Europa (Nederlands)
Barcode Better

Bij TEKLYNX geloven we niet dat barcodesoftware niet zomaar iets is wat je koopt. Het is een geïntegreerde technologische oplossing die uw bedrijf laat functioneren.

Over ons

Brother vergroot professionele labelmogelijkheden door partnerschap met TEKLYNX

Thierry Mauger President TEKLYNX International

"We zijn trots om met Brother samen te werken en de mogelijkheid te bieden om de productiviteit op het gebied van het printen van labels aanzienlijk te verhogen."

Datum: 18/01/2022 / Categorie: Persberichten, Printerstuurprogramma's

 

Vanaf 18 januari 2022 start de samenwerking tussen labelprinterfabrikant Brother en TEKLYNX, wereldwijde marktleider op het gebied van barcode-softwareoplossingen. De samenwerking maakt het voor bedrijven nog eenvoudiger om barcodelabels te maken en af te drukken. Met het partnerschap worden de labelmogelijkheden van het Brother labelportfolio verder uitgebreid en kunnen organisaties efficiënt professionele labels printen die voldoen aan de industriestandaard.

 

Brother biedt een reeks labels die compatibel zijn met TEKLYNX-softwareoplossingen. De combinatie van Brother labelprinters en de TEKLYNX software geeft gebruikers een snel en professioneel proces voor het maken en printen van labels en etiketten. De geïntegreerde oplossingen verbeteren bovendien de gegevensbeveiliging binnen organisaties.

 

Nicolas Serra, Senior Manager Corporate & Solutions Division bij Brother Frankrijk vertelt over het nieuwe samenwerkingsverband: "We zijn blij ons nieuwe Europese partnerschap met TEKLYNX aan te kondigen, dat ons een sterk inzicht geeft in strategisch interessante verticale markten. Deze nauwe samenwerking helpt onze klanten bij het vereenvoudigen van labelingprocessen, terwijl nauwkeurigheid en compliance behouden blijft door het gebruik van toonaangevende softwareproducten.”

 

"We zijn trots om met Brother samen te werken en de mogelijkheid te bieden om de productiviteit op het gebied van het printen van labels aanzienlijk te verhogen," aldus TEKLYNX International President, Thierry Mauger.

 

De software-oplossingen van TEKLYNX ondersteunen een groot assortiment professionele thermische labelprinters van Brother. Dit geeft bedrijven de mogelijkheid om meerdere labelformaten te printen vanaf een centraal platform, afhankelijk van hun behoeften.

 

Het TEKLYNX labelmanagement systeem biedt een intuïtieve gebruikersinterface waardoor gebruikers sneller wijzigingen kunnen aanbrengen in bestaande labelontwerpen of nieuwe standaard labelsjablonen kunnen maken. Dit bespaart tijd en kostbare IT-middelen.

 

Dankzij de barcode- en RFID-technologie waar TEKLYNX zich in heeft gespecialiseerd, biedt de samenwerking voor Brother ook de mogelijkheid om de labeloplossingen die gericht zijn op traceerbaarheid uit te breiden. De oplossingen kunnen gebruikt worden in tal van sectoren zoals productie, de gezondheidszorg, logistiek, de voedingsindustrie en retail.

 

Brother gebruikers* kunnen printerdrivers downloaden van de TEKLYNX website.

 

*TEKLYNX's ondersteunt de volgende mobiele label- en printoplossingen van Brother: RJ label- en bonprinters, TD desktop labelprinters en de industriële TJ labelprinters.

 

Over TEKLYNX International

 

TEKLYNX International ondersteunt de supply chain in diverse sectoren. Tegenwoordig gebruiken meer dan 750.000 bedrijven in meer dan 170 landen op TEKLYNX geïntegreerde barcode- en RFID-labeloplossingen. Ze vertrouwen op de kennis van de mensen achter de oplossingen die zorgen voor een efficiënt, accuraat en veilig labelprintproces dat voldoet aan de industriële standaard. Met meer dan 30 jaar ervaring is TEKLYNX wereldwijd marktleider dankzij betrouwbare software en een superieure klantenondersteuning. Voor meer informatie over hoe TEKLYNX bedrijven wereldwijd ondersteunt, ga naar teklynx.com.

 

Over Brother

 

Meer dan 100 jaar aan innovatieve producten heeft ertoe geleid dat Brother heden ten dagen een belangrijke wereldwijde producent en leverancier is van zakelijke, technologische oplossingen. Opgericht als Yasui Sewing Machines Co in Japan in 1908 en later omgedoopt tot Brother, is het bedrijf nu actief in meer dan 40 landen over de wereld. Brother heeft zich voortdurend aangepast aan de steeds veranderende markt. Van typemachines en faxen in het verleden, tot managed print services, geavanceerde printers, scanners en labelprinters in het huidige tijdvak. Brother producten en diensten zijn ontworpen om de efficiëntie te verhogen, de productiviteit te optimaliseren en samenwerking op de werkplek te bevorderen.

Terug naar het nieuws