek!

 

Nézze meg, mik az újdonságok, amelyek támogatják mindenben, ami a vonalkódok mögött áll.

 

Kattintson ide és töltse le a TEKLYNX 2019-as LABEL MATRIX, LABELVIEW vagy CODESOFT ingyenes 30 napos próbaverzióját. A SENTINEL vagy a LABEL ARCHIVE próbaverziójának igényléséhez kattintson ide.

 

 
Videoátirat Videoátirat
VIDEOÁTIRAT

Bemutatkoznak a TEKLYNX 2019. évi vonalkódos címkéző megoldásai: úgy terveztük, hogy támogassa mindenben, ami a vonalkódok mögött áll. Úgy terveztük, hogy segítsék Önt.

 

Mert a vonalkódos címkéző szoftver nem olyasmi, amit csak leemelünk a polcról – az egy integrált megoldás, ami segíti vállalkozása működését. 

 

Tisztában vagyunk vele, hogy szoftvereinknek működniük kell az Ön technológiai környezetében. A 2019. évi szoftverekkel:

 

  • Növeli a biztonságot, ez által nyugodt lehet a Windows 2019 kompatibilitásnak és a TLS 1.2 titkosításnak köszönhetően.
  • Ha telepít egy TEKLYNX 2019 címkézési megoldást, új, személyre szabott beállításmegőrző funkciónknak hála soha többé nem kell újra beállítani termékeit, ha a jövőben frissít… ez időt takarít meg.

 

A TEKLYNX 2019 szoftver a sokszor ismétlődő kézi folyamatok kiváltására is tartogat funkciókat, így csökkentheti a hibákat, precízebben címkézhet, és gyorsabban nyomtathat.

 

  • Egyszerűen maradhat GS1 kompatibilis a frissített varázslóval, amely lépésről lépésre vezeti végig továbbfejlesztett felülete segítségével a GS1 vonalkódok létrehozásának fázisain.
  • Használja ki új kerethez illesztési funkciókat, így a vonalkód méreteit az oldalhoz/nyomtatófelbontáshoz mérten állíthatja be.
  • Gondoskodjon róla, hogy a képernyőn elkészített terv legyen a kinyomtatott anyagon is: a frissített natív nyomtató-illesztőprogramok garantálják a valódi WYSIWYG (nyomtatáshű megjelenítésű) nyomtatást.
  • Továbbfejlesztett Portwatch funkciónkkal minden eddiginél egyszerűbb automatikusan adatot gyűjteni egy mérlegről, leolvasóról vagy más eszközről, és kiváltani vele a nyomtatást.
  • 2019-ben az új és továbbfejlesztett TEKLYNX Form Designer és Form Editor segítségével szétválaszthatja a tervező felhasználókat a nyomtató felhasználóktól azzal, hogy összeállítja a nyomtatáskori adatbevitelt és kezelőszerveket. Így csökkentheti a címkézési hibák számát az ideális nyomtatási folyamathoz.

 

Több, mint 750 000 ügyfelünkkel világszerte több ezernyi megoldást láttunk a vonalkódok létrehozására és kinyomtatására. De tudjuk, hogy a legjobb módszer az, ami elindítja vállalatát a siker felé vezető úton.

 

Legyen egy olyan vállalat partnere, amely ugyanolyan keményen dolgozik azon, hogy vállalata jobban teljesítsen, mint Ön.  Egy vállalattal, amely segít hatékonyabban címkézni.

 

Igényeljen ingyenes bemutatót, még ma a TEKLYNX 2019-es vonalkódos címkéző szoftvereiből. Arra terveztük, hogy támogassa mindenben, ami a vonalkódok mögött áll. Úgy terveztük, hogy segítsék Önt.

 

TEKLYNX. Vonalkódos címkézés még jobban. 

 

Vonalkódos címkézés még jobban a TEKLYNX 2019-es termékeivel

Arra terveztük, hogy támogassa mindenben, ami a vonalkódok mögött áll – a TEKLYNX 2019-es termékei segítenek Önnek a siker elérésében, most és a jövőben. Nyomtasson gyorsabban, automatizálja az ismétlődő kézi fázisokat, és előzze meg a hibákat a 2019-es TEKLYNX termékekkel.

Kötelező mező
Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes
Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező Nem érvényes
Kötelező mező Nem egyezik
Kötelező mező Nem érvényes
Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes

Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező Túl hosszú. 250 karakteres korlát. Nem érvényes
MEGJEGYZÉS:  A próbaverzió telepítőfájlja nem töltődik le azonnal az űrlap kitöltését követően. A letöltéshez szükséges hivatkozást elküldjük e-mail-címére.
Kötelező mező